![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
Iesaku Beck vienkārši spārda.
Gaidu 2 pēdējās epas no AE -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1150 Joined: 13-February 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Wiper @ Apr 11 2005, 10:47) QUOTE(kaarleens @ Apr 11 2005, 10:29) Beck tika nežēlīgi un rupji nogriezsts ![]() Liidzko pabeigšu seriālu ķeršos klāt mangai ![]() -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Mekleeju labu fantasy vai adventure gabalu (tobish- lodoss war u.tml.) Izpaliidziet biedram otaku
![]() |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Paskaties Ragnarok. Nav jav man nekaada liela teikshana, jo pac neesu redzeejis.
![]() -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Ragnarok, gan viens, gan otrs, ir redzeets.
|
Wiper |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 135 Joined: 1-October 04 ![]() |
|
kaarleens |
![]()
|
QUOTE(Wiper @ Apr 19 2005, 16:26) QUOTE(Sigfa @ Apr 18 2005, 20:12) 12 Kingdoms. Ja nav redzeets. 12 kinghdoms ir great ja nav redzeets jaaskataas veel nav slikts Scraped Princess -------------------- PERVERTS HELPING PERVERTS
![]() |
Sigfa |
![]()
|
12 kingdoms ir redzeets gan. Ljoti labs bija
![]() Apskatiishos kas tas par scraped princess, aizmirsu piemineet, ka Fushigi Yuugi man ljoti, ljoti nepatika. |
Wiper |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Apr 19 2005, 19:55) Apskatiishos kas tas par scraped princess, aizmirsu piemineet, ka Fushigi Yuugi man ljoti, ljoti nepatika. Man ar! Man ar! Veel varu piemineet no fantasy gabaliem (sarindoti skatamiibas kaartaa): Slayers, Mahou Senshi Riui, Tales of Eternia, Gokudo. (Shie visi ir nenopietni action gabali) |
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
es iesaku samurai x un my nebour totaro... Shis ir labakas anime ever!!!!! ka ari ninja scroll... tas ir ari super...
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
kad buusi redzeejis pietiekami daudz tad ari tu runaasi savaadaak... man piemeeram tagad viena no labaakajaam mecha parodijaam ever shkiet "martian successor nadesico"
-------------------- ![]() |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
hehe....es te taa atkal pa vidu iejaukshos - kaads tagad kaadu normaalu/iisu (ap 10 seerijaam) action animi nevareetu ieteikt? Var jau ar kaadu parodiju.
-------------------- ![]() |
anishuara |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
ai da labi..... es redzeju daudzus anime, bet tomer nonaku pie secinajuma ka vecie labie anime ir labakie, ka no psihologijas, ta ari no dzives viedokla...
Ghoul |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 1300 Joined: 5-October 04 From: Choppah! ![]() |
QUOTE(SheWr @ Apr 26 2005, 10:54) hehe....es te taa atkal pa vidu iejaukshos - kaads tagad kaadu normaalu/iisu (ap 10 seerijaam) action animi nevareetu ieteikt? Var jau ar kaadu parodiju. Prodija (ljoti laba) Abenobashi Mahou Shotengai tai ir 13 seerijas ( ja pareizi atceros) action HELLSING bet to jau noteikti esi redzeejis, tad Angels sanctuary 3 seerijas pats gan neesmu redzeejis bet visi saka ka ljoti labs, Mezzo forte 13 seerijas reeciigs action un ar nopietnu hentai piedevu................. ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:14 |