![]() |
![]() ![]() |
![]() |
.SD. |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 10-December 04 From: Latvia,Riga ![]() |
Es ari esmu ar mieru maksat 15 ls
Uzraksti tikai savu adresi man uz pm -------------------- ![]() I'm not a dork with good cards! I'm your doom. And that's not good. |
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
es te taa atnaacu, palasiiju, un sapratu ka 6o topicu driiz sleegs, jo te ir paaraak daudz dialogu...
un man ir exodijas galva, ja kaadam vajag...(es no riigas) -------------------- |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Tagad paklausieties! Te viss galiigi aizgaaja dialogaa! Es te 2/3 no visiem postiem izdzeesu! Te juus tik pasak: Es gribu Exodiu. Un cilveeks kam ir aizsuuta jums PM. Te juus pat nedriikstat rakstiit: Aaa tev ir? Pa cik paardod? Tas viss ir prieksh PM!!!
Un te nav nekaadas runas par Slaifera un Ra pirkshanu! -------------------- ![]() |
wiesiiz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 04 ![]() |
velns exoodija tak reta kaarc kur taadu vispaar dabuut??
-------------------- They don't give a f.ck about us.
(2pac) |
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
QUOTE(wiesiiz @ Jan 2 2005, 19:12) Legend of Blue Eyes White Dragon buusteros. -------------------- ![]() |
wiesiiz |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 5 Joined: 15-December 04 ![]() |
a kaac vispaar sheit zin kur taadus dabuut(legend of blue eyes buusterus)
-------------------- They don't give a f.ck about us.
(2pac) |
SheWr |
![]()
|
Te jau veidojas dialogs... Tos var dabuut veikalos kur paardod YGO kaartis. Vairaak nezinu.
-------------------- ![]() |
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
vispar jau ar to exodiju struntiga padarishana ka vajag visas piecas dalas lai uzvareetu
![]() atceros vienu lieliski izveidotu exodijas decku, no DM.ca, kadreiz ja nebus ko dariit, varetu vinu ievietot shajaa topikaa, vai arii iedot linku lai pashi varetu aplukot, tas decks ir lielisks un balstiits uz exodiju un exodia necross. nelaime bija taada, ar tiem LOB boosteriem, ka katra Exodijas dalja bija ultra vai kaada tur rare, vardu sakot gruuti pieejama, bet, labaas zinas ir taadas, ka jaunajos Dark Beginings booteros exodijas dalas ir common, iznemot pashu galvu, tas nozimee, exodijas rokas un kajas buus gandriiz katram, vieniigaa veertiiba buus galvai, takaa vecaas LOB exodijas dalas vairs neviens nepirks par augstu cenu prieksh speleshanas, protams, atradiisies kolekcionari kuri tieshi nopirks shiis vecaas dalas... -------------------- ![]() |
Takijs |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 26-December 04 ![]() |
Nu ievieto to linku ludzu
|
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
TE buus. bet shis ir savadaks.
-------------------- ![]() |
Joe |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 102 Joined: 1-October 04 From: http://mattfoto.info ![]() |
QUOTE(wiesiiz @ Jan 2 2005, 19:12) Dark beginning 1 vai Legend of blue-eyes white dragon boosteros -------------------- Hi
|
white-shark |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 19 Joined: 14-November 04 ![]() |
peerku vai mainu exodijas daljas.
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 05:42 |