![]() |
![]() ![]() |
![]() |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Man ir viens jautājums - vai iekš Games subforuma online RPG's posti skaitās? Es skatos ka pāris dienās tur tik daudz sapostots
![]() ![]() P.S.- Un vai tas ir normāli iekš Today's top 10 posters: Member Posts Today Kyoushu 188 SheWr 140 -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
tas... pilniigi noteikti nav normaali...
|
Batou |
![]()
|
S9 unit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 587 Joined: 12-February 04 From: PS 9 ![]() |
es labāk neizteikšos, kas ir most viewed sub forum. varat minēt. trīs reizes.
-------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Hnjā, dēļ viņiem man vairs nepatīk Yu-Gi-Oh! skatīties...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
![]() ![]() labi neesmu jau LJOTI aizravies ar YGO vai dubultpostoshanu, vai spamoshanu, ceru ka neesmu viens no tiem kursh bojaa visu priekšstatu par YGO. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
paskat, pat yuugisti, saka, ka Yuugijs ir slikts, un liek to uz viena plauktinja ar spamu, fluudu un dbl postingu
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Nu nē ta laikam! Cik esmu tur ielūkojusies, visur spams!
![]() -------------------- Go and die, please.
|
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
QUOTE(Sigfa @ Jan 26 2005, 21:38) paskat, pat yuugisti, saka, ka Yuugijs ir slikts, un liek to uz viena plauktinja ar spamu, fluudu un dbl postingu ![]() tas taa gluzhi nebija domaats, bet nu lai nu paliek. -------------------- ![]() |
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
OK, my bad.
Nepadomāju noņemt tur postu skaitīšanu, kad tasīju. *sit ar galvu pa galdu* Viss, mani tagad pat spārdīt nevjag. -------------------- ![]() |
Kikumi |
![]()
|
Ieliec kādu, kas spēj viņus izdresēt, par foruma vadītāju!
-------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Emm, kas grib sev tādu sodību?
Nu, man nezkāpēc ienāca prātā Sigfa. -------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
paldies, es laikam atteikshos...tas ir tas pats, kas buut modam kurbijkurnee (tb dreseet siikus lohus(piedodiet man, es shodien taads emocionaals.) un no taa es arii atteicos...
|
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
Es jau ar nepieteiktos!
Bet nu kas notiksies ar online RPG forumu? Ja no vienas puses padomā ta Itkā tur nav nekāda sakara ar anime... Tur jau tiešām varētu veidot atsevišķu mājas lapu kur tas viss notiktos.. bet nu atkal neviens to droši vien neuzņemsies... visi tik atrod vietu muusu mazajā forumā... -------------------- |
Sigfa |
![]()
|
online RPG forums? vispopulaaraakais, eertaakais un pieredzeejushaakais- http://www.rpol.net
|
jurc |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jan 26 2005, 23:29) Nu es gribēju teikt online RPG subforumu kas atrodas iekš otaku foruma. Nu tad risinājums viens - slēdzam ciet online RPG subforumu un lai viņi iet uz augstākminēto forumu! ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 22:25 |