![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
use search!
-------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Hweet, I wunt this!!!!
![]() Kā lai cilvēks nemirst no skaudības??? :raud: *btw, who is it ><?* -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ka tik tas nav Raziels (*vai keins) savaa veneeriskajaa buutiibaa?
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Yume @ Dec 23 2004, 13:40) Varbūt tomēr ej.. em labi.. nelamāsimies.. vārdu sakos Shin Chan.. varbūt tomēr ej kautkur un nemaisi, jan nav ko teikt? Un kam interesē.. te būs kautkas priekš jums http://www.livejournal.com/community/balticcosplay/ Starp citu, kam ir tērpi, laipni aicināti piedalīties coplayā šo sestdien.. i nevar būt, ka ir arī LJ community... O.o Tas gan labi. Es LJ dzīvoju. ![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Dec 25 2004, 01:17) emmm, nez nez... Roziel... man šķiet tas ir vienkārši random gotik angel. -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
Rocielam labāk piestāvētu rozā spārniņi
![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Yume |
![]()
|
Aha... ek, es arī gribu.. nu ko "ecChii" taisam?
![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
{O.O} kur... KUR?
|
Yume |
![]()
|
Ek... nu tikai skaļi nerēciet, savādāk kaimiņiem traucēsiet, šis ir kombinējums vienai no Navras cospley'a bildēm.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
*Phmhmmphrrrrrt.... MWAHAHHAHAHAHHAHAHHA...*
![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
Zinu man arī prieks, un cilvēkam kurš vakar šito štukoja bija vēl lielāks prieks. Mani kaimiņu laikam domā agad pārcelties, jo rēca ilgi un dikti, tur tādas bildes gadās, no kurām tikai vārtīties var. ( Un vislabāk ja azvārtās prom)
Neskaitot ka es W-D pimizrādē tādā paša veidā blandījos... ne, ecChe, tev bildes kādas nav? Varētu arī kautko tādu saštukot. ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
Who the F*ck is ecChe?
|
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu es tieši nezinu bet dzirdeju(redzeju)
![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Ito no Kazuki |
![]()
|
Woot, WD pirmizrāde bija jautra ^^ Žēl, būtu varējis būt vairāk ļautiņu
![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Sigfa |
![]()
|
bah, es zinu kas ir ecchi, bet kas ir tas uz ko referro yume?
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 03:22 |