![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Nezinu vai sataisīšu, bet var jav pamēģināt Ranmas tērpu, mati ir pietiekami gari, lai izveidotu astīti(kautkas līdzīgs iznāk).
![]() -------------------- |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(Yume @ Feb 10 2005, 09:02) Emm, es īsti nevaru saprsat vai tu domā Shampoo, bet nu reku uzsatāns paraugs, tie kas ir ar zvaigznītēm- zabito. Nja laikam gan es Pa RTL 2 redzeeju Ranmu =] Nja Bombou tur taa amoazone bija redzu ak aiznjemts =[, tad nekaa manam citi 4ari tur galiigi nepatiik .... -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Hehe vācieši viņas vāru vāciski lasīja, un tur bija Campo. Viņiem taču "S" kā "Z" lasās, un viņi biš novienkāršoja uz "c"
Un lija, kas ir ar Ukio, es tagad baidos ka nēesmu sajaukusi, kas ko cosplayot gribēja. Un, jei!jei! nevaru nepalielīties, es pabeidzu Julias no Tekena , tērpu. ( Nu īstenība, pēdējais laiks, jo rīt jau tinos prom ![]() -------------------- ![]() |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Yume nē, nē, vis ir ok... Shampoo būsu es, un varbūt mana draudzene būs Ukio...
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu man vēl vienspiedāvājums uz grupu, bet šim būs obigāta chara atspēlēšana.
Mēs taisam Shaman King grupu, jau ir *skaita uz pirkstiem..* laikam 6 cilvēki, varbūt kādam ir vēlēšanās? -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Shaman KING!!! Lūdzu mani, plz, plz, pick me, es būšu kaut vai Manta-san, just pick me
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Yume |
![]()
|
*vārtās pa grīgu, no iedomātās Kazu-chan kā Manta, ilgi vārtās, ļoti ilgi vārtās, vairs nevar piecelties....raksta guļus*
Mhaha, tad nu tev sanāks uz vēdera rāpot, lai augums atbilstu. ![]() tev ir liela izvele, pašlai stabili ir zināms, ka ir Yoh, Horuhoru un Anna,uz jautājuma ir ķīniešu ģimenīte. Un laikam pat viss, pārējais tev paliek izvēlei. -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Woot, happy day!!! In that case, par spīti tam, ka sirdī allaž jutīšo kā Manta, es ņemu vai nu Hao vai Mari (retie no varoņiem, kuriem ir vismaz brūnīgi un gari mati ^^ - ja neskaita Silvu, aber Silvu man nagribas ņemt)...Tērpi gan ir pietiekami komplicēti (katram sava fiška), bet ne neiespējami, so Shaman King vārdā - I'll do it!!!
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Lija |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? ![]() |
Kā Y
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
Njā, a mans tagad apjucis, nezinu pat... mēs tak nesarunājām uz kuru cosplay'u būs Shaman King.
Tā, tagad jāupzrasa pārējiem. Starp citu- Kazu-chan, tev Shaman king gadījumā neētājās kādā stūrīti ierakstīts? -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
Nā, gomen, nava vis - es viņu pagaidām skatos (tāk, līdz kādai 44. sēr. būs) un uzreiz dzēšu ārā...
-------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
X_Kamui |
![]() ![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
21.35 darbadienas pa Jetix(bijušais Fox Kids) .... tas ta starp citu
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Yume |
![]()
|
Hehe, ja man tād vēl būtu, man jau cilvēki saka, tur redzēju-tur redzēju, bet kad tad man, baltkomam nav tāda kanala T.T
-------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ito no Kazuki |
![]()
|
Woot, Shaman King pa Jetix ir baigais lolis
![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 23:18 |