![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
A ha-ha eeeee Krievija jau 2005 gads jo-ho-ho!!!
![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Spectre |
![]()
|
![]() Hentai ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1008 Joined: 27-May 04 From: Bristol, UK ![]() |
Shinnen omedeto
-------------------- ![]() SPECTRE - Special Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge, and Extortion |
Dzonis |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 585 Joined: 19-February 04 ![]() |
nu ko...laikam jau veixmiigu jauno,2005. gadu!
-------------------- |
Rob_X |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 491 Joined: 16-February 04 From: Riga ![]() |
happiiiiii new yeaaaar !!!!!!!!!
![]() |
X_Kamui |
![]()
|
![]() CLAMP Fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... ![]() |
Nu ka svinam ???
![]() ![]() ![]() -------------------- ![]() "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Bla, bla, bla happy new year....ZzZzZz!!!
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, tā kā es tiko atkūlos mājā un tiku pie kompja, tad ar nelielu nokavēšanos, ja tiešāk 1 stundās, bet
Laimīgu jauno gadu! ![]() -------------------- ![]() |
MitSuki |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 309 Joined: 13-August 04 ![]() |
Visiem LAIMIGU JAUNO gadu !!!
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Visiem daudz kawaii jaunajā gadā!
![]() Lai prieks, laime, veselība! ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Westy |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 232 Joined: 28-February 04 ![]() |
LAIMIIGU, GAISHU UN PRIECIIGU JAUNO 2005 GADU
![]() |
Rags |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 259 Joined: 25-February 04 From: Riga - mazs, mierīgs nostūrītis... ![]() |
Prieka milestibas, un anime pilnu jauno gadu
![]() -------------------- Хентайная табуретка!
|
Kima |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 739 Joined: 16-June 04 From: atkla jau laikam paarwaacos...... <_< ![]() |
Es juus apskaushu
Es juus miileeshu Es juus lutinaashu Es juus skupstiishu Es piepildiishu jebkuru juusu weleeshanos Un es juus nepametiishu Ar miilestiibu 2005. gads!!!!! ![]() Es taa kaa wienmeer nokaweeju, bet tas nenoziimee ka mani weleejumi mazaak weerti! wisus wisus apskauju!!! *hug* -------------------- (\_/)
(^.^) This is Bunny. Copy Bunny to your signature ( (')(') to help him achieve world domination. """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""" |
wiesiiz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 04 ![]() |
lai visiem (otaku pieregistreetajiem) prieciiga sirds un labs praac (zinu ka banaali bet fakts)
-------------------- They don't give a f.ck about us.
(2pac) |
DarkRockslizer |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 1 2005, 11:29) OK, tā kā es tiko atkūlos mājā un tiku pie kompja, tad ar nelielu nokavēšanos, ja tiešāk 1 stundās, bet Laimīgu jauno gadu! Tu diezgan normāli zīmē... Tās ausis gan nepareizi novietotas -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
*Yume ņirgājās par komentāru
![]() Viņās ir pieliekamās ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 12:01 |