![]() |
![]() ![]() |
![]() |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
aivvv, trauceeklis ir yuugistu daudzie neko neizsakoshie postu, kas paraadaas viens aiz otra. Jaa, es ar spamoju, tachu es necepu postus taados vairumos. Ja lieto "Skatiit jaunos ierakstus", tad tur paraadaas visi jaunie posti, no kuriem lielaakaa dalja veel nesen bija yugio sadaljas posti. Bet yugio sadaljas posti interesee tikai yugio faniem, taatad traucee tiem, kam neinteresee yugio.
Un par attieksmi. Cilveekiem nepatiik aukleeties. Cilveekiem patiik izsmiet. Cilveekiem nepatiik beernishkjiigi teksti. Cilveekiem patiik jeedziigi teksti. Un taa taalaak. Tas arii veido attieksmi. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
...Aivvv.
Mēs viņus nesaucām, viņi paši nāca. Gan jau neviens viņiem par vecumu nebrauc virsū. Viņiem brauc virsū par izturēšanos. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Aivv, kaa vien tu ienaac shajaa forumaa, taa vien to dzirdu, ka tev kautkas nepatiik. Ja jau tev ir tik lielas antipaatijas, tad kamdeelj vispar sheit naac? Naidu pakurinaat?
Un kuraa vietaa es uzdirshu kurbijkurnei? |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
palasi savus postus iepriekss sajaa pavedienaa sigfa.....
ee un tiessi tamdeell lai te netiktu nodirsta kurbijkurne kas ssoriez ir teemeets gandriiz un tikai vieniigi uz tevi un viens teksts man vispaar radiija velmi tevi piekaut tas gan bija mazaak saistiits ar kurbijkurni nekaa ar atteiciiga vecuma peronaambet ok pagaidaam vateva vienk beidz dirst tu tur noseedeeji labu laiku.... un ee ja kaadai dallai teiksim nepatiik hentai bet lielaakaa dalla traki safanojas un ir pilns ar pavedieniem vai tad taa dalla kuiem tas nepatiik uzreiz domaas kaa vinnus izmest no foruma???? un es lloti ruupiigi izlasu pavedienus un sseit ir vairaakkaart mineets tiessi vecums kaa trauceejossais faktors.... jums taccu nav foruma noteikumu cik es saprotu vismaz es tos nekur nevaru atrast tad es vispaar nesaprotu kaa var gribeet laik kaads kautko ieveero ja nav jau ko ieveerot.... -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
Laikam te tad valda demokrātija.
-------------------- |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
1) Ja te cilveeki vairumaa traki safanosies par hentai, es pilniigi noteikti ciiniishos, lai shis atkal paarveershas par normaalu anime forumu.
2) Ja tu redzi alus pudeli, ir gandriiz droshi, ka tajaa esoshais skjidrums ir alus. Ja tu redzi maizes kukuli, tad ir gandriiz droshi, ka taa viduu nav zelts. Ja tu redzi maaju, tad ir gandriiz droshi, ka tajaa ir vismaz 1 spuldziite. Ja tu redzi mazgadiigu interneta lietotaaju, tad ir gandriiz droshi, ka vinjsh neprot sakariigi izteikties, neprot lietot komatus, neieveero postu rakstiishanas pashsaprotamos principus, ir paarlieku emocionaals u.t.t. Bet visam ir iznjeemumi, paskaties uz Kikyou postiem! 3) Likums neaizliedz cilveekam uz ielas raadiit uz tevi ar pirkstu un lamaaties. Tomeer tu vienalga vinjam par to gribeesi sadot pa muti, vai ne? Shis forumam nav likumu, bet ir pashsaprotamas normas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Tas, ka megapopulārā fantasy žanra flagmaņa kurbijkurnes (kur bij tur kurn) glavmods pusnakti nosēž forumā pret kura saturu un biedriem tam ir tik nepārvarams riebums, un pēc tam saraksta žultainus tekstus par šī foruma nobriedušās daļas attieksmi pret nenobriedušo, liecina, ka:
1. Kaut kas nav kārtībā ar kurbijkurni (rutīna, garaicīgi posti, neinteresantas tēmas, Roulinga, vai kā nu tur viņu, kasa pakaļu, nebis raksta par jaunajiem Portera piedzīvojumiem burvju bordelī utt.); 2. Kaut kas nav kārtībā ar tās glavmoderatoru (lasot viņa komentārus, atļaujos teikt, ka pie vainas ir miega bads, vai arī baldirjānu pudeles sajaukšana ar toletes skalojamo līdzekli). P.s. Un runa nav par postotāja vecumu, bet gan par viņa postu saturu, taču problēma ir tā ka vecums ļoti bieži korelē ar saturu, tā ka.... -------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
likums nenoliedzami aizliedz raadiitu uz ielas ar oirksiem un lamaaties bet jautaajums vai tu iessaam kaadu iesuudzeesi ????
![]() un saakot lasiit otro postu gribeeju jau skalli bllaut bet tu pats pateici ka ir zinnemumi...... un tu nebuut neesi dumss un saprati ka hentai bija piemeers par dajebkaadu citu teemu kas sarastos vairumaa un iespeejasm kaadaai dallai nepatiktu ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
QUOTE(aivvv @ Feb 4 2005, 18:55) un tu nebuut neesi dumss un saprati ka hentai bija piemeers par dajebkaadu citu teemu kas sarastos vairumaa un iespeejasm kaadaai dallai nepatiktu ![]() Nu tu pateici zelta vārdus! Kas ir par daudz tas ir par sliktu, un pret to ir jācīnas! Kad šajā forumā parādījās yugio subforums un tur salasījās visi jugisti un sāka vārīties nepārtraukti, tas jau nebija normāli un mēs pret to centāmies cīnīties. Ja te piemēram salasītos tie paši hentai fani, un sāktu floodot, mēs iebilstu un censtos cīnīties. Visam ir jābūt savās robežās. Neiet runa par vecumu, bet par to kā tiek pasniegti posti, vai tur ir kāda dziļa doma vai vienkārši uzrakstīts "Ok" ir liela atšķirība. Piemēram tagad kādu laiciņu subforumā ir miers, un es pret to vairs neiebilstu. -------------------- |
edg |
![]()
|
Lasiit Jurchix saciito!
Ja peekshnji te bariem saaktu iefanot par Tsukihime (pret ko man nebuutu iebildumu), tad es pilniibaa saprastu tos, kuriem tas nepatiktu, un es buutu ar visaam rokaam par to, ka jaataisa atsevishkjs Tsukihime forums. Shim ir jaapaliek par vispaariigu anime forumu, kas iipashi neizcelj neko virs cita. Nebiju dzirdeejis, ka likums aizliegtu uz ielas raadiit ar pirkstiem un skalji lamaaties. Skaidrs, ka to nevar dariit peec 23:00. Bet man ir tiesiibas uz vaarda un izteiksmes briiviibu, kameer es nenodarbojos ar goda un cienjas aizskarshanu. Bet goda un cienjas aizskaarshana skaitiisies nopietna tad un tikai tad, ja par to staastiis masu medijos vai buus izlasaams internetaa. Pie tam, ja es atklaati nenosaukshu apvainojamo cilveeku vaardaa, tad vinjsh tiesaa varees aiziet ieskrieties. Ljaunaakajaa gadiijumaa man veiks testus, kuros paarbaudiis, vai tik es gadiijumaa netrauceeju sabiedriibai un neprasos peec psihoterapeita paliidziibas. -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
aivvv |
![]()
|
piekaast lamaassanos....
man sskkiet ka juus te tomeer sevi uzskataat un visticamaak arrii sameeraa pamatoti par latviessu anime speciaalistiem vairaka via mazaak bet vai tad tas nenoziimee viu apspriest dzilli un kaartiigi nevis vispaareeji un tikai taa lai buutu kaa vareetu noprast no tava teksta ""vispaareejs anime forums "" ???? -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
edg |
![]()
|
Vispaariigs noziimee kaut ko visaptveroshu, plashu. Tas ir stereotips, ka, ja kaut kas ir vispaariigs, tad tas ir sekls. Vispaariigums nenoliedz dziljus spriedeleejumus par konkreetaam animeem.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
fatal_err0r |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 4-February 05 ![]() |
kas tew yu-gi-oh nepatik
-------------------- fatal_err0r
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
|
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Kārtējais Yurģis uzradies! Te ir ļoti daudzi, kuriem tas nepatīk, jo tie spamo un, velns vien sazin, ko vēl dara...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 16:39 |