![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
QUOTE(Pinky @ Jul 5 2005, 11:31) "Zettei katsu" teica Naruto paceldams savu pleznu no Hinatas asinju palts. - Ehz! es varu atgulties diivaanaa un mieriig iemigt ar domu - vinjsh tachu soliija, ka uzvarees, un soliijumus vinjsh pilda, tapee es varu mieriigi domaat par to, ko es taisiishu brokastiis. ![]() -------------------- ![]() |
Rudoru-san |
![]()
|
![]() Tidus ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 159 Joined: 1-July 05 ![]() |
Tātad, beidzot tiku pie DC++, tagad velku Animes, tai skaitā arī NGE.
![]() Parasti eva-armageddon.com "merry impact" vietā ir kāds filozofisks teksts (Sachiels ar cepurīti! ![]() -------------------- |
Chufanzo |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 154 Joined: 2-July 05 From: Riga... ![]() |
Jaa, man arii beidzot iznaaca izdeviiba noskatiities NGE tv, kad es sapratu, ka kaut kad sen pagaatnee biju redzeejis movie, peec kura beigaam biju palicis baigajaa neizpratnee...
-------------------- Neverless anime is a religion in which man can come in temrs with peace, joy, sadness and other emotions. Even more, this religion never ages...
![]() |
Tomoko |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 594 Joined: 27-April 05 ![]() |
Urrmmm... Es gribeetu pavaicaat, vai kaads otakietis vareetu man aizdot NGE? Skatos, ka viena epa aiznjem +/- 300MB... un kameer man nav ieriikots aatrgaitas internets, man liekas, sho gabalu nenokachaashu..
Oh, and btw, man ir gan dc/dvd lasiitaajs/rakstiitaajs... |
lastguru |
![]()
|
![]() The one who knows ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) ![]() |
luudzu pamoki anti, pie vinjas ir mani diski ar NGE...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Bet kā ar ātrumu Latvijā? Pārkompilācijas dēļ sistēma ir drusku letarģiska, taču gan jau būs labi.
P.S. pirmās divpadsmit sērijas būs drīzumā pieejamas, tad arī iedošu linku. Update: ftp://85.255.72.64/anime/zx.eva.renewal/, kad pirmās 3-4 sērijas ir novilktas, atbliez PM, lai zinu, ka jāsāk meklēt nākamās. Update2: tā kā aptuveni 20-30% programmatūras ir kompilēti ar gcc-3.4, bet pārējie ar gcc-3.3, sistēma ir nestabila un mēdz lockup'oties (pārstāj reaģēt), kas arī vakarnakt notika, turklāt slinkuma pēc biju " && " vietā lietojis ";", tādēļ tika priekšlaicīgi aizvākts viss, kas saistīts ar gcc-3.3, kā rezultātā sistēma kļuva praktiski nelietojama. Pēc aptuveni sešu stundu čakarēšanās (pa taisno no skolas) izdevās tikko visu savest kārtībā. Vairāk problēmām nevajadzētu rasties, tomēr stabilu servera darbību nevaru garantēt. P.P.S. lejuplādēt drīkst visi interesenti. ![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Nov 29 2004, 21:11) Neticu, ka no NGE materiāla var izveidot labu aktierfilmu. Neatkarīgi no tā kas to veidos, būs lielāka vai mazāka laža. Protams, vienmēr būs skatītāju daļa. kam ies pie sirds, it īpaši ja varēs redzēt, kā afektīgi tiek uzsperti gaisā tie ~100 miljoni. Manuprāt, filmas veidotāji nespēs sabalansēt action ar NGE filosofisko satvaru. Anime šis balanss bija vairāk vai mazāk vērojams, bet mūvī to būs ļoti grūti īstenot, droši vien, ka noslieksies par labu action, kas tomēr garantē drošu kasi. šeit tu kļūdies. Shinji tēls ir ideāli piemērots Oskaram. neesi dzirdējis veco joku par to, ka Oskarus dabon tie aktieri, kuri tēlo kropļus, garīgi atpalikušos, dzērājus etc ? nu lūk Shinji ir šo visu tēlu apvienojums vienā. human disaster in one person. pēc ķeksīša ievilkšanas (tb noskatīts pilnībā), esmu nedaudz mainījis domas par subj. seriāls kā tāds būtu ok, ja tajā nebūtu Shinji. tās vietas, kurās viņš iegrima sevis žēlošanā un raudāšanā, es vienkārši tinu uz priekšu. viss tas "mani neviens nemīl, es esmu mazs, melns, un ļauns" ir pārāk nepieņemami pieaugušam prātam. arī doma "you are what you are, world is what you make it" skan gluži kā no Karnegī grāmatiņas pasmelta. nē nē, pietiks negatīvisma, ir ok, var skatīties ![]() -------------------- ![]() |
+Chibi+ |
![]()
|
![]() (yaoi) rota 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky ![]() |
Bez Shinji tā būt vienkāršāka mecha.. Un neviens, izņemot rūdītus mecha fanus to neskatītos.. Nav jau tā, ka Shinji būtu nu super mega giga. bet viņa tā visa "žēlošanās" and stuff jau arī ievirzīja visu seriālu nerodinārās sliedēs, kā dēļ tik daudzus tas arī aizrauj.. Ok, izklausās, ka es nenromāli aizstāvētu Shinji, bet i see the point of making him whine all the time.
Un jā, Sērfijam laba reference uz Donnie Darko.. You're right. -------------------- ![]() |
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
![]() Septembra Newtype zhurnaals reklamee lielu rakstu par Evangelion Oktobra numuraa [ANN], kas vareetu buut saiastiits ar iespeejamo jauno Hideaki Anno projektu par ko shaadas taadas baumas kaadu laiku kliist [ANN | www.evamonkey.com], kaa arii ir ceriiba ka vareetu buut kaada jauna informaacija par Live Action Evangelion filmu [http://eva.trivialbeing.net]. Ar nepacietiibu jau gaidu kad iznaaks shis oktobra numurs un cerams atrisinaas visaadas baumas. Update: Papildus informaaciju - shkiet visiespeejamaakaa versija ir taa, ka buus 4 Evangelion filmas, kas taa teikt ir remake ar daudz papildus jaunu materiaalu, un pirmaa filma iznaakshot 2007. gada vasaras saakumaa. [source] This post has been edited by Revol: Sep 7 2006, 17:10 -------------------- |
Revol |
![]() ![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
-------------------- |
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Labs trailer http://www.youtube.com/watch?v=mRB2woVxcQ4
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Seven_of_zero: Feb 21 2007, 08:18 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Shumins |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Animaacijas uz datora uztaisiitas patieshaam labas - fonaa laba muuzika, skaista pilseeta, kur ik pa laikam iznaak pa kaadam labam spraadzienam...Taapat zeme iznaakusi laba no kosmosa skata, bet laikam liidz Eva ciinjaam pietruuka uz beigaam nauda... Shausmas, kaadas iznaakushas 3D Evas. Visa pilseeta apkaart uzreiz paliek taada- itkaa buutu 1996 gada speele uz PSx. Un taa grafika un ciinjas ir "graujoshas". Ceru, ka taadas taas ir tikai trailerii, jo ja Evu un lielo Angel ciinjas buus taadas kaadas taas ir - saukshu uzreiz NGE Live Action par Crapu ![]() Nevar taa njemt un izkropljot lietas, kas man no NGE tik ljoti patika ![]() |
Seven_of_zero |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Tie kas neredzeja treileri lai nelasa sito.
![]() Da labi neuztraucies Tas bija FAKE! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Paskaties uzmanigi. tad redzesi no cik filmam tas klips sastav. ![]() Bet pirmo reizi skatoties gan ir ka ir. ![]() This post has been edited by Seven_of_zero: Feb 21 2007, 10:51 -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Shumins |
![]() ![]()
|
Unregistered ![]() |
Labi atziistos, ka kljuudiijos - vienkaarshi ieniistu Holy Filmas un taas ja sen neskatos, taapeec izdevaas mani piemaaniit
![]() |
Seven_of_zero |
![]()
|
Un ja sitie pasi aktieri nebus istaja filma......... Kads ofice dabus pa isto N2 piegadatu pie durvim.
![]() -------------------- There is nothing imposible.
![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:53 |