IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

11 Pages V « < 8 9 10 11 >  
Reply to this topicStart new topic
> Cosplay, ...
Kima
post Nov 27 2006, 20:56
Post #136

Hakushaku

Group: Chuunin
From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_<

UZMANĪBU!!!!

visi kosplejeri, kas grib piedaliities festaa, un NAV!!! sakontakteejushies ar Yuki, luudzu!, zvana man!!! 29968681 Shodien, riit utt. Mums vajag paliidziibu ar priekshnesumu, varat naakt bez nekaa es juus izdreseeshu, varat naakt ar idejaam, buushu ljoti prieciiga mekleet kompromisu!!!
Tas tieshaam ir svariigi! Tas ir priekshnesums atklaashanai, jo vajag atstaat iespaidu, lai notiktu arii naakoshie festi (juus tak nto gribat, ne?)
Ceru uz juusu paliidziibu!!! Kima

Visiem buchas! wink.gif

--------------------
(\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
( (')(') to help him achieve world domination.
""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
Zuzix
post Nov 27 2006, 21:58
Post #137

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

taataad! njemot veeraa to,ka za4peedinja pie interneta netiek, postoju es

luudzu visus,kas kosplejos un nav sakontakteejushies ar Yuki, riit(28.11.2006.) buut pie origo pulkstenja 18.30 (aptuveni, bet buutu ljoti liels luugums nekaveet) un naakt klaat taadaam divaam smaidoshaam buutneem kaa es un za4peedinnja.

buusim ljoti pateiciigas par sadarbiibu un atsauciibu

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
Catgirl
post Nov 28 2006, 14:02
Post #138

Danshaku

Tātad tā........es arī gribētu csplejā piedalīties, bet es pat nezinu ko tieshi! varbuut man jaw ir ideja, bet es pat vīlīti neesmu sašuvusi, jo nav ideja ne no kā un nav ideja visp kāds apgērbs.......ja buutu vnk vairāk laika sagatavoties rolleyes.gif ....it kā laikam esot laiks bijis, bet es tikai nesen par šito te pasākumu uzzināju...........tā ka...... dry.gif buutu loti jauki, ja kaads paliidzeetu...... laugh.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
sipps
post Nov 28 2006, 15:38
Post #139

Unregistered

ar ko tu gribi lai tev palidz? ja pat nesi sapratusi ko tu vispar isti gribi panakt? vēlies taisīt Cosplay taisi negribi netaisi, tava vieta to neviens cits neizlems.
+Quote Post
Shumins
post Nov 28 2006, 16:14
Post #140

Unregistered

Nu ja reiz cilvēks ir tik liela lāme, ka pats nekaa nevar uztaisīt, vai arī tik līkas un drobošas rokas, ka adatu nevar noturēt rokās...Tad ir speciālas kompānijas, kas nodarbojas ar otaku fantāziju apmierināšanu.
Viena no daudzām kompānijām ir Cosmates.

IPB Image

Nemāku ievietot banerus, tapēc links būs:
http://www.cosmates.jp/

Nesen ar vienu cilveeku runāju, kā padarīt interesantākas nakts stundas divatā ar otru pusīti, un nonācām pie secinājuma, ka varētu ko pasūtīt no interneta. Kādu skolnieces formu & stuff. Protams, ja ir nauda, jo apģērbi maksā tur samērā dāgi laugh.gif

Varbūt kāds varētu pirms manis to lapu izmēģināt un ko pasūtīt, lai zin kvalitāti, sūtīšanas maršutus utt. Esmu parāk liels Lāme, lai ko sūtītu un eksperimentētu netā. Vai varbūt pat kāds jau tā ir darījis?

Laigan bildēs modeles izskatās lētas, tāpat kā lielākā daļa apģērbu, bet varbūt kāds ko atrod sev.
IPB Image
+Quote Post
Catgirl
post Nov 29 2006, 16:37
Post #141

Danshaku

Nu ja reiz cilvēks ir tik liela lāme, ka pats nekaa nevar uztaisīt, vai arī tik līkas un drobošas rokas, ka adatu nevar noturēt rokās...Tad ir speciālas kompānijas, kas nodarbojas ar otaku fantāziju apmierināšanu.
Viena no daudzām kompānijām ir Cosmates

Paldies par komplimentu! tongue.gif īstenībā ir problēma tāda, ka man nav no kā taisīt un visp man ir kādreiz jāķeras pie mājasdarbu pildīšanas! Mani vecāki neizturēs vēl kādu n/v ! rolleyes.gif ....bet vnk, ja kādam ir kaud kādi nevajadziigi auduma gabali vai kaut kāds terps utml... laugh.gif man ir tikai zīda audumi mājās, bet vini man neder skolas formai! rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Nuin
post Nov 30 2006, 14:23
Post #142

Kakashi-sensei

From: new world

nju ceru, ka kaads arii no naruto cosplejos smile.gif, jo man jau ir gatvs kakashi kostiims (taisiits maajas apstaakljos). Tad man vajadziiga paliidziiba uztaisiit frizuuru, ceru ka buus cilveeki kam nav zheel rokas pameerceet zhelejaa. xD

--------------------
+Quote Post
Catgirl
post Nov 30 2006, 17:49
Post #143

Danshaku

It kā man blonda parūka būtu, bet auduma nav! laugh.gif Man vajag tikai zilo un balto audumu..... dry.gif un uzbuuve ir ljooti vienkaarsha....taa ka to var aatri uztaisiit, bet kaa ar audumu???? sleep.gif Nav tak tā, ka nevienam nebuutu baltais vai zilais audums........ happy.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Nov 30 2006, 20:37
Post #144

sewer rat

Group: Jounin
From: latvia / riga

QUOTE(Catgirl @ Nov 30 2006, 16:49) *

....taa ka to var aatri uztaisiit, bet kaa ar audumu???? sleep.gif Nav tak tā, ka nevienam nebuutu baltais vai zilais audums........ happy.gif

ir daudzi audumu veikali. shaubos ka vienam teerpam vajadziigais mazais daudzums buus daargs.
P.S.
btw, AF saakas riit. vai nau bik pa veelu? <g>
+Quote Post
Zuzix
post Nov 30 2006, 20:48
Post #145

mitsukai kogun

From: vietā, kur sapņi piepildās

Rīt (2006.gada 1.decembrī) pulkstens 11.00 visi, kas grib un solās palīdzēt ar uzveduma taisīšanu (piedalīšanos tajā) ierodas k/t Rīga ar savu cosplay tērpu (var arī bez)!!!
Visiem, kas palīdzēs uz atklāšanu naw jāpērk biļete - kā nekā paši piedalīsies atklāšanā un varēs palikt zālē uz "Beyond the clouds" skatīšanos!!!
Ja neviens neieradīsies pa visu pasauli paziņos, ka otaku.lv ir mazu pokemonu bars,kas ne uz ko nav spējīgi (tie ir draudi), jo šejieniešu "atsaucība" spēj sadusmot ikvienu!!!!!

Kima (Za4peedinja) (tel. 29968681)

--------------------
*http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;]
+Quote Post
Aven
post Nov 30 2006, 20:57
Post #146

Kaigan īpašums

Group: weirdo
From: Rīga => Vecmīlgrāvis

Erm, a kā tad skola/darbs/whatever?

This post has been edited by Aven: Nov 30 2006, 20:57

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Nov 30 2006, 21:26
Post #147

sewer rat

zuze: vari pazinjot ko veelies. tas, ka ne visiem ir gaume/hobiji/veelme njemties analogjiski tev imho nedod nekaadas moraalas tiesiibas iedziit visus zemee attaisnojoties ar hipoteetisku "atsauciibas truukumu". kaut gan .. ja tev neruup savs veerteejums citu aciis .. ;>
+Quote Post
Catgirl
post Dec 1 2006, 20:54
Post #148

Danshaku

Bet es jaw nezinu kur vini atrodas!!!!!!!(tie auduma veikali) unsure.gif Pat 1188 uc nevareeja man pateikt nevienu!!!!!!!!! dry.gif Nju pls kaut vai ar adresiiti paliidzat! laugh.gif vai tad tik grūti? biggrin.gif rolleyes.gif

This post has been edited by Catgirl: Dec 1 2006, 20:55

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Church
post Dec 2 2006, 12:34
Post #149

sewer rat

dazhu iemeslu peec mani tas nekad nav intereseejis <g>, bet pa pilseetu ejot ik pa laikam aciis traapaas. neticu, ka tik gruuti atrodami.
+Quote Post
Catgirl
post Dec 2 2006, 15:27
Post #150

Danshaku

IR!!!!!!1 VINJI (auduma veikali)NO MANIS SLEEPJAS!!!!!!!! mad.gif

--------------------
IPB Image
+Quote Post

11 Pages V « < 8 9 10 11 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17 June 2025 - 09:00