![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Dažiem cilvēkiem piemīt apbrīnojama spēja izraudzīties savai būtībai pilnīgi atbilstošu niku.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Savādi. Tas bija pirmais ko iedomājos kad izlasīju to postu ko tas eroors rakstīja...
![]() |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
nja bet kaa juus varat teikt ka kaads spamo ja nav nekaa kas noraadiitu kas ellee ir spams ????????????????
tad aju tie bilzzu pavedieni kur tiek baazti dubuult posti un pat nezcik posti peec kaartaas ir vienkaarssi naturaalaakasi floods spams vai velns vinn zin kaada veel kropliiba bet kaa lai zin vai tas ir ellee atllauts vai nee ja foruma varas pamatojuma zinnaa ir pilniigs vakums ??? modi = dievi = this mmm jums passiem taa neliekas ??? -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Paskaiti kaadreiz, kaados tempos savaa laikaa tika rakstiiti yugioh sadaljas posti un cik daudz normaalam otaku nevajadziigas informaacijas tur sarakstiits, un tad ej kaktaa nokaunies. Bilzhu sadaljaa ir normaalam otaku patiikamas bildes. Un normaals otaku ir taads, kuram interesee arii kaut kas taalaak par konkreetu anime, taads, kas jau redzeejis un intereseejas par vairaakaam anime.
-------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
khm, runaajot par spamu, tikko sanjeemu (ar "patiikamu" paarsteigumu) spam veestuli par kautkaadu tur dienu, kur jaanosuuta tik un tik cilveekiem, ja nee tad buus pakaljaa. Nu, uzminiet no kurienes shis spams? no Yurgja sadaljas spamera, baseballbatboy.
Un Aivvv, noteikumi sheit nebija nepiecieshami liidz te atnaaca Yurgji. Atnaaca Yurgji, atnaaca spams. TAAPEEC mees censhamies no vinjiem tikt valjaa. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Aivvv tu cirvi...
Art sadaļā nav jābūt sazin cik sakarīgiem postiem, cik vismaz pati atceros... -__- Padomā pats; priekškam ir tas Art topics? PAREEEIZI! Tāpēc lai vienkārši postotu bildes... Laikam to var skaitīt pie legāla spama... ![]() Un vispār... Iemācies rakstīt. Tā milions un viena jautājumzīme man jau sen sakritusi uz nerviem.... -____-; Sasodīts... šitā bojāt garastāvokli.... QUOTE khm, runaajot par spamu, tikko sanjeemu (ar "patiikamu" paarsteigumu) spam veestuli par kautkaadu tur dienu, kur jaanosuuta tik un tik cilveekiem, ja nee tad buus pakaljaa. Nu, uzminiet no kurienes shis spams? no Yurgja sadaljas spamera, baseballbatboy. Es ar tādu dabūju, tikai no .SD. .... nez kas būs nākamais? "Send this PM to 10 members and you'll become an admin"? |
baseboalbatboy |
![]() ![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 601 Joined: 29-October 04 ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Feb 5 2005, 07:40) khm, runaajot par spamu, tikko sanjeemu (ar "patiikamu" paarsteigumu) spam veestuli par kautkaadu tur dienu, kur jaanosuuta tik un tik cilveekiem, ja nee tad buus pakaljaa. Nu, uzminiet no kurienes shis spams? no Yurgja sadaljas spamera, baseballbatboy. Un Aivvv, noteikumi sheit nebija nepiecieshami liidz te atnaaca Yurgji. Atnaaca Yurgji, atnaaca spams. TAAPEEC mees censhamies no vinjiem tikt valjaa. ![]() vienmēr jau visiem patīk dirsties uz manīm -------------------- Kill the Spiders...To save the butterflies ....
It's rational until you realize that by striving for it,you become a spider yourself. . . ![]() No Place To Hide, No Beginning No End, No Time No Future, No Virtue No Vice, No Place For Heroes, No Time For Heroes, No Place In Time, No Time To Die, No War For Snake, Some Legends Must Die.....some must live. |
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
pareizi vinme vainigs
![]() ![]() |
Kikyou |
![]()
|
|
sandzi |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 355 Joined: 27-January 05 From: purv4iks ![]() |
es to vestuli uzreiz izdzesu baigas jegas tu talak sutit
|
.SD. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 10-December 04 From: Latvia,Riga ![]() |
Es to vestuli sanemu no element.
-------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
sandzi |
![]()
|
jautajums kurs vinu sutija talak citiem????
|
.SD. |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 10-December 04 From: Latvia,Riga ![]() |
Ok ok vainigs.
Pazemigi ludzu piedosanu un apsolos ta vairs nedarit -------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Nu, man iisteniiba ir vienalga, vai t atvainojies vai nee, jo neko labu tas nedos, bet vaidzeetu tomeer saprast tik elementaaras lietas, ka nevienam taadu suuda veestuli negribaas lasiit- pat trakaak, kriit uz nerviem!
|
Taka |
![]() ![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(aivvv @ Feb 5 2005, 05:37) njā, bet kā jūs varat teikt ka kāds spamo ja nav nekā kas norādītu kas ellē ir spams ???????????????? tad jau tie bilžu pavedieni, kur tiek bāzti dubultposti un pat nezcik posti pēc kārtas ir vienkārši naturālākais floods, spams vai velns vien zin kāda vēl kroplība, bet kā lai zin vai tas ir ellē atļauts vai nē, ja foruma varas pamatojuma ziņaa ir pilnīgs vakuums ??? modi = dievi = this mmm jums pašiem tā neliekas ??? Nomierinies. Un ievēro pieklājību, apnicis jau lasīt to tavu lamāšanos. Ja tev tie jugimoni tā iet pie sirds - lūdzu, savāc viņus visus uz kurbijkurni, goda vārds es neapvainošos! Cik var ņemties... Un ko tu esi uz Sigfu uzēdies? Tiesa, es nesekoju visam ko viņš raksta, bet kaut kā neesmu piefiksējis ka viņš lamātu kurbijkurni. ![]() Man personīgi dziļi vienalga teksim, ko par animi domā reperu forumā ![]() Manis pēc var lamāt animi no panckām ārā, viņu tiesības. Nevienu no šeit esošajiem kurbijkurne neinteresē tik ļoti lai to visu laiku šeit apspriestu, varbūt tur arī slēpjas problēma? Tu visu laiku te nāc un centies ieviest savu kārtību. Vienīgais ko tu spēj panākt ar savu ņemšanos ir krist uz nerviem. Kā tāds sīks, pretīgi kvankšķošs šunelis, kurš rinķo ap kājām un vaukšķ, jo ne uz ko citu nav spējīgs. Atrodi kādu ārpusinterneta mērķi, kur sevi realizēt. Satiec kādu meiteni, vai... Modi-dievi? Jēziņ, ja šeit esošie modi tēlotu dievus, tad Yugio sadaļa jau sen būtu noklapētu un ne gailis pakaļ nedziedātu. Katrā forumā ir sava publika, savas intereses. Nevienu šeit ar varu nevelk, ja kādam tas neinteresē - lai dodas tālāk. The net is vast and infinite, katram ir izredzes atrast kaut ko sev. P.S. Atļāvos izrediģēt tavu post, pielabojot gramatiku un latviešu valodu, jo citādi nespēju šos postus lasīt. Latviešu valodā eksistē garumzīmes un pieturzīmes. Un tavā parakstā esošās frāzes oriģinālā runa gāja par spļaušanu akā. Tavuprāt klaji rupjš paraksts ir augsta intelekta vai asprātības izpausme? -------------------- Press any key to continue
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:14 |