![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Ranma 1/2 ir anime ziepene, lai gan par to veseliigo humoru, kas valdiija tajaa 80. gadu animee ir jaapiekriit. bez tam mazliet ecchi zjanraa ietureeta
![]() -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Rinchis |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Kaads nezin kur var noladet no neta Brago Ball Z
![]() -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
MMM vecīt aiztaupi sev pūles, tas ir kiddy anime manā skatījuma... esmu dažas sēriajs redzējis un smagi vīlies. Tur pirms kaut kaāda reāla pavirziīšnās uz priekšu cīņā noiks, viņi paarmurmulēs nodrāztās frāzes- ka viens par otru gudrāsk bijis un 100 un 1 soļus uz priekšu jau padomājuši. Tad man vēl nelaimējās. un man gadījās redzēt sēriju vispār bez action - imno kur tas galvenais varonis skrēja pa kaut kādu garu tiltu vai kas nu tur bija un izteica dažas paardomas, es vēl saprastu ja viņš tur pastāvīgi kaut ko murmulētu, nu bet truli rādīt 5 min kā jamais skrien jau ir par traku.
-------------------- ![]() |
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Rinchis @ Oct 19 2004, 17:18) Rinchis, DBZ has 291 ep. ![]() Anime-Xtreme has some, but i can't reach them today ![]() |
tostermaize |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 371 Joined: 1-September 04 From: Riga ![]() |
QUOTE(Rune @ Mar 12 2004, 11:27) vislabaak man patika android + Cell sagas , taalaak bish sviestaini paliek ![]() mm manas vaacu val zinaashanas ar -------------------- ![]() |
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE(Aazmandius @ Oct 19 2004, 21:05) Rinchis, DBZ has 291 ep. ![]() Man jau probleemas sagaadaa 167 seerijas. Nonaacu pie secinaajuma ka mans optimaalais variants ir ja anime nesatur vairaak par 100 ep (atskaitot Naruto) |
Ramiel |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 167 Joined: 9-September 04 ![]() |
<--- dbz patriots
![]() skatiijos pilniigi visu saakot pat no dragon ball liidz dragon ball z un dragon ball gt un peec tam protams garaas multfilmas ![]() seriaals reaali rlz ja to skataas no pasa pasa pasa saakuma ![]() -------------------- Don't suffer from insanity,enjoy every minute of it...
(\_/) (O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature (> <) to help him achieve world domination. |
Rinchis |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 28 Joined: 19-October 04 From: Liepāja ![]() |
Skatijos DB un DBZ, bet diemzel DBGT neesmu redzejis:(
-------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nu ko jūs visi tā ņematies? DBZ utt. tak ir m*sls! Esmu visas sezonas (izņemot DBGT) redzējusi un gribu teikt, ka vairs nevēlos tās redzēt! Pat ne DBGT...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nja, es arī neko labu nevaru par DB epopeju pateikt, redzēju visus trīs un vēl kādus 6 Move, vienkārši gaidīju kad parādīsies sižets.. sorry, nesagaidīju, labs sižets tur tā arī nebija, uzzīmēts tas bija paslikti, silt -neīpaši.. veinvārdsakot- viduvējs fighting anime priekš tā laika. Bet kā viņi izkropļoja "Ceļojums un rietumiem" , brrr.. to gan es nevaru vēlarvien pārdzīvot.
-------------------- ![]() |
Aazmandius |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 24-September 04 From: Riga ![]() |
|
Rinchis |
![]()
|
QUOTE(kaarleens @ Mar 17 2004, 12:47) Varbuut apstasti kas un par ko tur ir? -------------------- Do u want to instal virus?
Yes! Just for fun!!! |
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
Kur DBZ tur es klaat
![]() Kursh te teica, ka Dragon Ball ir beernishkiigs - tur rokas rauj nost un ir labaakie kautini kaadus anime jebkad ir piedziivojis ... . Tagad veel katru dienu iechekoju, jap. valodaa un cut seerijas HQ kvalitaatee, psc pareizi, amerikaani jau to visu pasaakumu padara par bruunu suudu. ![]() Ja kaadu interesee - http://tracker.majin2007.com:6969/announce |
dmonster |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 ![]() |
DB gārā sāga vai jau kā citi saka bernišķīgā sāga ir gaumes lieta daudziem viņa nepatīk, bet ir arī tādi kā es, kam DB, DBZ un DBGT ir viena ļoti aizraujoša anime uz nenoteiktu laiku.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
Isabel Carmin fon Edelhain |
![]()
|
![]() Satsujin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1071 Joined: 19-June 05 From: Somewhere over the rainbow ![]() |
Es vien kaadu labu vaardu vareetu pateikt par DB( humors piem.), bet paareejais 100 reiz paarstraadaats, paaraak izstiepts un garlaiciigs.
-------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 03:29 |