![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Zak2005 |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 35 Joined: 29-January 05 ![]() |
![]() Beiblade Bomberman digimon dragonball z duel masters gta2 un advance jackie chan lego max payne mortal combat need for speed underground pokemon yu gi oh star wars the sims wwe x men army man u.c. |
Kyoushu |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 209 Joined: 16-January 05 From: Paardaugava...=] ![]() |
no Shitaam man kaadreiz bija gandriiz wisas... Labs saraksts...labas speeles prieksh GBA .. tas arii wiss ko waru teikt.. bet taapat GBA reaali skrien aaraa no modes...
-------------------- ![]() |
Rags |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
njaa, vienigi tas saraksts laikam ir gba romi, nevis kasetes
![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
SeriousFanat |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 23 Joined: 6-December 04 From: Rīga, Jelgava ![]() |
QUOTE(Ella @ Jan 4 2005, 18:17) Me too me too =] Kaads golden sun ir izgaajis???? Varat pateikt kas pie tiem diviem kokiem lielajiem jaadara ???? Kkaada tip dveesele koka jaasameklee... tikai kur??? Tas ir taalu no taas vietas kur es tiku (5 dienaas non-stop), bet tur jaauzkaapj pa zariem liidz pashai augshai un tad pashaa augshaa ir taas lapas. Apmeeram tur, kur ir vidus, tu, paarlec uz naakosho lapu, peectam atpkal, taadaa rakaa nokriitot zemee... Ja taa bija iistaa lapa, tad tu nolidosi visam kokam pa vidu liidz pashai lejai pa tiem caurumiem tur viduu, tur geks, nenormaali speeciigs. Nu... vismaz ar taa-laika statiem..., bet veel tev vajadzees uudeni no mercury lighthouse... -------------------- For the great justice
|
bypass |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 268 Joined: 22-September 04 ![]() |
QUOTE taapat GBA reaali skrien aaraa no modes Was? Tik pat labi es tagad varu teikt, ka spēles uz PC skrien ārā no modes. Pēdējā laikā mazais relīžu skaits uz GBA liecina vienīgi par tā dzīves cikla beigām. Tas atdod vietu jaunajai handheldu paaudzei, DS un PSP. Štampā naudiņu cūciņā un gaidi DS EU reģiona relīzi (vai pasūti no cita reģ.). |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Cilveeki kas grib pamainiities ar GBA gamuchiem?
Man ir Metroid Fusion Rock & Roll racing Harvest moon friends of mineral town Labpraat veeleetos Lunar -------------------- ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Nu personīgi man naw GBA, bet ja kādam ir kabelis un tukšs kārtridž (var arī jauki paspēlēt uz Emulātora, iesaku, interesanti) tad apmeklējiet šo saitu _http://www.gameboy-advance-roms.com/gameboy_advance_roms.htm
|
Blackout |
![]()
|
![]() Gimme More ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 294 Joined: 4-November 05 From: Riga ![]() |
hehe, man personiigi ir Game Boy Advance emulators. Ljoti eerti lietojams, un var saglabaaties. Man ir taadas speeles:
Megaman Battle Network 1 Megaman Battle Network 2 Megaman Battle Network 3 White Version Megaman Battle Network 3 Blue Version Megaman Battle Network 4 Blue Moon Megaman Battle Network 4 Red Sun Megaman Battle Network 5 Team Colonel Megaman Battle Network 5 Team Blues Megaman Battle Network 5 Double Team Megaman Battle Network 6 Greiga Version Megaman Battle Network 6 Faltzer Version ^^ visas esmu izgaajis tad veel Naruto Zenkai! -------------------- ![]() |
bladez |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 237 Joined: 8-February 06 From: City of Townsville ![]() |
Aha. Man arī ir GBA Emulators. Agrāk spēlēju. Ļoti interesants bija Yu-Gi-Oh!, bet jaunais YGO 2006 bija gan diezgan pastulbs. Iesaku arī FF: TA. Jaukas jau uz GBA spēlītes
![]() |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Ez emulatora naf tas kaifs kaa uz pashas konsoles! man protams arii ir emulators, jo pirkt speeli nezinot cik laba taa ir , ir stulbi
Šigeru |
![]() ![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 2-February 06 From: Babīte, Retāk Cēsis, LV Lauki un meži ![]() |
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. http://www.romreactor.net/ Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text. http://www.frozen-roms.net/ zinu šadas lietas ir jātur ai atslēgas it īpaši, ja var zaudēt vietu kur lādēt. bet te var nosūkt vissu ko vien kāds ir izlaidis, man pašam ir, bet stacionāra neta trūkuma dēļ DC nevaru piedāvāt Sorrz. ![]() |
Lust |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 95 Joined: 15-March 06 ![]() |
Te ir nezheeliigi daudz Speeles. Anime un vis kkas. Lietojiet search .
Un vispaar FF:Advance rocks !!! -------------------- yokubou
|
baseboalbatboy |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
Jaa FF:Advence Riktiigi labs es tikai nesaprato to tiesnesi ko vinjsh no manis gribeejaa visu laiku baazaas virsuu
![]() ![]() Un ja nemaldos tagad arii ir pieejams FF;IV uz GBA... This post has been edited by baseboalbatboy: Jun 14 2006, 19:23 -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
swordsman |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 160 Joined: 10-February 05 From: Latvia ![]() |
kaaads nevar pateikt kur lai yugioh rauj un uz kaaadu emulatoru vins ietu??!!!
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 04:05 |