es liakam esmu traka, bet es arii buutu ar mieru buut upuris, ja vien tas popularizees anime festu
X_Kamui
Sep 30 2005, 20:19
QUOTE(Hikaru @ Sep 30 2005, 19:04)
Šitā bija pagajušā Animefesta laikā. ..... es biju viens no šiem upuriem.
Ahahah tas anime gajiens bija labais........
Tas gajiens obligaati atkartosies, kaa tad bez taa un mes visi velreiz kļuusim par upuriem
Tigra2
Sep 30 2005, 20:20
Es ESMU traka, un es pavisam noteikti to darīšu, ja varēs. Varbūt tos plakātus taisīsim dažādus. Un cosplejosim to kas attēlots plakātā. piemēram savāksim grupā tos kas kosplejos Inuyashas charus un nesīsim plakātu, kur attēlots Inuyasha, man jau rodas daudzas labas Idejas... ļaujiet īstenot.
Hikaru
Sep 30 2005, 20:23
Plakātos jābūt tas, ko rādīs festā. Novembris ir auksts mēnesis, tāpēc varbūt vispār pa āru nekas nenotiks. Un upuris es šoreiz laikam nebūšu.
X_Kamui
Sep 30 2005, 20:26
QUOTE(Hikaru @ Sep 30 2005, 19:23)
Plakātos jābūt tas, ko rādīs festā. Novembris ir auksts mēnesis, tāpēc varbūt vispār pa āru nekas nenotiks.
Ai, to4 tagada nava vasara un ir auksti.... es aizmirsu
Andiigais
Sep 30 2005, 20:40
QUOTE(Nuin @ Sep 30 2005, 16:48)
Lūdzu rakstiet skolas nosaukumus, jo ņemšu tikai vērā tās kurām jūs te pierakstat nosaukumus.
es tak no galvas nezinu, kaa Ogree visas skolas sauc...
dazhus es zinu: Ogres Profesionaalaa Vidusskola Ogres Mezha tehnikums Ogres Gjimnaazija Ogres Maakslas skola
ir veel kaadas 3 vai 4as skolas
A Kjekavaa:
Kjekavas vidusskola Privaatskola "Gaismas tilts 97" Kjekavas muuzikas skola
Shaisuke
Sep 30 2005, 22:34
TIGRA! Beidz SPAMot. Un uzdot debiilus jautaajumus. Besii jau. Argh
Bewt anyway - Oki. Es laikam atkartoshos bet te bus saraksts ar skolam kuras varu izlikt:
LU faktulātes kāds ņem priekšā? Tas būtu ļoti ieteicams. Nu moderno valodu varu paķert es. A kas ir ar pārējām?
jurc
Oct 2 2005, 13:14
Liepājas 1 vsk. Liepājas 2 vsk. Liepājas 5 vsk. Liepājas 6 vsk. Liepājas 7 vsk. Liepājas 8 vsk. Liepājas 10 vsk. Liepājas 15 vsk. Liepājas 31 vsk. Liepājas 48 vsk. Rīgas Tehniskās Unevirsitātes Liepājas Filiāle Liepājas Pedagoģiskā Akadēmija + stabi, ziņojumu dēļi.
Lija
Oct 3 2005, 16:10
man lūdzu 2 plakātinjus tāpat kā pagājušo reizi un ņemšu savu galu priekšā...
ufff...sugoiii, nebūs jākratās uz Ķekavu!!! kāds jau brauc...
gramozeks
Oct 11 2005, 16:15
a juus esat lietas kursaa, ka plakaati ir jaaliimee nevis kuraa katraa pažobelee, bet pie zinjojuma jeb informaacijas deelja??? un lai to izdariitu vispirms ir jaasarunaaar skolas direktores vietnieci galeejaa gadiijumaa ar pa6u direktori!!! nu tad vaitas viss jums ir??? ??? ja neee, tad iesaku atraak sarunaat to visu iepriek6!!! ok??? ??? veelu veiksmi!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.