Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bokura ga ita
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
Kaede
IPB Image

Genre: Romance, Shoujo
Year: 2006 (04.07.2006 till ?)


Based on a shoujo manga by Yuuki Obata.

The beginning of high school life, also means the beginning of a brand new love life to the girls. For the lively high school freshman, Takahashi Nanami, nicknamed Nana, this is also the case... Incidentally, a popular guy, Yano Motoharu, happens to be in the same class as Nana. 2/3 of the girls in class fall in love with him but Nana seems to hate him?!

te var novilkt anime

Vispār anime ir nesen iznākusi, un es sāku to skatīties. Man patika pirmā sērija. Tāda jauka un mīļa likās, bet ne pārspīlēti. Patīkami. Skatīšos tālāk. smile.gif
jurc
Oficiāli paziņoju šo seriālu par gada labāko animi! happy.gif
Church
oficiaali nepiekriitu ;>. skataams ir, bet vai uber? :/
Kaede
Esmu redzējusi visas trīs sērijas, man ārkārtīgi patīk. Tēli ir interesanti, sižets liekas ļoti mīļs daudzās vietās un arī skumjšs. Es ceru, ka viss šādi saglabāsies līdz pat animes beigām, pēc manām domām ļoti baudāmi. biggrin.gif


Edit: kā man patika 4 sērija! Tas bija tik skaisti, pašās beigās. Reizē tik vienkārši un liekas ka nekā tāda, bet viņš ar to savu tekstu _Listen, i will say this only once, padarīja to tik ārkārtīgi skaistu. Protams, tas būtu bijis skaisti tāpat, bet šādi... kaut kā ārkārtīgi īpaši. happy.gif
Faplo
QUOTE(JurCHiX @ Aug 13 2006, 13:18) *

Oficiāli paziņoju šo seriālu par gada labāko animi! happy.gif

Oficiāli piekrītu ! Sen nav redzēts kas tāds tongue.gif
kaarleens
Shows man mezhoniigi atgaadina peec story Kareshi Kanojo no Jijou http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=199.
Taada miilja jauka animaacija, story man bikinj besii idolizeetais main chara teels un varones nepaarliecinaatiiba, bet nu katraa zinjaa trakoshanas veerts produkts.
fuzz
Labs gabals, man ļoti iepatikās, kaut arī līdz šim es neesmu skatijies tāda veida animes rolleyes.gif
Kikyou
Hmm. Honey & Clover ir labāks.

Romance anime kā jau romance anime. Pēc manām domām, nekas īpašs, ne ar ko daudz neatšķirās no citām šī žanra animēm... Ja nu vienīgi tas, ka galvenais džeks nav pilnīgi neaptēsts lunis, kā tas parasti ir šitajās. Yano rullz, kaut gan man liekās, ka TIK godīgs čalis savu mūžu nav pat filmās redzēts. Bet tas ar nekas.

Par to, ka nenormāli piemīlīga anime, gan varu piekrist. Ne vienu reizi vien ir tāda warm and fuzzy sajūta skatoties.
Winry
ļoti patīkama anime un noteikti ir iekļauta manā romanču 3niekā.....(tuvu H & C)
Man ļoti patīk Yano, vnk ideāls čars....noskatījos 14 sērijas 3 dienās, un jau nevaru sagaidiit turpinājumu! biggrin.gif
Kaede
Nu jau viss ir sarežģījies tik tālu, ka paliek patiesi neizturami gaidīt turpinājumu, beidzot Takeuchi saņēmās un pateica visu, uz ko es jau kādu laiku biju cerējusi, tikai tajā visā nebija to trīs maģisko vārdiņu un tomēr: Takeuchi ir tik ārkārtīgi jauks! happy.gif tiešām viena no manām mīļākajām animēm, neviena no sērijām līdz šim man nav likusi vilties. happy.gif
Keydan
Divas serijas noskatijos... man nepatika grafika un nolemu: Girly anime.
Kopš 2as epas neskatos.
Hikaru
Anime baigi labā. No sākuma viss bija ļoti jauki, mierīgi, patīkami. Vēlāk atmosfēra sāka mazliet mainīties. Pēc tam 13. sērijas beigas bija ļoti interesantas. Domāju, ka sāksies lielas pārmaiņas. Būtu ļoti interesanti... Tagad liekas, būs tā lielākā kulminācija...
QUOTE(Kaede @ Dec 13 2006, 12:15) *
...beidzot Takeuchi saņēmās un pateica visu, uz ko es jau kādu laiku biju cerējusi...
Es arī cerēju, ka tas notiks. Tagad interesanti, kas būs tālāk. happy.gif
~Nefi~
Shii anime ir tik ljoti miilja! smile.gif Skatos un pilniigi gribas pateikt - waa, kawaii!!! laugh.gif Ljoti patiik Takeuchi, ceru, ka vinjam ar Nanu beigaas viss sanaaks!
Kaede
Šī anime ir vienkārši lieliska! wub.gif Es pilnīgi esmu pārņemta, tik spilgtu iespaidu tā uz mani ir atstājusi. IPB Image

Animācija sākotnēji liekas tāda neparasta, bet pēc pāris sērijām, kad ar to aprod, tad tā liekas pat iederīga. Sižets man patika no pirmās sērijas līdz pat pēdējai, nebija neviena brīža, kad gribējās kaut ko pamainīt. Varbūt vienīgi Takeuchi-kun bija žēl, ka viņam nesanāca, tomēr uz kopējā fona tas tomēr nelikās kkā tik svarīgi. Beigas bija burvīgas. Lai gan anime beidzās uz pozitīvi cerīgas nots, mangas beigas man patika vairāk, lai gan pat, ja nebūtu lasījusi mangas beigas, iekšēji zinātu, ka tā tam ir jānotiek. Ir gandrīz neiespējami gaidīt kādu veselu gadu. unsure.gif Tā nu tas ir.

Laikam man šajā anime patika viss, tas nozīmē, ka šai es lieku 10/10

Šobrīd klausos animes ostus un vnk Mi dziesmas, skaisti. happy.gif

mangas beigas ir šādas: (labāk nelasiet, ja neesat redzējuši pēdējo epu)
Spoiler! Highlight the box below to view the hidden text.
Epilogue - Exact narr spoken by Nana: Please God, protect him. Give him strength so that no matter what, he does not lose. He does not get crushed. Give him the strenght to stand up again no matter how many times he cries and how many hurdles he runs into.
May the people he meet be warm. Please protect him. that is my wish. My prayer.
I met him when we were 15. I pursued him. Was rejected. Ran after him some more. We separated at 17. The realities that he had to face were bigger than him. Could anyone truly blame him for the choices he made?
Today I turn 21. I continue to hope for the impossible. That someday he'll come to take me away. Because that was the last day I ever saw him.

fuzz
Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums.
CirvjaKaac
Manuprāt, ļoti laba romance. Kā jau Kikyou teica, ļoti iepriecināja, ka čaļa tēls beidzot nav pilnīgs idiots. Kā vienīgo nepatīkamo lietu varētu minēt animāciju, bet ar laiku..
9/10 no manis. happy.gif
Shinobi-sama
QUOTE(fuzz @ Jan 12 2007, 15:19) *

Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums.

TU gribi teikt, ka mangai ir turpinaajums?



Un runaajot par animaaciju, tad animaacija ir ljoti laba un stilizeeta, jo pie taas straadaaja ljoti laba komanda un arii Art Director ir labu labais.

Man personiigi jau apnika taa chiiksteeshana no Nanami puses. Un vinjas riiciiba vairaakkaart likaas nereaali stulba. Dziivee neviens taa neriikotos. Par piemeeru var mineet, vinjas vaavuljoshana par to lielo miilestiibu no Nana puses, lai kaut kaa ataisnotu savu bezmotiveeto mistiskas patiesiibas izdzirdeet gribeeshanu no Yano. Un galu galaa vinja savu miilestiibu bija gatava notirgot par mirushas personas pagaatni, par kuru Yano jau bija saacis aizmirst. Taadi cilveeki kaa Nanami man drausmiigi kaitina. Es nespeeju iedomaaties vinju veertiibu sisteemu, jo vinji nonaak kontradikcijaas pie neparedzamaam lietaam, kur nevajadzeetu buut absoluuti nekaadaam shaubaam, balstoties uz vinja pashu deklareetajiem uzskatiem.
fuzz
QUOTE(Shinobi-sama @ Jan 20 2007, 18:49) *

QUOTE(fuzz @ Jan 12 2007, 15:19) *

Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums.

TU gribi teikt, ka mangai ir turpinaajums?


cik es nopratu, tad ir
Lija
jauki - skaisti - sparkle sparkle pink foni.. etc.. ljoti daudz asaru un smieklu ari..
atgadinaja nedaudz Pichu-gaaru un Karekano mixu... tikai daudz vairak punjku, un dazreiz gribas galvenaijai varonei iespert... kaitinoshi..
nobeigums animei - gribas ticet tam labakajam un es ari isti nesaprotu kapec nepielika tas desmit lpp no mangas beigam jo seriala gaitaa uz to skatitajs tika gatavots.. seials uzreiz butu izcinijis lielaku aziotazju! un nebutu tik paredzamas beigas..
nobeigums mangai (jeb tas 10 lpp no pedeja chaptera kas bija pieliktas pie seriala klat)- life is f@king bit@h un nav nozimes ko tu dari vai centies... tapat life will sc@rew you!

AngelApo
IPB Image

Japāņu nosaukums: Bokura ga Ita
Angļu nosaukums: We Were There
Latviešu nosaukums: Tie bijām mēs


Valsts:Japāna
Žanrs: romantika, drāma, skola,


Studija:

Režisors: Daichi Akitarou
Author original: Obata Yuuki


Apraksts:

Pirmais gads vidusskolā. Priekš meitenēm šis ir milestībau laiks viņu dzīvē. Pirmā gada studente Nanami Takahashi (Nana) - nav izņēmums. Viņa tiek klase kopa ar ļoti populāru zēnu meiteņu starpa Yano Motoharu, kurā, pēc baumām iemīlējušās 2/3 skolas meitenes. Bet vai tas attiecas uz Nana, kura, uz jautājumu, vai viņai viņš patīk, atbildējāt "nē"?

Komentārs:
Es ilgi domāju rakstit pa šo anime vai ne... beigas izlemu ka jā. Es domaju ka daudzi no jums ir skatijušies šo anime tapēc jūs varētu uzrakstīt savas atsuksmes par to. Vel kas es šo anime skatijos diezgan ilgi. Nevarētu nosaukt ka es viņu noskatijos "viena elpas vilciena". Jo mans mīļakais žandrs ir drāma. Bet ši anime ir tīra romantika tapec visiem romantiķiem un romantiķem iesaku noskatīties.

P.S:
Šajā saitā esmu jauniņais tapēc nekritīzējiet mani skarbi un es atvainojos par pieļautajam gramatiskajām kļūdām (rakstiju steigā).
Rika
Messed up.

Nopietni. Cik var raudāt visādu muļķību dēļ!?...man pat gribējās raudāt līdzi...turklāt, tās beigas...Gah, izlasīju, ka Yano sagājās kopā ar to Yamamoto. Viņi joko,v ai ne? Tiešām, tā ir viena messed up anime. Es nepiedotu to, ja Yano un Take nebūtu tik smukiņi!

Anime...mīļa? Nebūt nē, tā tikai parāda, cik draņķīgas spēj būt attiecības, cik draņķīgi spēj būt cilvēki. Sākumā bija ciešami, bet jo tuvāk beigām jo vairāk man gribējās dedzināt acis ar acetonu. Tāds seriāls, tfu. Nesaku, ka nebija baudāmi, savā ziņā ļoti atgādināja Lovely Complex, bet tas bija pārāk corny. LoveCom bija vismaz pamatīga humora deva.

Ai jai jai, esmu vīlusies.

7/10
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.