![]() |
![]() ![]() |
![]() |
keitaro |
![]()
|
Unregistered ![]() |
uj, uj! izklausās baigi nopietni! tikai nepārpūlies! pirms ķeries klāt mācībām, atceries, ka mācīties varēsi arī rīt, pirms referāta rakstīšanas atceries, ka vienmēr pastāv iespēja uzrakstīt visu pēdējā naktī, pirms lasīt mācību literatūru, atceries, cik viegli ir "izbraukt" arī neko nezinot... un visa apņemšanās izkūp vējā.
![]() ![]() ![]() |
kuchieris |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 69 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Maacos pashmaaciibas celjaa. Pirms nedabuuju valodu dzirdeet, taa bija tukshu salmu kulshana. Taapeec vien ar maaciibu graamatu nepietiek.
![]() -------------------- Kūko, kūko dzeguzīte,
Skaiti mirušos... |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Pilniibaa atbalstu japaanja nolaupiishanas ideju. Pirmie vaardi, ko mees iemaaciitos, gan buutu tikai lamu vaardi, bet tas jau arii nav slikti...
keitaro, iespeejas ir ljoti vienkaarsha: 1) meegjini visur "izbraukt", visu darot naktii un riskee shkjirties no budzheta vietas universitaatee -> 600Ls veejaa. Un dziivo visu dziivi taa... 2) beidzot saac kaut ko arii dariit, jo iekaveeto lietu kaudzes kraajas aarpraatiigos daudzumos -> izraapshanaas no sapnju pasaules nav iespeejama, ja tu esi kljuvis par iistu otaku, taapeec jaadara tas, kameer veel var -> jaasaak straadaat -> jaasaak dziivot -> jaasaak mantiibaa iedziivoties -> jaakraaj nauda, lai aizbrauktu uz japaanu -> ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
aj, labāk gan būtu kādu japānieti pavest... ![]() |
||
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Nav jau dziivee vinjas taadas kaa anime...
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Man vispaar animee atteloto dailjo dzimumu ir gruuti asocieet ar kaadu konkreetu tautiibu vai rasi. Mani arii paarsteidz cik pretiigus animatori iemanaas uzziimeet aziaatus, it kaa jau pasju rase, bet .... (vai tik nav kaads komplekss jap. naacijai?) -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
es jau arī nesaku, ka ir par gaumi jau laikam nestrīdas ![]() |
||
edg |
![]()
|
es jau ar neko...
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
tautietis |
![]()
|
![]() ausainis ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 145 Joined: 4-March 04 ![]() |
mums te viena japaaniete meklee kur pa vasaru Latvijaa dziivot.. intereseejas par lv kultuuru..
bet jaa, jaa piekriitu par to, ka japaanu valoda fundamentaali neatskiras no citaam valodaam. vieniigi varbuut taas valodas kuraam pamataa latiinju ir vieglaak eiropietim saprotamas un aatraak iemaacaamas, bet tas sestais liimenis noziimee to, ka japaanju valoda ir tikpat viegli saprotama, kaa eiropas valodas (vienaads zinaamo vaardu skaits), bet tagad jaamaacaaas atskiriigais t.i. nezinaamie vaardinji:P taa 7tiitaa pakaape ir muuziiga -------------------- |
keitaro |
![]()
|
||
Unregistered ![]() |
es tā pat dzirdēju ka ar jauno mācību gadu RKV būs jauna japāņu valodas skolotāja. jauna jebkurā nozīmē (24 gadi). arī viņa meklē mājokli. ehh, žēl ka mājoklis ir tāds šaurs... |
||
ShinChan |
![]()
|
||
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Nu nezin gan. peec vinju standartiem par sjauriibu vareetu runaat telpas 2x2 metri gadiijumaa, viss kas lielaaks par to jau ir o-go-go! -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
||
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Varbūt sarīkot dueli, par to pie kā viņa dzīvos?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
edg |
![]()
|
Un Arm Slaves izmantoshana arii aizliegta!
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Vislabākā vieta šim duelim ir "Anime University" ieroču izmēģinājuma sektors.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
edg |
![]()
|
||
Ehh... ja uzrastos kaads, kuram buutu iists talants buut par studentu tajaa universitaatee, tad vinsh droshi vien peec ieraduma izkristu iestaajeksaamenaa ![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
||
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 04:29 |