![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Woooooooooot... this is just SO GREAT!
![]() ![]() ![]() -------------------- |
AmnE |
![]()
|
Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 157 Joined: 14-August 05 ![]() |
tieshaam nav ko teikt... superiigi darbinji.... tas jau laikam ir biezhi dzirdeets, bet es apskauzhu un arii priecaajos, ka cilweekam ir taads talants!! taa tik turpinaat!!
![]() -------------------- ...:::ReSpEcT YoUr SeLf AnD ReSpEcT ThE OtHeRs:::...
|
pinksakura |
![]()
|
![]() Hentai-chan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 604 Joined: 23-July 05 From: :D ![]() |
tiešām superīgi zīmējumi....man ļooooooti patīk...
-------------------- Agent Smith: We're willing to wipe the slate clean, give you a fresh start. All that we're asking in return is your cooperation in bringing a known terrorist to justice.
Neo: Yeah. Well, that sounds like a pretty good deal. But I think I may have a better one. How about, I give you the finger [He does.] Neo: ...and you give me my phone call. |
Jackal |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 55 Joined: 30-August 05 From: The New World ![]() |
Man trūkst vārdu lai aprakstītiu šos fantastiskos zīmējumus........Nav ko pielikt vai noņemt, jo tā ir PILNĪBA !
Man tikai žēl, ka es nebiju klāt, kad Laimes Māte dalīja šādu talantu zīmēt! ![]() -------------------- |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Taas eenas... sejas izteiksmes... anatomija... klausies Kazuki starbriizhos skolaa tu buusi mans sensejs oki?
![]() -------------------- ![]() |
ReD_FoXy |
![]()
|
![]() onibaba ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1027 Joined: 28-April 05 From: Riga, Latvia. ![]() |
Just look how perfect
![]() ![]() ![]() Closeup... ![]() -------------------- ![]() |
iewucis |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 48 Joined: 3-November 05 ![]() |
..eeu baigi labbssss...
![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
*šņukst* It's to good to bare.... It's jsut unfair taht someone is so incredibly talanted in everything!
![]() Kas mnai fascinē, ir tās sikās detaļas, piemēŗam, pleijera austiņas ar visu vadu... nu kuram ienāks prātā to atzīmēt arī? ^^ -------------------- ![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Hmm. Interesansts zīmejums. Skaists, oriģināls...
Man patika! -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
O.O!...
*nokrīt no krēsla aiz skaudības* Tik fooooorši... ;__; Un tad vēl tie mazie kaķīši malās... Un vispār viss tik detalizēts... Es arī tā gribu mācēt. T_T |
Arts |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 940 Joined: 10-September 05 From: The world itself,in reality ![]() |
Wow......Tik labi zīmēt.....Man ir visādu veidu tutorials,bet es pat nevaru uztaisīt fan-art.Pat rokām nav nekādu vainu.
You are perfect drawer...submit your pics to world and gain triumph. Looking below: ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() When you do things right,people will think you haven't done anything at all. |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Līdzīga...ko lai saka.
![]() Darbs detalizēts, izstrādāts, pavirši māksliniecisks, nav kur piesieties...es tā nevaru. Par iepriekšējiem darbiem - Wau... ![]() -------------------- |
Red Devil |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 110 Joined: 17-September 04 ![]() |
*Apakshzhoklis nokriit liidz zemei un ne par kaadu cenu negrib celtiess aogshaa* wow! nav ko teikt. vieniigais ko vareetu dariit ir tevi apskaust...
-------------------- Freedom is never given. It's won.
"We go to war not to die for our country but to make others die for theirs." |
zeloco |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 708 Joined: 17-August 05 From: Tulett ![]() |
*uzlec uz Ito no Kazuki un saak laiziit* My preciousss.....
<3<3<3 -------------------- ![]() |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
eu tik tieshaam super ziimeejums... uzskatu ka shis maxliniex ir labaakais shaja forumaa..
![]() ![]() PS: nevar buut jau 500 posts... ![]() ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:37 |