![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 26 2005, 08:58) Paldies, bet Bleach jau esmu redzeejis. Un Tenjou Tenge forsh. Kaadas veel citas jaunas animes juus varat ieteikt, luudzu sakiet. Kāpēc tikai jaunas? Ir daudz vecās animes, kura ir labāka par jauno... -------------------- Press any key to continue
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Nu man vienkaarshi nenormaali patiik skatiities uz augstu kvalitaati - Slava Tenjou Tenge! tur ljoti laba kvalitaate. Nu bet vecos gabalus veelaak - nesaku ka vinji sliktaaki.
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 14:12) Nu man vienkaarshi nenormaali patiik skatiities uz augstu kvalitaati - Slava Tenjou Tenge! tur ljoti laba kvalitaate. Nu bet vecos gabalus veelaak - nesaku ka vinji sliktaaki. bet nu story tur bija auzaas aizlaists tapec ez uzskatu ka seriaals ir zem average ja patiik shaada stila animes iesaku ikkitousen peec manaam domam vinsh ir labaaks -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Righorn |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 242 Joined: 11-February 05 From: Pie kompja ![]() |
![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
QUOTE(SheWr @ Feb 28 2005, 14:12) Nu man vienkaarshi nenormaali patiik skatiities uz augstu kvalitaati - Slava Tenjou Tenge! tur ljoti laba kvalitaate. Nu bet vecos gabalus veelaak - nesaku ka vinji sliktaaki. Man gan vienmeer laikam pirmajaa vietaa bijushi characters/story, animaacija un muuzika tikai peec tam. |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Ehehe...nesaku ka tas man vieniigais. Tas ir tikai viens +. Bet kaa jau saka vienaa reklaamaa - 70% no priekshtata veido pirmais iespaids.
![]() ![]() -------------------- ![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
Ar jaunaajaam tas tiesa. Teoreetiski kaud kaadu informaaciju jau var dabuut, bet praktiski ar to ir shvaki.
Cita lieta ar vecaakiem seriaaliem - gandriiz vienmeer var atrast vairaakus reviewus un tad izlemt vai ir veerts meeginaat vai ne. |
SheWr |
![]()
|
Gribeeju tik pajautaat vienu lietu - Noskatiijos 1 Hack Sign seeriju, man taa vienaldziigi, bet luudzu pasakiet, vai taalaak ir veerts skatiities? veelaak buus labaak?
-------------------- ![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(SheWr @ Mar 1 2005, 17:05) Gribeeju tik pajautaat vienu lietu - Noskatiijos 1 Hack Sign seeriju, man taa vienaldziigi, bet luudzu pasakiet, vai taalaak ir veerts skatiities? veelaak buus labaak? gjeniaala muuzika story spainkjerots sarezhgjiits es noskatiijos un ar nesapratu skatiities tieshaam ir veerts kaut vai taapeec ka shis ir spilgts piemeers kaa peec speeles jaataisa anime (Ragnarok the animation saliidzinot ar sho var iet uz poda ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Man ir viens jautājums, cik epas ir Bleach. Noskatījos 20 kuras deva nošārēt ar torentu, bet izskatās, ka tur ir vēl dažas.
![]() -------------------- |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
QUOTE(Nuin @ Mar 2 2005, 19:19) Man ir viens jautājums, cik epas ir Bleach. Noskatījos 20 kuras deva nošārēt ar torentu, bet izskatās, ka tur ir vēl dažas. ![]() Bleach tiek veeljoprojaam paaraidiits [japaanaa pashlaik ir transleetas 21 episode, nosubotas ir 20, naakamaa tiks transleeta 8. martaa], un pagaidaam nav zinaams cik ir plaanotas episodes kopumaa, bet kliist baumas ka vareetu buut tiiri daudz [virs 26, driizaak uz One Piece, Naruto, InuYasha garumu], taa piemeeram episode 19 beigas sakriit ar mangas 64 chaptera beigaam un pashlaik iztulkoti ir 167 mangas chapteri, taa ka vari iedomaaties cik gara apmeeram buus anime. -------------------- |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Nu, īstenībā jau Bleach anime samērā ātri iet. Kādi 2-4 chapteri vienā sērijā, ja nemaldos (noskatos vienu sēriju un izlasu mangu kādām trīs sērijām uz priekšu.
![]() Bet tik pat labi zemo reitingu dēļ vispār varētu likvidēt to animi un tikai mangu atstāt. (;_; labāk nevajag) |
Spike |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 40 Joined: 16-March 05 From: Riga,Visku 15 ![]() |
Vakar paskatijos DEAD LEAVES loti interesants stils un ir smiekligi rekomendeju
no old anime AKIRA must have -------------------- ![]() |
Kagome |
![]()
|
![]() Fire Rose ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 588 Joined: 19-March 05 From: guarding Hell's gates ![]() |
ja kaads nav redzeejis, iesaku noskatiities Tokyo Underground(26 seerijas) un Dragon Drive(38 seerijas). tieshaam forshas animes
![]() -------------------- |
Wiper |
![]()
|
Yee, beidzot Anime Empire izlaida peedeejo Tenshi na Konamaiki seeriju (Es tiesa biju jau redzeejis, bet taadaa pretiiga tulkojumaa, ka knapi vareeju skatiities).
Kas veel nav skatiijies, iesaku ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |