Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Nothinga un zīmulis
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
Nothinga
Man ir tādas nelielas aizdomas, ka kaut kad sen(vai ne tik sen) biju šai forumā jau pieteikusies un daļu tautas iepazīstinājusi ar pāris saviem darbiem, taču vecais niks man ir veiksmīgi vai mazāk veiksmīgi aizmirsts, tādēļ ceru, ka liels ļaunums no tā necelsies, ka izveidošu šeit savu galeriju un piedāvāšu jūsu kritiskajam vērtējumam pāris savus darbus, kas tapuši dažādā laika posmā. Šaubos vai lielākā daļa būtu ieliekama plauktiņā ar nosaukumu „Anime", bet centīšos tos, kuri vislīdzīgākie, atlasīt un piedāvāt jums.

Bet nu gana pļāpu!
Viens no maniem pirmajiem darbiem, kurā centos uzzīmēt būtni ar anime acīm.
IPB Image

Un šeit viens zīmēts ar melno flaumasteri(sākumā ar zīmuli)
IPB Image

Ceru kaut kad drīzumā piekļūt kādam skenerim un tad, cerams, varēšu jums peidāvāt arī citus savus darbus. Jaunākus.

Esmu atvērta jūsu vērtējumam!
Alexa De Šarlote
labi darbi, tikai noteikti daudziem gribēsies redzēt ko tu tagad māki...ceru ka tiksi pie skanera un noskanēsi savu jaunos darbiņus...
Plus nav obligāti jabut lielajām acīm lai to nosauktu par animē ir jau dažādi animē paveidi.....
Un vel tā kā tas nav pavisam jauns darbs tur nav ko kritizēt, vienīgi nav labi ar rokām un ar krutīm, bet tas tā....
zeloco
prieksh pirmajiem darbiem pat ljoti neslikti... gaidu veel.
Dead Star
Tiešām, tiešām ne slikti (:
Ja vaidzētu piekasīties,tad teiktu,ka elfradījumam sejas forma nav īsti simetriska (labā un kreisā puse par daudz atšķiras) un degunu vaidzētu biški zemāk,detalizētākus matus varētu (smalkākas šķispnas varbūtās). Toties apģērbs,manuprāt, sanāk tev labi,visas krokas, kā arī izskatās,ka ar rokām tev nav diži lielu problēmu. Mans viedoklis - ir ok un rādi jaunākos darbus.
Kaede
Man jau bija tāda nojausma, ka zinu, kas esi. Nekļūdījos, nu re kā. happy.gif

Kā jau n-tās reizes Tev personīgi esmu teikusi, man ļoti patīk, kā tu zīmē. No šiem diviem gan vairāk patīk pirmais darbs.

Ieliec arī kādu vulforiņu vai ko kawaīgu ar kaķa austiņām, tev bija vairāki patiesi labi, cik es atceros. happy.gif

Kae
kahi
jāsaka, ka meitenē man viss pārējais patīk labāk par acīm. kleita tā neko, par pleciem man ir iebildumi - izskatās ļoti uzrauti. kāja ir tāda stīva, rokas par mazām un mati haltūrēti. kaķītis smuki ēnots, var saprats kur kas atrodas. gaidu vēl tavus darbus.
Nothinga
Paldies kritiķiem. Kļūdu ir daudz, to es nojaušu. Šis žanrs man vēl ir tikai apguves procesā.

Pašus jaunākos darbus man neizdosies parādīt tā vienkāršā iemesla dēļ, ka man nav ne skenera, ne digitālā fotoaparāta. Tomēr ceru, ka arī šie darbi patiks.

Pēc lūguma - viens no jaunākajiem kaķaušiem. Tapis kaut kad ša gada pavasarī vienam klasesbiedram uz dzimšanas dienu:
IPB Image
iespējams kaut kas nav kārtībā ar seju un vēl šur tur vajadzīgi pielabojumi.

Šis darbs tapa man piesakoties kārtēja ls. Mans tēls. zīmējums tā arī vēl nav izmantots tam nolūkam, kam tika radīts. Zirgs bija domāts melns, bet mani pārņēma slinkums, tādēļ arī nekas vairāk netapa šajā darbā. Arī eispējams daudz kļūdu un ne īsti riktīga seja. Visādā ziņā pirmais cilvēks, kuru zīmēju zirga mugurā un kurš izdevies salīdzinoši normāli.
IPB Image

Papildus atbildot uz Kaedes izteikto lūgumu, kaut kas skičveidīgs, kas tapa vienā maija vakarā, kad ļoti gribējās gulēt, bet par spīti tupēju nomodā.
IPB Image

Tad nu gaidu jūsu kritiku un vērtējumu!
Kaede
Man patīk visi trīs darbiņi, zīmēšanas līmenis tev ir labs. Bet pat tāds cilvēks kā es var saredzēt, ka otrajam ar sejas formu kaut kas ne tā. Un paldies, ka ieliki ausainos- tie man ļoooti patīk. Pēdējais darbs vienkārši tiiik kawaīgs, wā. happy.gif
Isabel Carmin fon Edelhain
Darbi ir diengan patikami, lai pasekotu šai galerijai. krāsojums ar labs, bet ir tik viens bet... kakli ir stipri par īsiem. Un tā skice īpaši patīk ^^
enigmo
Fūū... kvalitāte laba, bet izpildījums suc*s! wacko.gif tizlas sejas! ph34r.gif
trey
Man tas grāfs atgādina Maiklu Džeksonu! blink.gif
Alta Melissa
Trey, man arī tā uzreiz likās, bet tomēr vairāk atgādina Dženetu Džeksoni biggrin.gif Patīk smalkās detaļas, būtībā ļoti smuki. Burvīgas skices happy.gif Un pirmais darbs arī ļoti jauks.. kkas tomer liekas dīvaini, bet laikam jau man tikai liekas biggrin.gif .. newermind
undux
ljoti labi.. pirmais darbs man labaak iet pie sirds tikai vaidzeej otru kaaju stipraak ievilkt ja nee tad izstaas kaa ar vienu kaaju...nu bet tas taa. unn tas arii viss par ko piekasiitiesXD tomeer es neesmu no tajiem cilveekiem kam patiik kasiities jo iipashi piekasiities...
Nothinga
Es vēl mācos zīmēt sejas ^^ Pagaidām ne pārāk veiksmīgi.
Pie skenera vēl aizvien neesmu tikusi un tabletu vēl tikai gaidu, tādēļ peidāvāju jums paŗis savus vecos darbus:
Ši ir pa daļai skice, kas veidota ar parasto zīmuli. Tās eispaida tapa kaut kas līdzīgs miniatūrai
IPB Image
vēl viens no ausaiņiem - vulforīte. Mēģināju zīmēt bērnu, laikam ne pārāk izdevās - grūti spriest:
IPB Image
IPB Image

Es laikam atradu arī ko mazlietiņ jaunāku:
Darbiņš veidots ar krāsainajiem zīmuļiem. Poza zīmeta no fotogrāfijas. Seja atkal laikam izskatās mazliet jocīga.
IPB Image
Kaede
Zirgs man liekas izdevies ļoti labi. Tas vulfors ir tik kawaīgs, wāh. happy.gif Man vnk patīk un liekas, ka ir izdevies uzzīmēt vulforu ap 10-13 gadiem. Tas vairs īsti nav bērns. smile.gif Uz jumta sēdošais vulfors ir vēl kawaīgāks par iepriekšējo. No visām ieliktajām bildēm šī ir, pēc manām domām, vislabākā. happy.gif
Nothinga
Paldies Kae!
Kā jau teicu - kā bērnu man viņu šiti enizdevās uzzimēt. Par pamatu bija viena mana kārtējā stāstiņa ideja un vulforīte bija domāta kā galvenā varone 5-6 gadi, bet izskatās vecāka. Varbūt kaut kad vēlāk pamēģināšu vēļ.
Kaede
Un tā pēdējā bilde man atgādina pēc roku salikuma un tās zaļās gaismas bumbas šo te nedaudz:
IPB Image

Bet nu lai nu kā, pēdējā bilde arī ir labi sanākusi. smile.gif
Dead Star
Zirgam nav par resnu kakls? o_O
Tas vulforns izskatās,izskatās pēc bērna,pēc sejiņas var noprast.
Krāsainajā darbā proporcijas pavisam feinas, tikai varbūtās vaidzētu tumšāku ēnojumu vietām. Apģērbu ieloces tev ar,manuprāt,sanāk tīri ok. Kopumā - smuki darbi,ir kur augt,gaidu jaunākos ^.-
gone away
Kā man jau reiz bija minējusi Kaede ka tu labi zīmē, tā arī sagribējās šodien ieiet un apskatīties. Un tu patiesi ļoti labi zīmē, visu cieņu taviem darbiem. smile.gif Ceru, ka drīzumā ieliksi vēl kādu. smile.gif
Nothinga
Paldies par labajiem vārdiem un kritiku ^^ Sen neesmu neko likusi, bet nesen aizbraucu pie draudzenes, kurai skeneris, un tad nu nolēmu jums parādīt jaunākos darbus:
Šis ir tapis vasras sākumā. Centos mazliet vairāk pamācīties rīkoties ar krāsainajiem zīmuļiem
IPB Image
Zinu, ka sejas varētu arī nebūt īsti riktīgas un plauksta lāgā nesanāca. Tās ir šobrīd problemātiskākās vietas manos darbos.

Šeit attēlots gaišmatainais zēns no iepreikšējā darba, tikai vecāks. Domāts daļēji varāk kā linearts, bet nepeiciešama vēl apstrāde ar datoru. Varbūt kaut kad vēlāk mēģināšu izkrāsot.
IPB Image
Problēmas varētu būt tādas pašas kā iepriekš. Un mati tīši tādi domāti, mazliet līdzīgi drediem.

Trešais arī sākumā bija domāts vairāk kā linearts (man vajag jaunu tintes pildspalvu ><) arī tam pašam tēlam, kas iepreikš, taču sagribējās paspēlēties ar zīmuli, tā topot ēnojumama un mazliet fonam. Bet fonu zīmēt es nemāku, vismaz pilnīgāku (><)
IPB Image

Gaidu kritiku un vērtējumu!
kika-chan
super!! man patīk tavi kaķīšzīmējumi happy.gif šis pēdējais jo labas ēnas...
Nothinga
Paldies!

Nedaudz paskatījos arī citus darbus un vēl vairāk apstiprina'jās manas domas, ka vēl daudz jāmācās. Tomēr es vēl tik viegli nepadošos ^^

Šeit skice A5 formāta, kuru zīmēju draudzenei, diemžēl nesanāca tāda kā gribēju, jo atēlots bija domāts meiteni, bet šī vairāk izskatās pēc nenoteikta dzimuma būtnes. Biju arī nolēmusi pamēģināt savādāku pozu. Jūsu vērtējums?
IPB Image

Bet šeit, mēģināju atrast kādam citam tēlam īsto sejas izteiksmi un frizūru. Skice.
IPB Image
ReD_FoXy
QUOTE(Dead Star @ Jun 25 2007, 14:47) *

Zirgam nav par resnu kakls? o_O

Priekš ponija nē.
Kaede
Zīmējumi no pēdējiem diviem postiem, jo īpaši no pretpēdējā ir ļoti labi sanākuši. Un plauksta nebūt neizskatās tik traki. Visvairāk tieši tas krāsainais arī patīk. Laikam jau ar to, ka dzīvīgāks liekas. smile.gif
Nothinga
Pateicos!

Šis darbiņš skicēts vilcienā, tād''el tādas drebelīgas līnijas. Bija domāts viens mans tēls, bet pagaidām tā arī nav pabeigts.
IPB Image

Un šeit, abu brāļu (krāsainais darbs pieci posti iepriekš) skice, puspabeigta. Iešakums, tāpat kā iepriekšējais darbs, zīmēts vilcienā, tād''el līnijas varētu būt drebelīgas.
IPB Image

Gaidu jūsu vērtējumu!
Yamaneko
QUOTE(Nothinga @ Aug 12 2007, 12:54) *

Pateicos!

Šis darbiņš skicēts vilcienā, tād''el tādas drebelīgas līnijas. Bija domāts viens mans tēls, bet pagaidām tā arī nav pabeigts.
IPB Image

Un šeit, abu brāļu (krāsainais darbs pieci posti iepriekš) skice, puspabeigta. Iešakums, tāpat kā iepriekšējais darbs, zīmēts vilcienā, tād''el līnijas varētu būt drebelīgas.
IPB Image

Gaidu jūsu vērtējumu!


Jauki)
Ak tie kaķīši, ņam)
Nu skices tomēr paliek skices, taču zīmētām vilcienā, tās ir labas! Es vilcienā kādu dienu centos pazīmēt, nekas nesanāca..man vienkārši pacietības trūkst un es sāku ārdīties xD
No viesiem pēdējiem darbiem man visvairāk patīk tas viens, kas ir "vecāks" un sēž uz grīdas , dikten smuks)
Nothinga
Pateicos ^^

Šeit pāris darbiņi no šerijas „nekas īpašs" Zīmēts ar peli oekaki bordā.

Ādams(kāpēc - uzminiet!)
IPB Image

Viens cits kaķausis
IPB Image

Šodien uzzīmēju aptuveni vienu tēlu no sava stāsta. Ar zīmuli uz papīra viņš man sanāca labāks >.<
Šunauro
IPB Image

Ja vēl kāds atceras, tad akut kad sen biju uzskicējusi vienu skicīti. Šeit ir tā pati meitenīte, kas skicē, tikai ne tik ļoti čibi līdzīga.
IPB Image

Kā jau teicu, viss zīmēts ar peli. Mazliet trenējos. Kļūdu droši vien daudz, bet pagaidām labāk nesanāca. Kārtots Zīmēšanas secība (t.i. pirmais darbs ir vecākais). Pēdējajā mēģināju krāsot mazliet savādāk.

Gaidu novērtējumu!
Karamele
Ja ar peli, tad par pēdējiem jāsaka, ka tiktiešām labi ^^
btw kādā oekaki boardā zīmēji? ar ShiPainter/ShiWebNote?
iepriekšējie darbi arī labi, vienīgi daži darbi liekas sašvīkāti un vietām nedaudz pieklibo proporcijas.
Labprāt palasītu tavu stāstu, jo personāži liekas diezgan interesanti.
Nothinga
Zīmēju ShiPainter. Proporcijas varētu pieklibot un arī ģīmji neizskatīties gluži ka'vajag. Man ar peli grūti zīmēt. Pirmajā un pe'dējajā darbā ir savādāki krāsošanas stili izmantoti kā vidējajos. Mēģināju atrast labāko.
Te vēl viens oekaki, tapis šorīt. Kār'tejo reizi nāca miegs, kaut arī tik agrs vairs nemaz nebija >.<
IPB Image
Mimi
Nezinu. Tu itkā esi izvēlējies viena stila čarus, kurus zīmē.

Man itkā viss patīk, bet man kaut kā liekas pārāk vienādi tie deguni un ūsas. >_< Varbūt derētu vismaz kaut ko pamainīt? [tieši degunos]. Varbūt kaut reizi uzzīmēt cilvēcisko? Jo vislaik vieni un tie pašu neko, tikai ar dažādām nokrāsām.

Tā jau tev labi padodas. Bet gribas vairāk dažāduma.
Tigra2
Man patīk pozas un emocijas kuras tu attēlo. It īpaši pēdējais , tāds ļoti interesants un smuks. Tev ir laba krāsu izjūta.
Vienīgais pie kā varu piesieties, tas ir pārkaķošana. Kad biju galīgs sīcis arī pati piekopu pārkaķošanu, taču kautkā... ar laiku cilvēks saprot, ka kaķis ir kaķis un cilvēks ir cilvēks, jaucot kopā nevar parādīt ne cilvēka, ne kaķa īsteno skaistumu.
Katra radība visskaistākā ir tāda, kādu to daba ir izveidojusi. Nobītos taču, ja pa ielu pretim nāktu cilvēks ar kaķa degunu... :3
Protams, kā cilvēkam no otaku kaķa austiņas un aste liekas pilnīgi normāls un cute aksesuārs, taču seju pārkaķot nevajag, ja nu vienīgi neesi Fury fans...
Kaede
pēdējais tik jaks, nu, man vismaz tā liekas. smile.gif Līdzīgs tai skicei par vulforu. smile.gif (ja vien tas nav tas pats, tikai krāsains)
Nothinga
Nav tas pats darbs, pavisam cits, jo šis zīmēts bija ar peli ^^

Par pārkaķošanu - nevaru neko darīt, man tāda daba. Varbūt kut kad esmu dabūjusi pa galvu, taču man vienkārši patīk šads animālistisks cilvēku veids. Nezinu īsti vai esmu furry fans, zinu tikai, ka man patīk tāda veida cilvēciņi, kādus zīmēju.

Mēģināšu kaut kad ielikt arī kādu nepārkaķotu cilvēku, bet pagaidām mans jaunākais smērējums uz rūtiņu A6 lapām, tapis skolā, starpbrīžu laikā un varētu saukties komiksiņš.
Pirmās trīs lapas:
(Man viņš agrāk dzīvoja fizikas kladē, tāpēc tāds sākums)
IPB Image
IPB Image
IPB Image

Ņemiet vērā, ka tie tiki ķēpājumi, so ņemiet tāpat par labu ^^ Kritika īpaši netiks ņemta vērā, bet variet droši izteikties ^^
Taichi
Kur tu dabūji visu šo iedvesmu zīmēt....? Pie tam ar tādu fantāziju...?
Nothinga
Kur atrodu? Nezinu, laikam galda atvilknē ^^ Pārāk daudz esmu lasījusi, skatījusies, klausījusies un redzējusi, lai paliktu viernkārši malā ^^ Un man patīk šo to pārveidot pa savam ^^

Turpinājums komiksam
IPB Image
IPB Image
IPB Image
MuGenJi
hmm lieliski biggrin.gif Lasi un smaidi!
kakene
Heh piekritu MuGenJi smile.gif
Baigi interesanta komiksa ideja happy.gif
Tenma
es ar pievienoties šī komiksa fanu pulkam, jo īpaši tādēļ, ka man patīk kaķi. dikt patīk Tavs zīmēšanas stils wink.gif
Nothinga
Nezināju, ka šim komiksam būs mazi panākumi ^^ Būtu kvalitāti uzlabojusi ^^ Bet tas tā, man slinkums to darīt.
Turpinājums, maziņš, apcerēju iespējas par jaunajiem tēliem, tāpēc pēšņi izleca šitāda lapiņa.
Un es neesmu master zīmētāja, tāpēc, gomen par kvalitāti. Šitie ir tikai ķeburi ^^

IPB Image
Arts
Un viņi taisīja kaķēnus augu dienu. tongue.gif
Gribu vēl!!!
Tenma
QUOTE(Arts @ Sep 25 2007, 22:00) *

Un viņi taisīja kaķēnus augu dienu. tongue.gif
Gribu vēl!!!

njā, kaķiem mēdz būt krietni metieni, tāpēc noteikti sekotu stāsts par daudzbērnu ģimeni biggrin.gif
Cowkiller
...un par latvijas skaistajaam upeem un citaam uudenskraatuveem, tai saiktaa kanalizaacuju, taisni jaabriinaas ko tur var NOSLIICINAAT!!!!! NOGREMDEET!!!! NOLAIS PA BURBULI!!!! cool.gif


tagad dodu paardomu briidi turpinaajumam(tas noziimee, ka turpinaajumaa nebuus daudz mazu kakjeenu...)
Nothinga
Turpinājumā nebūs daudz mazu jauku un skaistu kaķēnu. Man jau ir kāds gabaliņš uzzīmēts, bet vēl nezinu ko zīmēt tālāk. Lai vai kā, rīt redzēsiet, ja gribēsiet ^^
Nothinga
Rīts, pienācis, pienācis arī turpinājums. Cerēšu, ka jums patiks ^^

IPB Image
IPB Image
IPB Image

Drīkst neieslīgt kritikā, tāpat laidīšu gar ausīm ^^
Vēlāk vēl ^^
Kaede
Kāda gan tur kritika? Jau kuro reizi saku- lieliskas sejas izteiksmes un kustības. Turpini. happy.gif
Alta Melissa
burviigi ^^ lieliski maaki ziimeet sejas izteiksmes
Tenma
Un tālāk? Nespeju sagaidīt turpinājumu... wink.gif
Nothinga
Paldies ^^
Turpinājuma nekāda dižā nav. Esmu uz kādu laiciņu atkāpusies no komiksiņa un daļu vēl neesmu noskenējusi(jau uzķēpāto)
Lai vai kā, te turpinājums ^^

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
undux
Interesanti.. man tīk
Alta Melissa
baigi forshs komiksinsh tongue.gif
gaidiishu turpinaajumu happy.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.