![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Man ļoti patika ''Fruits Basket"'.Itsevišķi beigas.....tās bija pašas labākās!!!!Tik interesanta!!!!
![]() ![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
man jua beigas bija nospoilotas, pirms skatiijos, tachu taadu effektu uz maniim es neibju gaidiijusi.. O.o
-------------------- ![]() |
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
gjeniaali diologi
![]() ![]() -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
![]() http://otaku.lv/uploads/20080226_831_2006-10-31.gif |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
.. un vismaz man - reti miilja OP dziesma.
|
Sērfijs |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 453 Joined: 30-May 05 ![]() |
Dialogi ir vispar, bļins, klausoties to no smiekliem nokrīti no krēsla un turpini raustīties krampjos.
Nezinu kā jums, bet man liekas, ka Šigure ir izcilākais čars šajā anime. Ja viņu vēl ar Yukija brāli salaiž kopā....... -------------------- I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
|
Winry |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 434 Joined: 1-June 05 ![]() |
Protams ne jau visi dialogi bija reeciigi , bija arii briizji ka pavisam nopietni(pedeejaas seerijās itsevišķi)!!....Un Shigure ir vnk kruta chars!!!!
-------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
alt |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 607 Joined: 19-February 04 From: Oddworld ![]() |
high school girls
high school girls -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
|
alt |
![]()
|
QUOTE(Lija @ Jul 15 2005, 16:06) vajag vinja beernishkjiki apgaroto sejas izteiskmi kad jams saka high shool girls -------------------- "nav runaashanas ar durikiem, nav alus" © Kaarklinjsh
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
alt tu kaitniece. Man iepatikās. Gribu redzēt pārējo.
-------------------- |
Winry |
![]()
|
Vai kāds man var iedot fruits basket mangu?
![]() -------------------- "Describe your sorrows and desires, the thoughts that pass through your mind and your belief in some kind of beauty - describe all these with heartfelt, silent, humble sincerity and, when you express yourself, use the things around you, the images from your dreams and the objects that you remember." (Rainer Maria Rilke)
|
GunMetaL |
![]()
|
![]() hentai lion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 666 Joined: 28-January 05 From: ZAFt headquarters ![]() |
bija labs ka jau teica izcili dialogi, intresanti personāži un labs ending.
|
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sephiroth @ Jul 14 2005, 21:30) Nezinu kā jums, bet man liekas, ka Šigure ir izcilākais čars šajā anime. Ja viņu vēl ar Yukija brāli salaiž kopā....... ![]() Un jā, par mangu - man ir. Datorā. Šārē. Bet lēni nāks. Var kaut kādā pasākumā iedot man matriciņu, unes ieraxtīšu. Un tad visi uzzinās, ka Akito ir sieviete! [ja spoilot, ta visiem] -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
QUOTE(+Chibi+ @ Jul 30 2005, 12:46) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chibi varees kaut kaa no tevis dabuut mangu? -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:21 |