IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

10 Pages V « < 5 6 7 8 9 > »   
Closed TopicStart new topic
> Vajag Yu-Gi-Oh forumu!, viņi te ir par daudz!
jurc
post Jan 28 2005, 10:55
Post #91

Tennou

Group: Jounin
From: Liepāja

QUOTE(SheWr @ Jan 28 2005, 09:51)
laugh.gif A mees tur vairs nespeeleejam  laugh.gif
*

Nu re, ja jau jūs vairs tur nespēlējat ta vajag dzēst ārā to subforumu, lai nepiegružojas forums!

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
SheWr
post Jan 28 2005, 11:12
Post #92

Lone Wolf

Group: weirdo
From: Gotei 13

QUOTE(JurCHiX @ Jan 28 2005, 09:55)
QUOTE(SheWr @ Jan 28 2005, 09:51)
laugh.gif A mees tur vairs nespeeleejam  laugh.gif
*

Nu re, ja jau jūs vairs tur nespēlējat ta vajag dzēst ārā to subforumu, lai nepiegružojas forums!
*

bet ja jau vairs nevienu tas tik neuztrauc, varbuut veel speeleesim...Joks, joks laugh.gif

--------------------
image
+Quote Post
Yume
post Jan 28 2005, 22:37
Post #93

challenger

nu lieta tāda, mums bija ļoti zolīds forums, un kad sākās YGO manija, tad te sākās mistlaste.
Tas nav brīnums ka cilvekiem nepatīk.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Nuin
post Jan 28 2005, 22:42
Post #94

Kakashi-sensei

Group: Chuunin
From: new world

Tieši tājābūt vienreiz robežai. Tas tak ir anime forums nevis game forums.
Šeit savācas visi wink.gif animešņiki only. mad.gif

--------------------
+Quote Post
jurc
post Jan 29 2005, 10:04
Post #95

Tennou

QUOTE(Yume @ Jan 28 2005, 21:37)
nu lieta tāda, mums bija ļoti zolīds forums, un kad sākās YGO manija, tad te sākās mistlaste.
Tas nav brīnums ka cilvekiem nepatīk.
*

Nu tad kapēc nepataisīt šo forumu atkal par zolīdu? Vienkārši slēdzot ciet YGO un online RPG subforumus un nekad vairāk tādus netaisīt! Te cilvēki nāk lai iepazītos kas ir anime, uzzināt un apspriest jaunākas anime gabalus.. un redzot ka te ir savākušies yugimoni, zudīs viss respekts pret šo forumu, nodomājot "ehh.. atkal yugimāni savākušies" dry.gif

--------------------
IPB Image
I have anime to thank for my life now,my attitude,my friends,i have learned lifes greatest lessons through simple anime.They are my sanctuary.
+Quote Post
Kikumi
post Jan 29 2005, 11:36
Post #96

Ecchi-san

From: Rīga

QUOTE(Yume @ Jan 27 2005, 18:39)
Nu re, Kikumi, jau labi!kas būs tālāk? iesi spēlēt?
*

Nekādā gadījumā!!! blink.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Sigfa
post Jan 29 2005, 11:36
Post #97

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

piekriitu jurchiksam.
+Quote Post
Kyoushu
post Jan 29 2005, 12:46
Post #98

Danshaku

From: Paardaugava...=]

Piekriitu.......bet es domaaju..ieraugot shito forumu..respects ne-otaku neradiisies... wismaz maniem klasesbiedriem jau nu toch nee =) (kaut arii pashi kaadreiz blenza ir digimonus, i pokemonu i yurgjus utt)

--------------------

image
+Quote Post
jurc
post Jan 29 2005, 12:49
Post #99

Tennou

Vajadzētu tur modiem izveidot vienu topicu ar nosaukumu ka pēc nedēļas šis subforums tiks dzēsts, atļaujot pēdējo reizi iespamot un nolādē mūs!

EDIT:
Lūk! Atradu ļooooti labu flash filmiņu! Šo vajadzētu uzlikt index failā lai parādītos katreiz kad nāk forumā! biggrin.gif tongue.gif

http://fun.drno.de/flash/posting.swf

Takā visi spiež un mācās!

P.S. un es ceru ka ir izlemts slēgt ciet abus Games subforumus?

This post has been edited by JurCHiX: Jan 29 2005, 16:17

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Kikumi
post Jan 29 2005, 17:26
Post #100

Ecchi-san

From: Rīga

Postošanas pamatprincipi... Kaut visi to spētu iegaumēt... *sāk filozofēt* laugh.gif

--------------------
Go and die, please.
+Quote Post
Sigfa
post Jan 30 2005, 01:06
Post #101

Kami-sama

Group: ALK
From: Starp pudelēm un četrām sienām

ok, taa ja peec shii kaads veel pateiks, ka Yuugisti nerada liekas probleemas, tad vinjsh ir akls. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1139&st=0&#entry27362
+Quote Post
ShinChan
post Jan 30 2005, 01:20
Post #102

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Sigfa @ Jan 30 2005, 00:06)
ok, tā ja pēc šī kāds vēl pateiks, ka Yuugisti nerada liekas problēmas, tad viņš ir akls. http://otaku.lv/index.php?showtopic=1139&st=0&#entry27362
*

Topika nosaukums ir smieklīgāks par tā saturu biggrin.gif
Nestrēbism karstu, cilvēks tikai vakar pieregistrējies un vēl īsti nesaprot kur ieklīdis. Runa ir par atsevisķiem cilvēkiem, kas vēl īsti nav sapratuši, kas un kā šeitan notiek. Man pret YGO sadaļu vairs lielu pretenziju nav - spameru skaits dramatiski krities, no sadaļas lien laukā reti un ar savu klātbūtni īpaši neapgrūtina. Konkrēto "slaveno hentai" laugh.gif gadījumu var atrsināt veikls moda pirksts.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
SheWr
post Jan 30 2005, 20:20
Post #103

Lone Wolf

From: Gotei 13

Es tieshaam neko negribi sabojaat, bet... sarunas YGO sadaljaa notiek par TCG (vismaz es par to tikai runaaju), beeeet.... vai TCG ir anime sastaavdalja?

--------------------
image
+Quote Post
Kyoushu
post Jan 30 2005, 20:56
Post #104

Danshaku

From: Paardaugava...=]

principaa naw..bet taa kaa ygo tcg ir taisiits balstoties uz anime kaut kaads sakars ir..nu anyway games sadaljaa tiek runaats par cs piem... tas ir anime? naw..

EDIT

es piedaawaaju tiem yurgjiem aizpiities uz shito forumu : http://s3.invisionfree.com/LRF , kur mees onrpgisti aizgaajaam..bet nee.. shie jau pat zinis neliekaas...pasakiet, ka izmetiisiet.. =)

--------------------

image
+Quote Post
aivvv
post Feb 4 2005, 09:21
Post #105

weirdo

From: patiess pokemonu pavelnieks un kurbijkurnes fans

ak jel es te noseedeeju pus nalkti lasot bet kaukaa izleemu atstaat ssito uz beigaam... nez kur es biju iespiedis galvu ???

tas ir vienkaarssi drausmiigi pirmkaart vai juus mazo princi esat lasiijussi es gan ssito citaatu neciessu be tssoreiz ir dikti vietaa ka ir jaanes atbildiiba par to ko esi pieradinaajis..... un tie taccu ir cilveeki juus te atklaati runaajaat par vinniem ka akautko zemaaku tas atgaadinaa kaa teiksim kungi sarunaajas istabaa un vispaar nennem veeraa vai tur ir kalpi vai vergi vai vateva jo vinni tak nav cilveeki...
padomaajiet ar galvu ko juus darat juus passi peedeejaa laikaa spamojat vienaa laida es ka ajau teicu pus nakti palasiiju foruma sadallas kas iekrita aciis un visur viaraka vai mazaak bija spams un nejau kautkaadu tur yugijistu godiigi sakot taadus pat nepiefikseeju gandriiz bet gan juusu passu kruto vecajo spams biezaa slaanii dazzviet jau ziteicu pa komentaaram buus veel nejau ka mani tas paarsteigtu bet tas ka juus censsaties radiit sev iluuzijau ka taada nav un dirst virsuu citiem es perfekti zinu ka no spama nekur nav iespeejasm izbeegt bet ir iespeejams to uztvert normaali un ierobezzot gdiigi nevis trenkaat visus kas nav juuseejie un saveejiem nekustinaat ne acu
un kastaa vispaar par attieksmi 10-12 gadi peeeeeeeeeee un jums nebija tada vecuma ??? un veel cik zinu lielaakaa dalla no jums veel briitinnu gaidiis kameer buus pilngadiigi taa kaa jusu passus var nosaukt par siikajiem tie kas jau ir vecaaki nebuut nav labaaki jo vinni izveelas kuri beerni kkipa ir labi un kuri nav...

pilniigaakais marazms atvainojos apr izteicienu bet padomaajiet taccu ko juus darat....

un sigfa ja tu veelreiz uzdirsiisi kurbijkurnei es tevi nolikssu par sso teemu taa ka tev tiessaam buus kauns te paraadiities mad.gif mad.gif mad.gif

--------------------
IPB Image
best anime ever ;)

nedraazies pa labi un pa kreisi ja nespeej ar to sadziivot...

miili savu dibenu un vinnss miilees tevi un tas nekas ka mans dibens vienalga ir smukaaks par taveejo he he
+Quote Post

10 Pages V « < 5 6 7 8 9 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 18:57