![]() ![]() |
| Kikyou |
Mar 13 2005, 12:26
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 |
*kūst* O_O
A...a...a..a....amazing... Es cik reizes neesmu mēģinājusi FMA fanartu zīmēt, nesanāk. ;O; Smuks darbs... *nosper un skrien prom* |
| Sigfa |
Mar 13 2005, 14:16
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
tas peedeejais ir varen labs, vieniigi kautkas galiigi nav ar bizi. bize nemeedz vnk staaveet gaisaa, pietam saaniski
Citaadi, taa poza izstaro kautkaadu dinamiku, kas dod lielisku efektu kopskatam... PS. roze gan tur njiprichom, bet tas jau no autora. |
| ShinChan |
Mar 13 2005, 14:32
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom |
Nezinu kā jums, bet man izskatās, ka tajos stringos tomēr "Kaut Kas" atrodas. A varbūt tā arī ir domāts
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
| Ito no Kazuki |
Mar 13 2005, 21:58
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door |
QUOTE(Sigfa @ Mar 13 2005, 14:16) Apsveikums kā nekā QUOTE(ShinChan @ Mar 13 2005, 14:32) Nezinu kā jums, bet man izskatās, ka tajos stringos tomēr "Kaut Kas" atrodas. A varbūt tā arī ir domāts Ir, ir tur kaut kas tajos stringos, everyone, look CLOSER -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
| +Chibi+ |
Mar 15 2005, 21:53
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
Aww, FMA fanarts...
Negribi man arii kaut ko uzdaavinaat? -------------------- ![]() |
| SheWr |
Mar 18 2005, 13:32
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 |
Heh...nu man tevi jaaizprashnjaa... Kaa tu ziimee eenojumu un dreebju burziijumu...? Es viskautkaa meeginaaju kautko keepaaties, bet iznaakums - 0 ....
-------------------- ![]() |
| Ito no Kazuki |
Mar 20 2005, 22:47
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 183 Joined: 10-October 04 From: Girl Next Door |
QUOTE(+Chibi+ @ Mar 15 2005, 21:53) All in due time - wait for an anniversary QUOTE(SheWr @ Mar 18 2005, 13:32) Heh...nu man tevi jaaizprashnjaa... Kaa tu ziimee eenojumu un dreebju burziijumu...? Es viskautkaa meeginaaju kautko keepaaties, bet iznaakums - 0 .... Hummmm, vienmēr refernecei noder paskatīties kādu tutorialu - man gan patīk pašai apsēsties pie spoguļa un paskatīties uz apģērba krokām..Katrs pa savam dara Anywhoom, mans jaunākais garabērns (kuru daži labi jau ievērtēja) - ME FIRST MANGA PIECE!!! Fak, bij grūti ^^ Lai nu kā - Be patient - here it is (angļu versijā - oriģinālie latviešu burtiņi samazinot bija teju nesalasāmi) ->>> THE CLASH OF EGOS - Part 1 - On Duty, Beliefs and Women ![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
| SheWr |
Mar 20 2005, 22:53
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 |
uuu...
Tevi jau gadiijumaa neiedvesmoja mazais striids kas bija "Kaadsu muzonu m?" topikaa? -------------------- ![]() |
| Kima |
Mar 21 2005, 17:51
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< |
Kazuki, tu buut gjeenijs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
neapstaajies!!!!!Gribu redzeet weel!!!!! -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
| Deadly Frozen |
Mar 21 2005, 20:24
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 68 Joined: 28-September 04 From: Svešā ādā. |
Ito no Kazuki, ģeniāli! *Aplausi visapkārt* Man ļoti patika tas puikiņš, dark-metal fanāts un "prince of darkness":D Can you send me his number, dear?
-------------------- |
| Pikis |
Mar 21 2005, 20:51
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 263 Joined: 9-March 04 |
Patieshaam nezheeliigi labi, man vissvairaak iepatiikaas kadru paarejas un vispaar tas vis ir prikolna, taa tik turpini un raadi vel ........luuudzu
|
| Zuzix |
Apr 19 2005, 10:43
|
![]() mitsukai kogun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 610 Joined: 8-April 05 From: vietā, kur sapņi piepildās |
Ito no Kazuki!!! Wai tu gadienaa neej RFL???
Wispaar - taa tik turpinaat!!! man wislabaak patiik tas meiteens!!! -------------------- *http://im-games.lv/
*ja nepieciešamas telpas pasākumiem vai/un pasākumu vadītāji - dodiet ziņu ;] |
| +Chibi+ |
Apr 23 2005, 15:50
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
QUOTE(Zuzix @ Apr 19 2005, 10:43) labs jautājums.... -------------------- ![]() |
| Ito no Kazuki |
May 5 2005, 16:06
|
Wiit, kur tad citur ja ne licejā
Ok, es esmu bijusi izcili slinka...Bet te būs Clash Of Egos otrā daļa...("Creative Expression") Stils - lakoniskāks, vairs nav švīkainās ēnas...Nu, sižets jpr sit pāri sviestam...BUT Enjoy ^^ ![]() ![]() -------------------- ![]() Boundless Love These falling dreams One life one flower for the frail reality |
| dmonster |
May 5 2005, 17:46
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 498 Joined: 16-February 05 |
Visumā ir labāks nekā pirmais.
-------------------- Lulvat? Tas galīgi nav man nopietni domāts.
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 1 December 2025 - 07:30 |