Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sunabozu
Anime forum > Anime > TV, OVA & Movies
bladez
ph34r.gif Sveiki visiem!!!! Pamaniiju, ka par shito veel naw nevienas teemas, taapeec es noleemu vienu uztaisiit!!!

Taatad, ko juus domaajat par shito visai specifisku animi??? Kautko liidziigu shim es veel nebiju redzeejis, un OP un ED ir vispaar kautkas unikaals!!!! Actions visu laiku +veel komeedijas elementi. Actions tur ir viens no labaakajiem!!! Visvairaak man patiik Sunabozu unikaalaa grafika. Kraasu gamma ir vienkaarshi lieliska un par speciaalajiem efektiem naw ko runaat..........

Veel visvairaak man patiik tas, ka sheit tieshaam IR REAALI IEROCHU MODELJI!!!! Galvenajam varonim ir Vinchesters, bet ir redzami taadi ierochi kaa RPG, M16, M4, UMP, MP5 un UZI!!!!

Pagaidaam esmu noskatiijies 1. seeriju, bet es noteikti noskatiishos paareejaas!!!!

P.S. Mazliet ir arii eechi elementi, bet ne tik uzkriitoshi, kaa piemeeram Amaenaideyo!
Sword
tas ir interesants anime kaut esu redzejis tikai 12 serijas. Tur humora netrukst kaut vai sakot ar pirmo seriju ir par ko pasmieties. Iesaku ari citiem pameklet un paskatities biggrin.gif
jurc
Seriāls patiešām ir labs ar savu unikālo vidi. Humors tiešām te ir labs, vietām var tā norēkties biggrin.gif Bet protams bez laba actiona te ar neiztikt. Kārtējais 'Es esmu viskrutākais pasaulē', bet šoreiz tas viss ir pasniegts ar labu humora devu.
Vietām nevietā uzpeld šie fanserviss elementi, bet nu ja uz to piemiedz ar aci, tad anime ir viena no Must See gabaliem.
Keydan
Ja mani jautas "kas ir Sunabozu?" es atbildešu: tas ir viens no maniem miļakiem anime! Kas man tur patik? Varoņu briviba! Un tas ka Sunabozu il lidzigs (kada ļoti tala ziņa) man!
P.S.
Ari tur it tada Fallout atmosfra! Ka man patik Fallout... domaju tas ari ir iemesls.
bladez
QUOTE(Keydan @ Sep 15 2006, 23:12) *

Un tas ka Sunabozu il lidzigs (kada ļoti tala ziņa) man!
P.S.
Ari tur it tada Fallout atmosfra! Ka man patik Fallout... domaju tas ari ir iemesls.


Tas noziimee, ka tu esi MEGA-PERV???? jox biggrin.gif

Bet animee ir juutama man kaadas miiljas action speeles atmosfeera (ne Fallout, to neesmu speeleejis)! Tik nespeeju atcereeties kaadas!!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.