![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Viena vieniiga mannaa putra manaa priekshaa veljas pa sho topiku. Pietiek pamest ticiibas teemaa kocinju, un ap to aatri vien saliip pika jautaajumu, domu, shaubu. Vai vajag? Daudzi grib izteikties par religjiju, tajaa pashaa laikaa apzinoties, ka no taa nekaada dizhaa jeega nebuus. Retais guus vairaak kaa grumbas pieree. Atklaatas diskusijas par ticiibu ir tik ljoti negatiiva saspiileejuma pilnas, ka jaaprasa: "Vai tas ir vajadziigs?" Manupraat nav.
Ja kaads uzskata, ka shim topikam vajadzeeja turpinaaties, padomaajiet par citiem, un tad suudzieties man privaatajaa. Topiks aizveerts, jo: * tas kljuvaa paaraak druums * mazaak labuma kaa sliktuma * ir Ziemassveetki * shis ir anime forums * katram savs -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 23:36 |