![]() |
![]() ![]() |
![]() |
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kaadam harpiju nevajag pa 50 sant
|
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Man vajag Grave Protector
-------------------- ![]() |
kain |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 9-November 04 ![]() |
pārdodu: wall of illusion,ryu-ran, white magical hat,waboku,spear cretin,castle of dark illusions,dragon capture jar.
-------------------- Vampire night come...................................................
|
kain |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 14 Joined: 9-November 04 ![]() |
Ņemšu arī citas retas kārtis.Visvairāk man vajag dabūt slaiferu
-------------------- Vampire night come...................................................
|
Tuning-man |
![]()
|
Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 24 Joined: 2-January 05 ![]() |
Labi es pērku blue eyes shining dragon cenā līdz 5Ls
|
Chaos |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 94 Joined: 26-December 04 From: Walmiera ![]() |
kapec gan tu nevaretu sito problemu ielikt starp parejiem "perku pardodu" ieksh taa "pirkssana" topika, kam tev jaunu topiku veidot?
SheWr |
![]()
|
![]() Lone Wolf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: weirdo Posts: 901 Joined: 17-December 04 From: Gotei 13 ![]() |
Bravo Chaos!
![]() Nu nekas, sho ar sleegsim. -------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
Pārdodu 'Mokey Mokey King'
es te tā pamaniju ka SheWr visos postos apsolās slēgt viņus un dzēst, tik nezin kapēc viņi ir brīvi piejami... 6ito gabalu rakstija SheWr: Pareizi, tiko atceros! SheWram tachu kaa moderatoram nav dota speeja izdzeest topicus, taapeec vinsh gaida kad dabuus rokaa Yume un vins tad ar izdeesiis tos bezjeedziigos topicus... -=(Edited by SheWr)=- -------------------- |
DasH |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 60 Joined: 28-September 04 From: The European House Of Weeners :) ![]() |
Ak tad "Mokey Mokey King"... Nu ko, katram tachu vajag kaadu briesmoni, kas paliidz ja vajadziigs izvemties...
![]() |
luster dragon #2 |
![]()
|
Unregistered ![]() |
kaadam nepeerk man dark magician ( 50 sant )
|
SheWr |
![]()
|
Kaadam ir Chaos Sorcerer? Es mainiitu labas kaartis pret to. Suutiet man PM ja ir.
Yugioh |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 30 Joined: 5-December 04 ![]() |
vai te kāds pārdod the castleof dark ilussions?
|
DarkRockslizer |
![]() ![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 131 Joined: 11-December 04 ![]() |
QUOTE(DasH @ Jan 3 2005, 15:17) Ak tad "Mokey Mokey King"... Nu ko, katram tachu vajag kaadu briesmoni, kas paliidz ja vajadziigs izvemties... ![]() Jā, tā ir bezjēgā kārts. ![]() -------------------- All the things that exists never will disappear as they have never begun. Therefore, all is eternal except links between them, us.
|
SheWr |
![]()
|
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 4 2005, 17:00) QUOTE(DasH @ Jan 3 2005, 15:17) Ak tad "Mokey Mokey King"... Nu ko, katram tachu vajag kaadu briesmoni, kas paliidz ja vajadziigs izvemties... ![]() Jā, tā ir bezjēgā kārts. ![]() Kas vainas milziigam klucim(tieshaa noziimee...) ar jautaajuma ziimi uz galvas? -------------------- ![]() |
-nDigo- |
![]() ![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 197 Joined: 29-August 04 From: home ![]() |
QUOTE(DarkRockslizer @ Jan 4 2005, 17:00) QUOTE(DasH @ Jan 3 2005, 15:17) Ak tad "Mokey Mokey King"... Nu ko, katram tachu vajag kaadu briesmoni, kas paliidz ja vajadziigs izvemties... ![]() Jā, tā ir bezjēgā kārts. ![]() taa kaarts ir bezjeedziiga, bet kaa teiktu mans draugs(kuram ir Mokey Mokey) vinja uzlabo man gariigo ![]() -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6 July 2025 - 14:29 |