![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Jaa piekriitu Jurcix tikai es samazinaatu sugoi seeriju skaitu liidz 13, bet tas nu taa visumaa viss gabals nav slikts tik man nepatika ka aiziet side storijaa. Vispaar anime kau kaa, peec manaam domaam, nesanaak iisti labi atteelot fantasy zhanru, kaut kas truukst nezinu es varbuut esmu paaaraak piekasiigs, jo kaadreiz daudz lasiiju zho zhanru graamataas. Nu katraa zinjaa shis ir viens no labaakajaam fantasy zhanra animeem, ja ne labaakaa. Perefekta animaacija (velk uz oldschoolu, bet iisti nav) ljoti pieskanjota muuzika, spilgt, orgjinaali chari vispaar ir viss lai sho gabalu skatiitos.
Taakaa savaa zhanraa shitaa ir peerle vinjai vareetu dot 10, man kau personiigi taadu fantasy zhanraa animee nav gadiijies atrast piedodiet slayers, inuyashas un escaflone fani. -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
man viss likaas aizraujosh. un gribeetos veel 45 epas ;> - konkreetaas pasaules kosmologjija/sizhets/characteri imho ljauj ritinaat staastu uz priekshu bez atkaartoshanaas, filleriem utml veel ilgi. kaa nekaa - jaunas karaljvalstis, jauni chari, jauna problemaatika.
domaats Juuni Kokki protams. ne Fushigi Yuugi. |
Gutts |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 122 Joined: 22-October 05 From: fantaziju pasaule ![]() |
Pec apmeram divu nedelu agonijas skatoties un apsverot iespeju pakarties no si gabala beigas noskatijos 1 dienas laika. Taks te laikam jaliek smaidijs lai visi saprastu, ka tas bija joks, vismaz meginajums jokam.
![]() Ta ka es sim gabalam biju lasijis mangu mazliet un ari mangu par pirmo priesterieni - Genbu. Es zinaju apmeram ap ko lieta varetu but mans spriedums varetu but neparak labs bet ar to naksies samierinaties ja kadam tas interese. 1.~5. Neka interesanta nenotiek un joki vel paciesami remdejoties atminas par Slayer esanu. 5.~10. Sak palikt ja neciesami un joki paliek arvien stulbaki un neinteresantaki. Hmm tam tacu nevaretu but sakars ar to ka vini katru seriju atkartojas gandriz vienadi un visi chibi jau pieriebusies. 10.~20. Pavisma slikti un klausoties to jokus gribas patit uz prieksu un atkal nekas jedzigs nenotiek laigan uzprieksu velkas beidzot kautkas. Un seit es beidzu savu pirrmo nedelu izlaizot loti daudz dienas apsverot iespeju pakarties jo nespeju to vairs izturet pat ar savu pacietibu vairs. 20.~30. Turpinas veca garlaiciba ohh..well vismaz kas jauns sak notikt lenam 30.~40. Hmm tagad jau tiri normali ir stulbie joki reti ir un ari kas notiek. 40.~priekspedeja serija. Tagad paliek jau pavisam labi masveida......asin....slep......labo.......mi.....iznic.....Un ari tagad vis kustas uzprieksu un vairs stulbie joki gandriz vispar nav dzirdami. Rodas ari citas emocijas,velmes ka izdest, sadedzinat, saplest.....labi te laikam es tikai uzskaitiju velmes. Un pie reizies si ir dala kuras del man miegs naks skola tagad. Oh well... naksies ar to samierinaties. Pedeja serija. Viens vards sadedzinat. Ienistu happy ending sadiem gabaliem. Vens gabalins bijs tik labs taja serija. Secinajums. Sakums sausmigs, beigas labas, bet beigas nevar izbaudit nenoskatoties visas ieprieksejas ~35 serijas, kas var novest pie nojugsanas Tagad manos personigos nolukos par genbu priesterieni. Ir tada manga kuru lielaka dala nojums nezin un nav pat dzirdejusi Fushigi Yuugi Genbu Kaiden. Sini Gabala ir mazliet vairak par to ka musu jauka gramata radas, tie kas ir skatijusies Fushigi Yuugi sapratis pa kuru gramatu es runaju laikam jau. Un gramata sakas lielakas atskiribas laigan pamatideja ir tapati par sumunosanu. Lielaka atskiriba butu ta laikam ka tur vis ir realaks un nav piesatinats ar neciesamu humoru. Paralelas linijas var vienkarsi vilkt starp abiem gabaliem bet Fushigi Yuugi Genbu Kaiden viss ir tragiskak un nav ipasi sweet life ka bija Fushigi Yuugi sakuma. Taks parlasot sito man liekas es izgazos meginot piesaistit uzmanibu sim darbam bet to radis laiks.Mani peronogie motivi meginot izpatit so gabalu ir tadi ka es pieprasu vai paludzu ar puppy eyes vai karatavam pec jusu izveles lai ar mani padalas ja kads kados pagrides nosturos atrod so gabalu talak par vol3 ch8 Mans pedejais secinajums par pedejiem trim postiem. Garus postus rakstit ir sausmiga slimiba. |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Par to humoru...
![]() Man gan liekas, ka humors te ir ģeniāls... ![]() ![]() |
Mei |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 225 Joined: 27-August 05 From: The waiting room for miracles ![]() |
es noskatījos visas sērijas un mn ļoti patika... joki arī smieklīgi, pēc manām domām.
Un ja kāds mn nepiekrīt - nav mna vaina. ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yugi |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 12 Joined: 6-January 05 From: Japan , Domino ![]() |
nu ja shis serials ir labs !!! Esmu noskatijies !!! Vienkarshi kruta !!!
![]() |
Mungo |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 15 Joined: 4-December 05 ![]() |
Viens no seriāliem, kas nesaprotu kāpēc tik daudzus sajūsmina. Klasika piekrītu. Bet citādi, izņemot atsevišķas vietas, atstāja visnotaļ vienaldzīgu. Jāpiebilst, ka vispār man patīk gan love/romance, gan fantasy...
|
Janus |
![]()
|
![]() CLRAWE ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 265 Joined: 24-March 05 From: Soul society ![]() |
Saaku skatiities un atcerejos bezgaligo staastu tikai sitas notiek senaja kiina un sizets ir genials
![]() ![]() -------------------- |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Šī bija otrā anime, kuru biju redzējusi. Tā man norāva galvu. Pozitīvā nozīmē. Vienkārši pusaudzei ļoti gribējās mīlestību un muļķīgu, romantisku stuff like that. Tas tur bija papilnam. Grr. Bishoneni, līdz pretīgumam salkani un heroistiski, bet reizēm tas ir tas, kas vajadzīgs.
Visādā ziņā jaunas meitenes psihei neveselīga lieta, jo liek šausmīgi ilgoties pēc līdzīga romantisma reālajā dzīvē, un tajā pašā laikā sēdi un kā muļķis skaties uz ekrānu un neviens nemaz nezin, ko un kā tu gribētu. Vot tā. Šitais man lika skatīties anime tālāk ar vērienu un lielāku azartu. Visdrīzāk tieši šī lieta vērtējama negatīvi. Nu ļoooti patikās. Pofig, ka gara, citam garlaicīga izbaudīju visu -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 31 July 2025 - 14:24 |