QUOTE(Yume @ Mar 18 2005, 18:37)
savu peedeejo bastionu bezceriigaa ciinjaa pret kljuushanu par otaku tik viegli nezaudeeshu ;D

Un uz strelkām varēšu braukt kimono tērpā vasarā.

.
.
 (man pat tāda uzgriežņu atslēga ir...
 (man pat tāda uzgriežņu atslēga ir...  )
 )
  that's fun!
 that's fun! 

ha ha ha... tas buutu ļoti interesanti, a vispaar kaads taisaas sev taadu taisiit?
 ha ha ha... tas buutu ļoti interesanti, a vispaar kaads taisaas sev taadu taisiit?  
  Costplejo Inuyashu, costplejo..... un vel reiz costplejo
 Costplejo Inuyashu, costplejo..... un vel reiz costplejo  

Protams, ka pašam nav jātaisa! Es, piem., salieku no parocīgiem materiāliem.
 Protams, ka pašam nav jātaisa! Es, piem., salieku no parocīgiem materiāliem.  
  un iisteniibaa gruutu teerpu arii negribu!!!!!Man baigi daudz jaamaacaas, tapee kaut ko wienkaarshu...Ko ieteixiet?
 un iisteniibaa gruutu teerpu arii negribu!!!!!Man baigi daudz jaamaacaas, tapee kaut ko wienkaarshu...Ko ieteixiet?

Un kadu charu tu gribi kostplejot
 Un kadu charu tu gribi kostplejot  

Jau mēnesi mēģinu iesākt taisīt, a līdz vasarai jau ir jāuztaisa... Pagaidām domāju tikai kā uztaisīt tērpu cosplayam. Jau zinu kā, tik jāsāk taisīt.
 Jau mēnesi mēģinu iesākt taisīt, a līdz vasarai jau ir jāuztaisa... Pagaidām domāju tikai kā uztaisīt tērpu cosplayam. Jau zinu kā, tik jāsāk taisīt.

)
  )

tu gribēji Shaman King cosplayot?
 tu gribēji Shaman King cosplayot?

Tikai piedurknes sanāca par šauru... tikai kādi 35 cm platas.
 Tikai piedurknes sanāca par šauru... tikai kādi 35 cm platas. bet par ausiim, es tew ieteiktu izmantot trushaadinju efekts buutu ljoti labs
  bet par ausiim, es tew ieteiktu izmantot trushaadinju efekts buutu ljoti labs