![]() |
![]() ![]() |
![]() |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Taka aizskāra vienu būtisku jautājumu par kuru arī es gribētu tikt skaidrībā. Kas tas tev (Aivvv) par "Buša kompleksu" mācīt pārējai pasaulei kā jādzīvo? Tu lēkā uz ecešām par tādām lietām, kuru saistība ar tevi ir maigi izsakoties nekāda. Rikšo apkārt pa svešu forumu, pamāci moderatorus kā tiem izturēties pret daļu no forumiešiem. Starp citu, jautājums par YGO sadaljas ciet klapēšanu jau bija ar putekļiem klāts. WTF? Vai kāds no šejienes velkas uz kurbijkurni un pukst par tur valdošo kārtību? Nezinu, varbūt, taču man šķiet, ka tādu kadru nav. Ja ir kaut kas pret Sigfu, mani (es joprojām gaidu, kad kāds pieteiksies mani "nospārdīt, pēc tam kad būs uzzinājis manus pases datus un dzīvesvietu") vai kādu citu personu, tad to var nokārtot divpusējā kārtā, nevis piesārņot forumu ar savu greizo skatījumu par lietām kādas tās ir vai nav iekš otaku.lv
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
pirmkaart pret sigfu kaa taadu foruma sakaraa nekas nav un vinnu es te vienk pamaniiju.....
un ticiet vai nee man sseit ir jautri un ee veel es neciessu mietpilsonismu kuram teoreetiski domaajot nju nekaadi nevajadzeetu maajot cilveekos kas nodarbojas ar kaut ko alternatiivu bet diemzzeel sseit ir manaams biezaa slaanii veel es neciessu diskriminaaciju kas arii te tiek praktizeeta protams neajuv visi un arii nejau tie kas to dara dara visu no nosakuktaa bet vairaak vai mazaak tomeer dara lloti iespeejasm ka sseit var sastapt visu kas kaitina mani (labi viena lieta jums te nepastaav un slava bogu.... bet vateva) aa un iisteniibaa mani te saista arii paaris juusu biedri kas ir mani draugi un es labpraat palasos kaa vinni sse nnemaas.... ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, Aivv pirmkārt, nu kas tev grūti piespiest pogu detranslite? Lai nebūtu tā valodas ķēmošana? krīt taču uz nerviem.
Un otrkārt, tu tuešām lien pastāvīgi ne savās darīšanās (ek, tavs tirgus bābas raksturs) Šis forums nav salīdzināms ar k-kurni, kurā tu pieradi uzturēties. Kā jau tika minēt, šejienes likumi ir nerakstīti, un tas dod ceļu demokrātiksia pieejai problēmām. Es pieņemu tādu variantu, ka tev šāda peeja ir visais sveša, ja tu to tik asi kritizē. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
Reperu forumā tiek diskriminēta popmūzika, iespējams ka viņi pat ņirgājas par animi, nu un tad? Pēc tavas saprašanas man būtu jāvelkas uz šo forumu un jāsāk viņus gruzīt cik nepareizi un diskriminējoši viņi ir?
Tev nešķiet, ka tas jau ož pēc klīnikas? Smagā formā. Un vispirms noskaidro vārda "mietpilsonis" jēgu pirms to lietot. Tā vien izskatās ka tas ir mīļākais vārds kaut kā sev nemīlama apzīmēšanai. Visbiežāk lietotais vārds Latvijas netā. Ļoti bieži - bezjēgā. "Praktizēt" mietpilsonismu nav iespējams, tā ir rakstura īpašība, prāta stāvoklis, ja gribi, nevis darbība. Miepilsonis nozīmē garā trulu, aprobežotu personu, tādu cūci pie siles - ēst, gulēt, urkšķēt. Šeit tādus pagrūti atrast. Tavuprāt mietpilsonis automātiski ir jebkurš, kurš kādus 5+ gadus vecāks par tevi? Un tad tā pa kaklu solīšana, es personīgi esmu piefiksējis draudus Sigfam un Shin-Chan'am. Animefesta topicā es tev jau piedāvāju šo pasākumu, lai realizētu savus draudus un iespēju sadot pa kaklu Sigfam - tu attiecies, pamatojot ar to, ka gadus 5 neesi kāvies un vēlies palikt pie "virtuālā karatē". Kad pietrūkst argumentu, ķeries pie draudiem? Virtuāla pa kaklu solīšana vienkārši ir smieklīga. Suns kas rej, nekož. Tu tikai padari sevi vēl smieklīgāku. Un anime nav kaut kas alternatīvs, tā ir daļa no popkultūras visā pasaulē. Pamazām tā kļūs par tādu arī Latvijā. Alternatīvs nebūt nenozīmē "konfliktā ar visu esošo". Ir daudz lietu, kuras kaitina, nu un? Lieta, kas tevi kaitina nebūt nenozīmē, ka tā ir slikta. Pierodi. Gribi kaut kur ieviest kārtību - sāc ar sevi, savu forumu. Izmainīt tu vari sevi, savu pasaules redzējumu, nevis pasauli pašu. Kurbijkurnes auditorijas vidējais vecums ir ap 14, otaku.lv - ap 18-20. Tās ir divas dažādas vecuma grupas, kuru intereses ne vienmēr sakrīt. Tāpēc tika izveidota atsevišķa "smilšukaste" - Yugio foruma sadaļa, lai gados jaunākie otaku varētu tur darboties. Pēdējā laikā viņu skaits ir katastrofāli pieaudzis, kas noved pie vienzilbju besakara "vīīīī!" tipa postiem visos topikos, un vecajiem foruma biedriem tas mazliet nepatīk. Tāpēc tika izveidots šis topiks, lai to apspriestu ko darīt. Ja šeit eksistētu modu vienvaldība, Yugio subforums tiktu nogalināts, nevienam neprasot. Un kā redzi, vairākums nebūt nebļāva: "galvu nost! galvu nost!" Un ja kāds no šejienes tiešām ir aizgājis uz kurbijkurni un tur kādu apvainojis tad tieciet ar to galā paši. Jums ir pilnas tiesības šo cilvēku saraut gabalos. Bet! Savā forumā! Nevis skriet uz šejieni un ar putām uz lūpām draudēt visiem slotaskātu. Atvaino ka tā saku, jo pagaidām nav nācies redzēt Poteru pielietojam da jebkuru patiesi destruktīvu (fireballi neskaitās-bērnu līmenis) maģiju, šķiet ka Roulingas pasaulē tāda neeksistē. Neviens šī foruma dalībnieks nenes nekādu atbildību par citu šī foruma dalībnieku rīcību gan šajā forumā, gan ārpus tā. Tikpat labi tagad mēs varētu skriet uz kurbijkurni un žēloties par tevi. Visu tavu darbošanos šeit es varu noraksturot ar pāris vārdiem - līka ņemšanās. Tiešām nav kur sevi realizēt? -------------------- Press any key to continue
|
deleted-ray |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 ![]() |
QUOTE Paarsuuti so 15 citiem cilveekiem. 24 stundu laikaa tevi noskuupstiis jo riit ir nacionaalaa skuupstu diena. Ja tu neiepriecinaasi citus cilveekus ar so jaunumu tad tev neveiksies 7 gadus. Peec 4 dienaam atziisies miilestiibaa tev, tas cilveeks, kurs tiesaam tevi miil!ja nenosuutiisi 15 cilveekiem tad neveiksies tev 7 gadus Atnaaca man veseli divi shitaadi marazmi. A kaapeec postoju te - a taapeec ka no jugijistiem atnaaca ![]() ![]() ![]() Shitaadas lietas mani vienkaarshi besssiii aaraa. |
aivvv |
![]()
|
![]() weirdo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 505 Joined: 18-September 04 From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans ![]() |
bomis ar diviem galiem....
ja man steksts nebuutu kaut cik veeraa nnemams tu ar mani nerunaatu... protasm izteicieni par sadossanu pa kaklu iisteniibaa ir sameeraa mullkkiigi bet es tos nekad nedomaaju tiessaa noziimee es tos vienkaarssi lietoju lai pastiprinaatu savas domas noskannu...bet tas taa starpcitu par reperu piemeeru vari aizmirsst jo iisteniibaa ssis ir jau klluvis arii par vienu no maniem forumiem jo dazzi mani posti jau tiessaam ir par teemu un tas ir pateicoties vienam ssii foruma biedram un es aizvaakties netasios taa kaa jums diemzzeel buus mani jaapaciess ![]() vaards mietpilsonisms ir attiecinaams ne tikai uz tevis teikto ""eest guleet urksskket"" bet arii uz uskatu paarlieku konservatiivismu un vienvirziena domaassanu(ne tikai eest guleet urksskkeet)] un jugisti tiessi ir ssii popkultuura no kuras vienalga ar laiku izaugs anime profi tikai tas ir jaagaida nevias jaanogalina saknee.... aaq un yume tu lloti labi zini ka es rakstiissu tikai un vieniigi ssitaa ![]() -------------------- ![]() best anime ever ;) nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot... miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he |
Ella |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1080 Joined: 16-May 04 From: Wherever my heart takes me ... *^^* ![]() |
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 22:54) Kā tas būtu jāsaprot taviem forumiem??? ![]() -------------------- If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
|
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
QUOTE(aivvv @ Feb 6 2005, 22:54) un jugisti tiessi ir ssii popkultuura no kuras vienalga ar laiku izaugs anime profi tikai tas ir jaagaida nevias jaanogalina saknee.... ...laikam neesi pazīstams ar faniem, kas atmet visam ar roku, kad ierauga roza ziloni... -.-... Tikai tāpēc, ka kāds ir sācis par kautko fanot, nenozīmē uzreiz, ka turpinās interesēties par tamlīdzīgām lietām.... o_0 QUOTE aaq un yume tu lloti labi zini ka es rakstiissu tikai un vieniigi ssitaa ...vēljoprojām brīnos, kādā veidā tu atšķir autobusus no autobušiem (ja ss=ss un ss=š, I mean)... o_o; |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Jā, es arī vienmer brīnos par to rakstīšanu. Ļoti grūti salasāms.
Un ja viņi grib izaugt par anime faniem, tad lai skatās kvalitātīvu anime, ne tikai jurģi. Šeit takš nav bērnudārzs, mēs te esam otaku nevis jaunās otaku paaudzes veidotāji. Give me a break. Šī nav kurbijkurne, kuras, tā vien šķiet, augstākais nolūks ir izaudzināt sīkpiržus par kārtīgiem potera faniem (paldies Dievam, ka tur ir LOTR forums, savādāk tā foruma auditoriju sastādītu 90% 10 gadīgie) un par to vienvirziena domāšanu, pat ja mēs domājam vienvirzīgi, tad tu tā divkārt. Paarlasot tavus postus, nonācu pie secinājuma, ka tu no sava viedokļa neatkāpies pat ja tevi piespiež pie sienas un nogāž uz lāpstiņām. Talk about one-way thinking. Pirms pievērsies valstij, paskaties kas notiek tavā aizmājas dārziņā. [detranslit] Ps. buutu labi, ja tu vismaz nedaudz izmantotu punktuaaciju (jaa, daudzpunktu tev gan varen razhiigi daudz, tev neshkjiet, ka tu to izmanto smiekliigi biezhi?). |
Seven_of_zero |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 826 Joined: 30-March 04 From: Riga ![]() |
Nuu biju neliela RECON pastaiga uz K. Jaaa Aivvv ir problemas ar rakstisanu.
-------------------- There is nothing imposible.
![]() |
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
lai piespiestu distrofiķi aivv aizvērties un izbeigtu bezgalīgo stāstu ap to būt vai nebūt jugijo forumam - topic locked.
kad kādam rodas kāda patiešām ģeniāla ideja ko darīt ar jugijo subforumu - lūdzu izveidojiet jaunu treadu. -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:10 |