njaa... shodien peec 10 minuuteem saakas afterparty/church dzimene melnajaa kakjii liivu laukumaa.
ja kas zvanat (9432889)

taču mani nekādi nelaiž vaļā!!!!
  taču mani nekādi nelaiž vaļā!!!! 

Pārējie droši vien tur vēl tusē.
 Pārējie droši vien tur vēl tusē.
  varbuut pat ilgaak, tas atkariigi no taa ko dariis
 varbuut pat ilgaak, tas atkariigi no taa ko dariis
  chibi atgriezaas?
 chibi atgriezaas?   buutu ticis, ja man nevajadzeetu braukt uz otru pilseetas pusi un pavisam izmirkt es ar negribeeju kgan taa tas pat notika
 buutu ticis, ja man nevajadzeetu braukt uz otru pilseetas pusi un pavisam izmirkt es ar negribeeju kgan taa tas pat notika tas bij skaisti
 tas bij skaisti
  chibi atgriezaas?
 chibi atgriezaas?   buutu ticis, ja man nevajadzeetu braukt uz otru pilseetas pusi un pavisam izmirkt es ar negribeeju kgan taa tas pat notika
 buutu ticis, ja man nevajadzeetu braukt uz otru pilseetas pusi un pavisam izmirkt es ar negribeeju kgan taa tas pat notika tas bij skaisti
 tas bij skaisti taapat atgriezaas arii zakjpeedinja, bet zaudeejaam Alt un Ragu, kas devaas prom viens tapee, ka bija jaabrauc uz liepaaju [Alt] un otrs, tapeec ka bija ljoti noguris...  =) un veel pienaaca paaris cilveeki, kurus es nepazinu/neatceros vaardus... =)
 taapat atgriezaas arii zakjpeedinja, bet zaudeejaam Alt un Ragu, kas devaas prom viens tapee, ka bija jaabrauc uz liepaaju [Alt] un otrs, tapeec ka bija ljoti noguris...  =) un veel pienaaca paaris cilveeki, kurus es nepazinu/neatceros vaardus... =)

to ka chibi par kaartiigu viiru dariisiet, par to es nešaubos
 to ka chibi par kaartiigu viiru dariisiet, par to es nešaubos   zeel ka to baru neredzeeju, bet cikos juus iisti aizgaajaat un ka peec negaajaat atkal pie chibi?
 zeel ka to baru neredzeeju, bet cikos juus iisti aizgaajaat un ka peec negaajaat atkal pie chibi?  

)))))
)))))
  Nopietni?????
 Nopietni?????  
  kaads arii to imuužinaaja
 kaads arii to imuužinaaja  un ja viņa to tiešaam dariija, tas noteikti bij labs skats
 un ja viņa to tiešaam dariija, tas noteikti bij labs skats
  gomen...
  gomen...

)
 ) 
  kaads arii to imuužinaaja
 kaads arii to imuužinaaja  un ja viņa to tiešaam dariija, tas noteikti bij labs skats
 un ja viņa to tiešaam dariija, tas noteikti bij labs skats 
  Un veel njemot veeraa, ka mani senchi naakamaas divas nedeeljas brauc uz horvaatiju... *sveetlaimiiga sejas izteiksme*
 Un veel njemot veeraa, ka mani senchi naakamaas divas nedeeljas brauc uz horvaatiju... *sveetlaimiiga sejas izteiksme* dod tik ziņu kad var naakt
 dod tik ziņu kad var naakt