IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> par japaanju valodas apguves iespeejaam
keitaro
post Mar 19 2004, 17:59
Post #31

Unregistered

Rune, problēma ir tā, ka trūkst japāņu valodas nodrošinājums, tāpēc arī ir tie kvadrātiņi. būtu jānovelk un jāuzinstalē MS IME for Japanese. tas saturēs visu nepieciešamo, lai tie kvadrātiņi pārvērstos par kandži (vismaz tā būtu jābūt).
Go to the top of the page
+Quote Post
tautietis
post Mar 20 2004, 02:02
Post #32

ausainis

Group: Chuunin

QUOTE (Saiko @ Mar 19 2004, 12:15 PM)
80 pamatkandži ar latviešu tulkojumiem http://nihongo.ema.lv/inc/labumi/4lkanji.htm

paldies smile.gif

kaut kad lapaa pie izgliitiibas nopubliceeti arii ~700 vaardinji

global input method editor (japanese) no microsoft:) http://www.microsoft.com/downloads/details...&displaylang=en

--------------------
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
Duarh
post Apr 8 2004, 21:49
Post #33

Unregistered

Mana metode bija 1) daudz skatiities anime 2) iegaadaat labu maaciibu graamatu ("Nakama" - iesaku) un imaaciities hiragana/katakana/paaris kanji & gramatikas pamatprincipus. Tikai no anime ir gruuti maaciities, ja nav ne jausmas par to, kaa teikumi karaajas kopaa. Paziistu daudz cilveeku, kuri 10 gadus skatiijushies anime, bet no jap. valodas nejeedz nekaa. A es peec 2.5 gadiem jau normaali ar japaanjiem varu pljaapaat (smile.gif science fiction anime gan veel gruuti saprast - visi tie termini, visi tie termini. . .).
+Quote Post
arteck
post Apr 8 2004, 23:34
Post #34

Unregistered

Cien. Duarh

Un kāpēc gan nepiereģistrēties un neigriesties šeit biežāk? smile.gif
+Quote Post
tautietis
post Apr 9 2004, 00:19
Post #35

ausainis

QUOTE (Duarh @ Apr 8 2004, 08:49 PM)
Mana metode bija 1) daudz skatiities anime 2) iegaadaat labu maaciibu graamatu ("Nakama" - iesaku) un imaaciities hiragana/katakana/paaris kanji & gramatikas pamatprincipus. Tikai no anime ir gruuti maaciities, ja nav ne jausmas par to, kaa teikumi karaajas kopaa. Paziistu daudz cilveeku, kuri 10 gadus skatiijushies anime, bet no jap. valodas nejeedz nekaa. A es peec 2.5 gadiem jau normaali ar japaanjiem varu pljaapaat (smile.gif science fiction anime gan veel gruuti saprast - visi tie termini, visi tie termini. . .).

kas par nakama? kur var dabuut?

--------------------
+Quote Post
Duarh
post Apr 9 2004, 09:43
Post #36

Samurai

From: Portland OR USA

To Arteck: Nu, Arti, kaa jau zini man paaraak pirateets anime nepiesaista, bet te tas ir gandriiz vai galvenais apspriezhamais objekts. . .bet nu labi, uztaisiiju useri taapataas smile.gif. Taa kaa Ni3 hao3 visiem.

To tautietis: Nu jaa, paskatiijos amazonee, diezgan daargs tas tekstbuks, kaa jau amerikaanju. . .man gjimenes loceklis ar graamatu piegaadi nodarbojas, taadeelj leetaak dabuuju. Bet textbooks labs; sheit (ASV) ar visi paziistamie, kas maacaas valodu, izmanto nakama. Ja tomeer ir interese ieguldiit naudu - ir 2 daljas, taa, kaa, ja jau 1. gada liimenii zini, var domaat par otro; un arii svariigi metiishaam textbooka vietaa kaut kaadu workbuuku nenopirkt. Un veel - ja vajag, varu paintereseeties, vai nevar leetaak no vairumtirgotaajiem dabuut. Pasham graamata man nodereeja; nezinu, vai kas labs pieejams leetaak (iznjemot krievu val. - noteikti jaabuut labaam graamataam).

Daitai, nihongo no benkyou ni tsuite. . .minna isshoukenmei ganbatte kudasaranakute naran! smile.gif shinai to black ninja wa tanto o mottete o mi ni iku kamo shiren kara. . .

--------------------
世界を革命する力を
この我がに返してもらう!
+Quote Post
arteck
post Apr 9 2004, 10:29
Post #37

Unregistered

QUOTE (Duarh @ Apr 9 2004, 08:43 AM)
To Arteck: Nu, Arti, kaa jau zini man paaraak pirateets anime nepiesaista, bet te tas ir gandriiz vai galvenais apspriezhamais objekts. . .bet nu labi, uztaisiiju useri taapataas smile.gif. Taa kaa Ni3 hao3 visiem.

Zinam, zinam. Bet tomēr es neteiktu, ka tas šeit ir galvenais "apspriedes objekts", kā tomēr varētu likties smile.gif Cilvēki sarakstās arī par daudz ko daud ko citu. Tā kā būs vien labi. Welkommen! biggrin.gif
+Quote Post
tautietis
post Apr 12 2004, 16:34
Post #38

ausainis

anoo.. <i>minna no nihongo</i> taada tiiri laba graamata..
.. un.. neesam mees te baigie piraati.. gruuti vienkaarsi dabuut legaalas aņimes Latvijaa..

--------------------
+Quote Post
tihiro
post May 11 2004, 15:23
Post #39

Samurai

Ja maacaas tad cik gan laika sis Japanu valodas apmaaciisanaas aiznem laika..... dry.gif
+Quote Post
keitaro
post May 11 2004, 16:36
Post #40

Unregistered

kā teicis kāds ievērojams vīrs: mācīties, mācīties un vēlreiz mācīties...
es mācos nu jau 5 gadus, bet... tā ir kā ir ar to saprašanu. kad jārunā, tad vispār vāks
+Quote Post
edg
post May 11 2004, 17:55
Post #41

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Japaanju valoda fundamentaali neatshkjiras no citaam valodaam. Maaciishanaas liimenji ir aptuveni taadi:
1. Necik laika nemaacaas - neko nesaprot... valodu atpaziist.
2. Ljoti mazliet pamaacaas 4h - neko nesaprot.
3. Mazliet pamaacaas 1h*30 dienas - uztver dazhaadas fraazes, rodas sajuuta, ka aizies taa lieta.
4. Maacaas kaartiigi 2h*120 dienas - saprot vienkaarshas lietas, speej atsevishkjas daljas pats tulkot
5. Maacaas ljoti kaartiigi daudz_h*daudz_dienas - nav iipashi lielaaks progress kaa 4.
6. Maacaas veel daudz ilgaak - liekas, ka tik daudz maacoties jau viss buutu jaasaprot, bet taa nav...
7. ....

liidz 4. punktam ir progress, iluuzija, ka viegli visu iemaaciities, peec 4. punkta ir regress, sajuuta, ka pa velti maacies...

Ko es gribu pateikt ir: Pamaaciities taapat vien var briivajaa laikaa, bet, ja grib tieshaam iemaaciities valodu, lai visu saprastu, tad gatavojies maaciities gadiem un gadiem... tikai taadi trakie kaa tautietis to var tongue.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
keitaro
post May 11 2004, 19:34
Post #42

Unregistered

nu, pēc tavas klasifikācijas tad es laikam būšu ticis līdz sestajai stadijai. bet pamazām jau soļoju tajā mistiskajā "....." pakāpē, jo pēc vairāku gadu mācīšanās beidzot tā metode ir rokā un ierobežojumus vairs tik ļoti nejūt. jātiek pāri visiem tiem posmiem.
+Quote Post
edg
post May 11 2004, 19:37
Post #43

limpene grauž aknas

jātiek pāri visiem tiem posmiem.

...bet tas prasa laiku - sasodiiti daudz pie tam sad.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
keitaro
post May 11 2004, 20:08
Post #44

Unregistered

kurā posmā tu esi ticis, edg?
+Quote Post
edg
post May 11 2004, 20:57
Post #45

limpene grauž aknas

Kaut kur starp 3. un 4.

Kaadreiz baigi maaciijos pashmaaciibaa, bet tad nosliiku internetaa - nemaaciijos ne japval ne arii normaalaas maaciibas... Sho sveetdien kaa biezhi pirms tam naacu pie apskaidriibas, ka beidzot jaamaacaas, jo sesija naak u.c. sliktas lietas, bet atshkjiriibaa no citaam reizeem, shoreiz atradu uz kaa balstiities un pasham par lielu briinumu nepierasti daudz maacos (5h dienaa parasto 0h vietaa).

Secinaajums: kad buushu visu samaaciijies sesijai, kjershos atkal pie japval un tikshu beidzot 4. stadijaa smile.gif Ehh... kaa man pasham prieks par sevi - nezinaaju, ka esmu speejiigs shitaa neslinkot smile.gif

--------------------
+Quote Post

5 Pages V < 1 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 22:00