![]() |
![]() ![]() |
![]() |
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
labi galvu pa 5LS.bet kaa lai suuta?
|
kain |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 9-November 04 ![]() |
es exsodijas pa 20 pērku
-------------------- Vampire night come...................................................
|
.SD. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 10-December 04 From: Latvia,Riga ![]() |
Es perku visas!!!!!
Man ir nauda rit satiekamies es tev naudu tu man exodia! -------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kur satiekamies
|
kain |
![]()
|
davaj pa pastu
-------------------- Vampire night come...................................................
|
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
manu adresi zini ja
|
.SD. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 10-December 04 From: Latvia,Riga ![]() |
Kain ko tu perc?
Ja tu ari exodia es maksaju 12Ls -------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
kain |
![]()
|
kam tu to prasi?
|
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
pa 12 psss
|
kain |
![]()
|
Es pa 20 Ls -------------------- Vampire night come...................................................
|
.SD. |
![]()
|
Nu ja jau cena uzskapa lidz 20 tad tas neatmaksajas jo pa 23 es jau varu dabut 2 exodijas.Es butu ar mieru maksat lidz 15 bet nevairak.
-------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
kain |
![]()
|
Nu labi es piekāpšos jo tas ko es gribu dabūt ir Slaifers
|
kain |
![]()
|
Es bišķin sajaucos man tikai 15 ls. Bet ja tu piekrīti tad es točna rītā sūtu
|
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
labi pa 15LS .man tac vienalga cik kati nav zemaak pa 10 LS.nju labi riit gaidju naudijnu un tavu adresi
|
Tuning-man |
![]()
|
Unregistered ![]() |
Es gribētu galvu pa 5Ls, bet pasaki savu adrsi, vai atsuuti uz manu meilu tuning-man@inbox.lv
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:11 |