![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() ![]() |
![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Ar Hideaki Anno savu darbu remiksēšanas un pārtaisīšanas ziņā var sacensties tikai Lukass. Slaucējs bļin. Nu CIK reizes var pārtaisīt vienu un to pašu?!
![]() Ja saprotu pareizi, tas movijs iznāks 1. septembrī šogad. End of End of Evangelion? This post has been edited by Taka: Feb 21 2007, 11:31 -------------------- Press any key to continue
|
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
Es nekadas lielas info neredzeju... tikai uzrakstu: "Evangelion Shin Gekijouban: Rebuild of Evangelion"...
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Es nekadas lielas info neredzeju... tikai uzrakstu: "Evangelion Shin Gekijouban: Rebuild of Evangelion"... Atslēgas vārds protams ir Rebuild ![]() -------------------- Press any key to continue
|
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
http://www.datorrents.com/download.asp?id=...railers.torrent - ja nu kāds vēl nav redzējis, tad var noskatīties īstos reklāmas rullīšus. Starp citu, pagaidām, IMHO, animācija izskatās labāka nekā oriģinālā.
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Jā treilerīši, te vēl būs divi kas nav tai torrentā un pirmā treilera avi versija ar 2x lielāku izmēru, lai gan kvalitāte varbūt minimāli labāka, bet ja nu kāds grib ne wmv versiju:
rebuild_first_trailer.avi [~23MB] rebuild_second_trailer.wmv [~10MB] rebuild_15second.avi [~2MB] Var vēl mēģināt te trešo treileri paskatīties - Rebuild third trailer -------------------- |
Taka |
![]()
|
Mnja. Tikpat labi to varēja nosaukt par Evanglion Special Edition.
Tik labi vienu un to pašu banānu publikai prot iebarot tikai Dž. Lukass Tas pats, tikai ar labāku animāciju+CGI. Nu redzēsim... -------------------- Press any key to continue
|
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
<spam>
Būs govis - slaucēji atradīsies </spam> -------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Aww.. come on.. neesi tāds pesimists - labi, pa gabalu redzams, ka šamo mērķis ir uzvārīties, so what - ja animācijas kvalitāte ir augstāka, sižets vismaz vienā līmenī ar oriģinālu un nekur citur nav pieļautas nepiedodamas kļūdas, tad kuru rausta, ka tas ir naudas kāšanas pasākums?
This post has been edited by Niks: Aug 20 2007, 21:29 |
zenofex |
![]()
|
![]() Nausicaa fanboy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1019 Joined: 12-February 04 From: Nav ![]() |
Nu, tie nav pesimisma uzplūdi. Patiesībā apbrīnoju cilvēkus, kas spēj izveidot tādu "frančīzi" lai vēl pēc gadiem desmit mierīgi varētu pelnīt, atgremojot vienu un to pašu. Kaut gan, ja vēl precīzāk, es viņus apbrīnoju par to, ko viņi ir paveikuši tad, kad laida pasaulē savu garadarbu, tagad vairs ne. Kaut vai, ja salīdzina Mijazaki ar Hideaki Anno. Ko tādu Hideaki ir paveicis kopš NGE? Es nešaubos, ka Mijazaki izveidotos Nausicaa remiksus pirktu ar tādu pašu sparu, bet onkulis nestāv uz vietas, viņš iet kāmēr krīt (knock on wood), un tas ir patiesi apbrīnas vērts.
-------------------- - "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon |
Taka |
![]()
|
Es arī saku - kaut ko tādu bez Hideaki Anno pieprot tikai Lukass. Lai arī kā es cienīto veco Džordžu par ep IV-VI, jaunās ne tuvu nestāv vecajām.
Mijadzaki vismaz katru gadu vai retāk izlaiž kaut ko jaunu, nevis mazliet pamaina vienu un to pašu veco un izlaiž atkal un atkal un atkal... Bija tak NGE Platinum - tas pats NGE, tikai patīrīts+5.1 skaņa (it kā savulaik tur viņa būtu bijusi...) Ko Anno vēl ir paveicis bez NGE? KO? Tās Otaku videodienasgrāmatas? Tās bija pirms NGE. Pēc NGE viņš neko vairāk vērā ņemamu nav radījis. Būtu tad aizgājis fonā un licies mierā, nevis remiksējis savu garadarbu atkal un atkal. Es reizēm prātoju, kurš no kura to iemācījās - Anno no Lukasa, vai Lukass no Anno? ![]() Lukass 97. gadā (20 gadu jubilejā) izlaida Star Wars Special Editions - iztīrīja bildi un atjaunoja kvalitāti (laba lieta) un mazliet digitāli "pamiksēja". 2004. gadā izlaida uz DVD un atkal mazliet pamainīja. Šogad ir Star Wars 30 gadu jubileja, ir paredzēts bokss ar visām 6 epizodēm. Un atkal mums sola "nelielus uzlabojumus". Duh... Filma tiek izlaista uz ekrāna uz punkts. Nav ko tur 100 un vienu reizi grozīt. Jā, var vecai filmai iztīrīt bildi un skaņu - viss noveco, kinolente nav mūžīga. Bet visu laiku remiksēt sižetu ir slimi. Anno nodarbojas tieši ar to pašu. Labāk būtu ko jaunu uzcepis. Ir anime režisori kuri cenšas ko jaunu izveidot, nevis n-reizes taisīt vienu un to pašu. Tā ir elementāra necieņa pret skatītājiem. Pēc gadiem pieciem-desmit anime būs tikpat nokomercializējusies kā Holivuda. Jau tagad - cik uzmetu acis Cartoon Network taitliem - gala titros animatoru studijas visas praktiski ir no Japānas. -------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 944 Joined: 5-October 04 ![]() |
Savā ziņā jāpiekrīt ka anime lauciņā Hideaki Anno kopš NGE laikiem īsti daudz nav darījis [varbūt izņemot viņa režijas darbu KareKano], tomēr manuprāt pieminēšanas vērti ir viņa mēģinājumi Live Action filmās: Love & Pop - lai arī nev ne tuvu šedevram tomēr ir ļoti interesanta spēle ar kamerām un skatupunktiem, bet it īpaši ir izceļama viņa otrā filma: Shiki-Jitsu - vienkārši vienreizēji skaista filma, gan no kinematogrāfijas, gan noskaņas, gan aktieru darba, savā ziņa man asociējas ar Takeshi Kitano mierīgākajām filmām kā Dolls.
Bet runājot par gaidāmo NGE atjauninājumu, ceru ka vinji starp jaunajām lietām un tēliem atradīs vietu - Mana Kirishima un vinjas stāstam no Girlfriend of Steel spēles, kā arī interesantu kārtējo jauno nobeigumu,bet varbūt tomēr nelielu turpinājumu ar to kas notika pēc Third Impact kā tas tika attēlots End of Evangelion, jo tomēr ceturtāa filma solās būt pilnīgi jauns veidojums. -------------------- |
Roze |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Kage Posts: 687 Joined: 12-February 04 ![]() |
<spam> Būs govis - slaucēji atradīsies </spam> Nu es noteikti novilkšu(tu)/nopirkšu(tu).. un esmu priecīgs par šādu "renew" projektu ![]() Gaidu protams ka varbūt kādreiz arī filma parādīsies.. Jo NGE ir viena no tām animēm ko var skatīties vairākkārt un katreiz ieraudzīt ko jaunu.. vismaz man tā ir sanācis iepriekšējās pāris reizes. Par to kurš cenšas vai necenšas radīt ko jaunu ir cits jautājums.. Manuprāt labāk ir neradīt neko jaunu ja tas aizdomīgi un pat kaitinoši līdzinās kaut kam redzētam tikai ar citu nosaukumu (pēdējiem seriāliem daži personāži kā viens 1:1 izspļauti). p.s. hi-res Ayanami, Misato.. beidziet te činkstēt ja! ![]() p.s.2. Utada Hikaru kicks.. |
Taka |
![]()
|
Iznāks - pastīsiemies.
-------------------- Press any key to continue
|
Revol |
![]()
|
Ir parādījušās pirmās atsauksmes par jauno filmu - read here
-------------------- |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Eh jaa, HD Asuka/Ayanami buutu ljoti patiikami, kaa izskataas tad ir saglabaatas vecaas charu proporcijas. Japaanaa un arii pasaulee ir pietiekoshi daudz pervu kuriem vecais labais veel labaaks sagaadaa tikai baudu.
Kaa var maniit tad 3d un arii animaacijas dziljums ir paraadiijies kaa arii smalka detalizaacija backgroudam un pashiem chariem atsevishkjaas vietaas. Taalaak gribu piebilst par Revol piemineeto 'teerauda skukji', otras daljas angliskaa versija taa arii neiznaaca. Pats geims man likaas so so. p2p jau apgrozaas kaut kaadas cam versijas. Pats arii grasos vienu ievilkt ^_^ -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:38 |