![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, nu mans arīīsti nav viņu spēlējis, tik pāris reizes redzējis. Un nekas, reku man teica ka no manis labs Ryodo jaunībā sanāks. Ko es arī mēģināsu panākt.
Paskaties tajā linkā ko imetu, tur ir bildes visiem čariem. Paskaties kas labak patīk. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
tie tērpi ir fakināti sarežģīti, kids...
![]() -------------------- ![]() |
Ito no Kazuki |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door ![]() |
GRANDIA GRANDIA GRANDIA!!!!! Eu, wait, mēs par otro, vai ne? Esmu spēlējusi abus, pirmo biš vairāk gan *sahuggo bumbulīti Džastinu* Bet Ryuducīc arī ir mjau
![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
![]() a, un runa iet gan par Grandia 2. ![]() Nu tā kā man izskatās ka jūs tādi paslinki cilvēki uz bildēm paskatīties, varu iemest tepat. Milenia Ryudo kid RohanRyudo Elena Tio Melfis hvz, laikam Melfisa līgava Selena Magers ja kāds zin vēl kādu labu čaru, būšu priecīga par bildi. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Vai tas grupveida atkrīt?
-------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Nep, nekas neatkrīt, Grandia ir uz Augustu, tas ir uz Igauņu festu.
Visi pārējie pasākumi kur būs cospley'is ir mūsu rīcībā. Starp citu, es atradu charu ko gribu cospleyot, tā būs Julia no tekkena. ![]() Tekkenā vispār daudz čaru, vai kāds negrib piebiedroties? Varētu sanakt jautra padarīšana. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
Eeeeee.....
![]() -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
Hai, do it! nekādu pretenziju!
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 18 2005, 23:46) Nep, nekas neatkrīt, Grandia ir uz Augustu, tas ir uz Igauņu festu. Visi pārējie pasākumi kur būs cospley'is ir mūsu rīcībā. Starp citu, es atradu charu ko gribu cospleyot, tā būs Julia no tekkena. ![]() Tekkenā vispār daudz čaru, vai kāds negrib piebiedroties? Varētu sanakt jautra padarīšana. Bu es gribeetu cosplayot kaut ko no Tekkena, bet nav ne jausmas ko... (Man vispaar nav ne jausmas ko cospleyot... Bet gaa gribas ![]() -------------------- Geeks rock!
|
Yume |
![]()
|
nāc, un strelku, parādis. Izdomāsi.
+Chibi+ |
![]()
|
nāc, nāc, beidzot varēšu tev atdot GitS diskus!
![]() Yay, es būšu Eds! ![]() ![]() -------------------- ![]() |
Jaladin |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 346 Joined: 15-October 04 From: Tanelorn ![]() |
![]() -------------------- Geeks rock!
|
Yume |
![]()
|
Em boof.treniņs nav tak tik ilgi. Emmm.. OK, ez aizmirsu cikos viņš sākās, tā kā uz viņu parasti netieku.
Bet, Jushiro- ja grib tad vienmēr var paspēt. -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
QUOTE(Jushiro Sakaki @ Jan 20 2005, 19:18) ![]() Ui, pareizi. ![]() -------------------- ![]() |
Ladykiller |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 37 Joined: 11-April 04 From: Majas, milas majas ![]() |
Euuu, es ka ne pa temu, bet nu vajag zinat, kur notiek cosplay latvia, un kad, velos justies informets ?
-------------------- You know what I like in a girl ? Me !.
She was as hot as the sun, but she just wasnt that bright. You do the kind of stuff that Prince would only sing about. Ja bernam jau agra vecuma velaties iemacit, ka pipet nevajag un negribat but sliktais vecaks sakiet:"Ja pipesi cigareti bernin, tetis nomirs..." |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25 July 2025 - 09:28 |