![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
UZMANĪBU!!!!
visi kosplejeri, kas grib piedaliities festaa, un NAV!!! sakontakteejushies ar Yuki, luudzu!, zvana man!!! 29968681 Shodien, riit utt. Mums vajag paliidziibu ar priekshnesumu, varat naakt bez nekaa es juus izdreseeshu, varat naakt ar idejaam, buushu ljoti prieciiga mekleet kompromisu!!! Tas tieshaam ir svariigi! Tas ir priekshnesums atklaashanai, jo vajag atstaat iespaidu, lai notiktu arii naakoshie festi (juus tak nto gribat, ne?) Ceru uz juusu paliidziibu!!! Kima Visiem buchas! ![]() -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
Zuzix |
![]() ![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
taataad! njemot veeraa to,ka za4peedinja pie interneta netiek, postoju es
luudzu visus,kas kosplejos un nav sakontakteejushies ar Yuki, riit(28.11.2006.) buut pie origo pulkstenja 18.30 (aptuveni, bet buutu ljoti liels luugums nekaveet) un naakt klaat taadaam divaam smaidoshaam buutneem kaa es un za4peedinnja. buusim ljoti pateiciigas par sadarbiibu un atsauciibu -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
Tātad tā........es arī gribētu csplejā piedalīties, bet es pat nezinu ko tieshi! varbuut man jaw ir ideja, bet es pat vīlīti neesmu sašuvusi, jo nav ideja ne no kā un nav ideja visp kāds apgērbs.......ja buutu vnk vairāk laika sagatavoties
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
ar ko tu gribi lai tev palidz? ja pat nesi sapratusi ko tu vispar isti gribi panakt? vēlies taisīt Cosplay taisi negribi netaisi, tava vieta to neviens cits neizlems.
|
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Nu ja reiz cilvēks ir tik liela lāme, ka pats nekaa nevar uztaisīt, vai arī tik līkas un drobošas rokas, ka adatu nevar noturēt rokās...Tad ir speciālas kompānijas, kas nodarbojas ar otaku fantāziju apmierināšanu.
Viena no daudzām kompānijām ir Cosmates. ![]() Nemāku ievietot banerus, tapēc links būs: http://www.cosmates.jp/ Nesen ar vienu cilveeku runāju, kā padarīt interesantākas nakts stundas divatā ar otru pusīti, un nonācām pie secinājuma, ka varētu ko pasūtīt no interneta. Kādu skolnieces formu & stuff. Protams, ja ir nauda, jo apģērbi maksā tur samērā dāgi ![]() Varbūt kāds varētu pirms manis to lapu izmēģināt un ko pasūtīt, lai zin kvalitāti, sūtīšanas maršutus utt. Esmu parāk liels Lāme, lai ko sūtītu un eksperimentētu netā. Vai varbūt pat kāds jau tā ir darījis? Laigan bildēs modeles izskatās lētas, tāpat kā lielākā daļa apģērbu, bet varbūt kāds ko atrod sev. |
Catgirl |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 276 Joined: 8-June 06 ![]() |
QUOTE Nu ja reiz cilvēks ir tik liela lāme, ka pats nekaa nevar uztaisīt, vai arī tik līkas un drobošas rokas, ka adatu nevar noturēt rokās...Tad ir speciālas kompānijas, kas nodarbojas ar otaku fantāziju apmierināšanu. Viena no daudzām kompānijām ir Cosmates Paldies par komplimentu! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
nju ceru, ka kaads arii no naruto cosplejos
![]() -------------------- |
Catgirl |
![]()
|
It kā man blonda parūka būtu, bet auduma nav!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
....taa ka to var aatri uztaisiit, bet kaa ar audumu???? ![]() ![]() ir daudzi audumu veikali. shaubos ka vienam teerpam vajadziigais mazais daudzums buus daargs. P.S. btw, AF saakas riit. vai nau bik pa veelu? <g> |
Zuzix |
![]()
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās ![]() |
Rīt (2006.gada 1.decembrī) pulkstens 11.00 visi, kas grib un solās palīdzēt ar uzveduma taisīšanu (piedalīšanos tajā) ierodas k/t Rīga ar savu cosplay tērpu (var arī bez)!!!
Visiem, kas palīdzēs uz atklāšanu naw jāpērk biļete - kā nekā paši piedalīsies atklāšanā un varēs palikt zālē uz "Beyond the clouds" skatīšanos!!! Ja neviens neieradīsies pa visu pasauli paziņos, ka otaku.lv ir mazu pokemonu bars,kas ne uz ko nav spējīgi (tie ir draudi), jo šejieniešu "atsaucība" spēj sadusmot ikvienu!!!!! Kima (Za4peedinja) (tel. 29968681) -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
Aven |
![]()
|
![]() Kaigan īpašums Group: weirdo Posts: -170 Joined: 21-November 05 From: Rīga => Vecmīlgrāvis ![]() |
Erm, a kā tad skola/darbs/whatever?
This post has been edited by Aven: Nov 30 2006, 20:57 -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
zuze: vari pazinjot ko veelies. tas, ka ne visiem ir gaume/hobiji/veelme njemties analogjiski tev imho nedod nekaadas moraalas tiesiibas iedziit visus zemee attaisnojoties ar hipoteetisku "atsauciibas truukumu". kaut gan .. ja tev neruup savs veerteejums citu aciis .. ;>
|
Catgirl |
![]() ![]()
|
Bet es jaw nezinu kur vini atrodas!!!!!!!(tie auduma veikali)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Catgirl: Dec 1 2006, 20:55 -------------------- ![]() |
Church |
![]()
|
dazhu iemeslu peec mani tas nekad nav intereseejis <g>, bet pa pilseetu ejot ik pa laikam aciis traapaas. neticu, ka tik gruuti atrodami.
|
Catgirl |
![]() ![]()
|
IR!!!!!!1 VINJI (auduma veikali)NO MANIS SLEEPJAS!!!!!!!!
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 09:00 |