![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jan 27 2005, 15:17) A, tev tas patīk? Nu labi... ![]() -------------------- Go and die, please.
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Nu re, Kikumi, jau labi!kas būs tālāk? iesi spēlēt?
-------------------- ![]() |
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
es nesaku, ka vaig likvideet to forumu no zemes virsas, nebuut. Es jums varu piedaavaat veelvienu alternatiivu bez RPOL, kas preiksh jums visticamaak buus par sarezhgjiitu. http://kurbijkurne.lv . tur ir lomu speelju forums kuraa variet speeleet. Tur ir daudz taadu iesaaceeju kaa juus, un tur vareesiet arii dabuut vairaak speeleetaajus, taakaa uz preikshu, ejiet un inficeejiet ot vietu!
|
Yume |
![]()
|
![]() challenger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 3875 Joined: 4-March 04 ![]() |
Mhahah, vēl pokemonus k-kurnei. Sigfa, tu esi zvērs. Reiki pakārsies to visu dzēst. Viņa jau tā sūdzās.
Bet īstenībā, tieši tā. Varbūt pārvacaties tur, tad mums būs miers, un jums būs miers. Tur šitā te neviens neizrunājās, par topicu splēgšanu. -------------------- ![]() |
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 13:58) Nu, OK, ja jau jūs tādi nedraudzīgi noskaņoti, tad lūdzu visu apsveriet, *ieskaitot cilvēktiesības* un pasakiet korī, vai to subforumu slēgt ciet un nepielaist vispār tādu lietu kā tajā atrodamās spēles? A kam gan nepatīk tādus maziņus, neaizsargātus apbižot? Visiem patīk!!! ![]() Bet ja nopietni - kādam tiešām tas Games subforums tā traucē??? ![]() Man nē. -------------------- Press any key to continue
|
Taka |
![]()
|
Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1817 Joined: 1-September 04 From: Mežmalā, starp Baltezeru un Ādažiem ![]() |
QUOTE(kaarleens @ Jan 27 2005, 14:17) Nebūs nēģeru - nebūs arī rasisma ![]() Ja viņi tusē savā subforumā tad varbūt tur lai arī paliek? -------------------- Press any key to continue
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
tie cilveeki, kas iegaaja RPG subforumaa, pirms tam seedeeja normaali visos paareejos forumos. Tagad, kad iedeva sho subforumu (starp citu, adminiem vajadzeeja reekinaaties, ka ja taisa speeli, tad ar maz postiem nevar paspeeleet), visi saka, lai nelien aaraa... Es pats pateicu Yumei, lai neskaita postus, jo man tieshaam negribas 400 postus... Tie cilveeki, kas tur ir, paliek slktaaki? Vinji zaudee izjuutu uz anime un taapeec vinji nevar vairs naakt no subforuma aaraa? Es nezinu, varbuut juus jau atkal runaajat par YGO subforumu, bet tikko veel bija asas sarunas par RPG sadalju.
Sigfa |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām ![]() |
Shewr, tu kaa vienmeer neko nesaproti un visu interpretee pilniigi nee taa kaa tas ir.
Runa te ir par skaabekjlja piegrieshanu RPG subforumam, nevis tur esoshajiem cilveekiem. Es jau teicu, paarvaacieties un kurbijkurni un dziivojiet laimiigi, kapeec tieshi sheit? Shis forums jau nu galiigi nav taadaam izkalideem. Taka, par to trauceeshanu ir taa, no mana skatupunkta... ja cilveeks ir noaudzis kaa meerkakjis, tas vinjam paaraak netraucee, un arii taas blusas, kas atrodas tajaa augaajaa tev paaraak netraucee- tikai ik pa laikam jaapakasa. Probleema ir viena- tu tomeer esi noaudzis, un tomeer tev ir blusas... Ceru, ka saprati manu domu. |
Taka |
![]()
|
QUOTE(Sigfa @ Jan 27 2005, 20:20) Shewr, tu kaa vienmeer neko nesaproti un visu interpretee pilniigi nee taa kaa tas ir. Runa te ir par skaabekjlja piegrieshanu RPG subforumam, nevis tur esoshajiem cilveekiem. Es jau teicu, paarvaacieties un kurbijkurni un dziivojiet laimiigi, kapeec tieshi sheit? Shis forums jau nu galiigi nav taadaam izkalideem. Taka, par to trauceeshanu ir taa, no mana skatupunkta... ja cilveeks ir noaudzis kaa meerkakjis, tas vinjam paaraak netraucee, un arii taas blusas, kas atrodas tajaa augaajaa tev paaraak netraucee- tikai ik pa laikam jaapakasa. Probleema ir viena- tu tomeer esi noaudzis, un tomeer tev ir blusas... Ceru, ka saprati manu domu. Josifs Visarionovičs mēdza teikt - ir cilvēks ir problēma, nav cilvēka - nav problēmas... -------------------- Press any key to continue
|
Sigfa |
![]()
|
nu tad shajaa gadiijumaa tu saki, ka ja nav foruma, nav probleemas? Es gan domaaju, ka vieglaak buutu noskuuties, un liidz ar to arii blusas pazudiis.
|
Taka |
![]()
|
Bet kur viņi paliks? Sāks ņemties pa visu forumu.
Lietojot Tavu izteicienu - blusas jānospiež, nevis jāizdzenā. Bet es mazliet nesaprotu - viņi tak ņemas pa RPG sadaļu, tas tiešām traucē? -------------------- Press any key to continue
|
Yume |
![]()
|
Es arī nesaprotu kam tas traucē. Postus viņiem beskaita. ārā viņi nelien, kādas problēmas, lai tak viņi tur dzīvojās, pēc kāda laika apniks, atradīs ko citu un aizies, tie tak ir bērni. *no offence*
Sigfa |
![]()
|
Nu es uzskatu, ka galvenaa probleema sheit buutu tas, ka jau jau ir atsevishjsh RPG forums, tad uz to naaks arvien vairaak cilveeku un viedos savas speeles un ljaunpraatiigi izmantos rozes webspeisu.
Un ja nebuus RPG foruma tad vinji vai nu aizies prom, jo nebuus ko dariit, vai arii paliks, ja buus ko dariit, un ja vinji mums nepatiks- izdziisim. Nebuus jau pirmaa reize. Ak jaa, un neuzskatiet mani par kautkaadu radikaali ![]() ![]() |
Yume |
![]()
|
Nu lūk, tad es piedāvāju nogaidīt, un paskatīties kas trur notiks pēc pāris nedēļām. Un tad nolemt skaidri.
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
![]() ![]() Kaa man tas shitais riebjas ---> Lai aaraa vinji nelien... -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17 June 2025 - 19:23 |