IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

5 Pages V « < 2 3 4 5 >  
Reply to this topicStart new topic
> par japaanju valodas apguves iespeejaam
keitaro
post May 11 2004, 23:54
Post #46

Unregistered

uj, uj! izklausās baigi nopietni! tikai nepārpūlies! pirms ķeries klāt mācībām, atceries, ka mācīties varēsi arī rīt, pirms referāta rakstīšanas atceries, ka vienmēr pastāv iespēja uzrakstīt visu pēdējā naktī, pirms lasīt mācību literatūru, atceries, cik viegli ir "izbraukt" arī neko nezinot... un visa apņemšanās izkūp vējā. laugh.gif laugh.gif laugh.gif vai tad tā nav?
Go to the top of the page
+Quote Post
kuchieris
post May 12 2004, 12:53
Post #47

Jinushi
**

Group: Chuunin
From: Riga

Maacos pashmaaciibas celjaa. Pirms nedabuuju valodu dzirdeet, taa bija tukshu salmu kulshana. Taapeec vien ar maaciibu graamatu nepietiek.
tongue.gif Iesaku nolaupiit kaadu japaani - buutu ideaali!

--------------------
Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos...
User is offlineProfile CardPM
+Quote Post
edg
post May 12 2004, 18:45
Post #48

limpene grauž aknas

Group: Jounin
From: PM

Pilniibaa atbalstu japaanja nolaupiishanas ideju. Pirmie vaardi, ko mees iemaaciitos, gan buutu tikai lamu vaardi, bet tas jau arii nav slikti...

keitaro, iespeejas ir ljoti vienkaarsha:
1) meegjini visur "izbraukt", visu darot naktii un riskee shkjirties no budzheta vietas universitaatee -> 600Ls veejaa. Un dziivo visu dziivi taa...
2) beidzot saac kaut ko arii dariit, jo iekaveeto lietu kaudzes kraajas aarpraatiigos daudzumos -> izraapshanaas no sapnju pasaules nav iespeejama, ja tu esi kljuvis par iistu otaku, taapeec jaadara tas, kameer veel var -> jaasaak straadaat -> jaasaak dziivot -> jaasaak mantiibaa iedziivoties -> jaakraaj nauda, lai aizbrauktu uz japaanu -> biggrin.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
keitaro
post May 12 2004, 22:36
Post #49

Unregistered

Pilniibaa atbalstu japaanja nolaupiishanas ideju. Pirmie vaardi, ko mees iemaaciitos, gan buutu tikai lamu vaardi, bet tas jau arii nav slikti...

aj, labāk gan būtu kādu japānieti pavest... wink.gif
+Quote Post
edg
post May 13 2004, 02:17
Post #50

limpene grauž aknas

Nav jau dziivee vinjas taadas kaa anime... tongue.gif

--------------------
Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis.
+Quote Post
ShinChan
post May 13 2004, 12:34
Post #51

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (edg @ May 13 2004, 01:17 AM)
Nav jau dziivee vinjas taadas kaa anime... tongue.gif

Man vispaar animee atteloto dailjo dzimumu ir gruuti asocieet ar kaadu konkreetu tautiibu vai rasi. Mani arii paarsteidz cik pretiigus animatori iemanaas uzziimeet aziaatus, it kaa jau pasju rase, bet .... (vai tik nav kaads komplekss jap. naacijai?)

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
keitaro
post May 13 2004, 14:56
Post #52

Unregistered

Nav jau dziivee vinjas taadas kaa anime...

es jau arī nesaku, ka ir
par gaumi jau laikam nestrīdas tongue.gif
+Quote Post
edg
post May 13 2004, 17:01
Post #53

limpene grauž aknas

es jau ar neko...

--------------------
+Quote Post
tautietis
post May 18 2004, 14:11
Post #54

ausainis

mums te viena japaaniete meklee kur pa vasaru Latvijaa dziivot.. intereseejas par lv kultuuru..

bet jaa, jaa piekriitu par to, ka japaanu valoda fundamentaali neatskiras no citaam valodaam. vieniigi varbuut taas valodas kuraam pamataa latiinju ir vieglaak eiropietim saprotamas un aatraak iemaacaamas, bet tas sestais liimenis noziimee to, ka japaanju valoda ir tikpat viegli saprotama, kaa eiropas valodas (vienaads zinaamo vaardu skaits), bet tagad jaamaacaaas atskiriigais t.i. nezinaamie vaardinji:P taa 7tiitaa pakaape ir muuziiga

--------------------
+Quote Post
keitaro
post May 20 2004, 21:53
Post #55

Unregistered

QUOTE (tautietis @ May 18 2004, 01:11 PM)
mums te viena japaaniete meklee kur pa vasaru Latvijaa dziivot.. intereseejas par lv kultuuru..

bet jaa, jaa piekriitu par to, ka japaanu valoda fundamentaali neatskiras no citaam valodaam. vieniigi varbuut taas valodas kuraam pamataa latiinju ir vieglaak eiropietim saprotamas un aatraak iemaacaamas, bet tas sestais liimenis noziimee to, ka japaanju valoda ir tikpat viegli saprotama, kaa eiropas valodas (vienaads zinaamo vaardu skaits), bet tagad jaamaacaaas atskiriigais t.i. nezinaamie vaardinji:P taa 7tiitaa pakaape ir muuziiga

es tā pat dzirdēju ka ar jauno mācību gadu RKV būs jauna japāņu valodas skolotāja. jauna jebkurā nozīmē (24 gadi). arī viņa meklē mājokli. ehh, žēl ka mājoklis ir tāds šaurs...
+Quote Post
ShinChan
post May 20 2004, 22:23
Post #56

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE (keitaro @ May 20 2004, 08:53 PM)
es tā pat dzirdēju ka ar jauno mācību gadu RKV būs jauna japāņu valodas skolotāja. jauna jebkurā nozīmē (24 gadi). arī viņa meklē mājokli. ehh, žēl ka mājoklis ir tāds šaurs...

Nu nezin gan. peec vinju standartiem par sjauriibu vareetu runaat telpas 2x2 metri gadiijumaa, viss kas lielaaks par to jau ir o-go-go!

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 22:37
Post #57

Hakushaku

Varbūt sarīkot dueli, par to pie kā viņa dzīvos? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Duelī aizliegts izmantot Satelītieročus', Ķimiskos, Kodolieročus kuru jauda pārsniedz 10 mt. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 20 2004, 22:40
Post #58

limpene grauž aknas

Un Arm Slaves izmantoshana arii aizliegta! smile.gif

--------------------
+Quote Post
Seven_of_zero
post May 20 2004, 22:49
Post #59

Hakushaku

Vislabākā vieta šim duelim ir "Anime University" ieroču izmēģinājuma sektors. biggrin.gif http://www.tapanime.com/fun/edu/au_map0.html

--------------------
There is nothing imposible.
IPB Image
+Quote Post
edg
post May 20 2004, 23:25
Post #60

limpene grauž aknas

QUOTE (Seven_of_zero @ May 20 2004, 09:49 PM)
Vislabākā vieta šim duelim ir "Anime University" ieroču izmēģinājuma sektors. biggrin.gif http://www.tapanime.com/fun/edu/au_map0.html

Ehh... ja uzrastos kaads, kuram buutu iists talants buut par studentu tajaa universitaatee, tad vinsh droshi vien peec ieraduma izkristu iestaajeksaamenaa tongue.gif

--------------------
+Quote Post

5 Pages V « < 2 3 4 5 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 04:29