![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Bwaha... eds tev tieshi laikaa, tikai kautkaa tie videejie izmeeri jaanosleepj... korsete, manupraat, nepaliidzees
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Starp citu, mans vāc cospleyerus. kas grib paceļ ķepiņas, var visas četras un asti.
Tad nu tā, kam man vajag tautu- būs anime party ko taisa Kampai, 29.janvārī, tiešāk var sameklēt uz anime.lv, bet tā kā tur būs cospleya iespēja, tad nu.. es gribu sataisīt vienotu grupu. Tuvāk pateikšu nākamajā "strelkā" -------------------- ![]() |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
Es jau to4 visas 4etras pacelj bet par agru mans nepaspees teerpu dabuut kopaa =[[[[ Taa kaa 6is events man absoluuti atkriit =[[
-------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Paspēsi, man vēl arī nekā nav, es pat nenolēmu vēl ko cospleyot. Tāpēc c''apo droši sestdien uz kaigana " strelku" un mēs visu sarunāsim.
-------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 11 2005, 10:56) Bwaha... eds tev tieshi laikaa, tikai kautkaa tie videejie izmeeri jaanosleepj... korsete, manupraat, nepaliidzees ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
nu i nu buus cosplays ar meeteli
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
SARKANAIS EDO MĒTELIS!!!!!!1111oneone!!!111!!!!!!!
![]() Baka. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
edo bija pils japaanaa... muusdienu kyoto pilseeta...
un tas nav meetelis tas bija mantelis ._O |
Yume |
![]()
|
Jūs, cienijamie Sigfa un Stace ar savu augstu intelektuālo sarunu , biš ne tajās auzās sākat braukt. varbūt to, kādu formu izveido apģērba gabals, pēc noteiktas apstrādes var izlemt arī caur PM, baidos ka mana galva neizturēs tik sasprintu un assu apspriedi. Dariet to aiz līdzjūtības.
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
es tevi nesaprotu, Yume, runa tachu ir par Cosplay
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jan 13 2005, 09:15) big difference! Un piedod man, ka es Edvardu nosaucu mīļvārdiņā! If you haven't noticed, they usually add "o" in the end of names... ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
nu, nejau gadiijuma, ja tas apziimee pilseetu...
un ir gan big differece! es gan tagad neieshu bezjeedziigi rakstiit, jo tu taapat iebildiisi + man ir slinkums... |
Yume |
![]()
|
Emm, nu runa nemaz neiet par faktisko topika tēmu, cienijamie Sigfa un Stacey. Auzas jūsu mājām aug aizvien tuvāk un tuvāk, un pie nākamās izdevības es vienākārši to izdzēsīšu.
Un nu pie lietas. ![]() Ja kādam rodās vēlēšanās, tad tas tiek aizcināts piedalīties Grandia's cospley-grupā. ![]() -------------------- ![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Wow Grandias ooooo...... šito atbalstu he-he-he......
![]() Kurš būs Ryudo..... -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
+Chibi+ |
![]()
|
*brauc ārā no auzām* Es atkrītu, es vienkārši nezinu, kas ir Grandia...
![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 12:18 |