Help - Search - Members - Calendar
Full Version: KRD Presents;
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3
KuroRyuuD
Sveiki Otaku.lv , nesen še piereģistrējos, taču vēlējos sākt ar šādu intro postu.
Relatīvi vēlos dzirdēt ļaužu kritiku uz visiem zīmējumiem, nu vismaz pagaidām uz šo vienu.
Enjoy criticizing!

Šo pabeidzu šodien, pagaidām tik zīmēts ar pildspalvu, vēlāk kad būs laiks pārzīmēšu uz datora un arī izkrāsošu, bet pagaidām piecietiet =)

IPB Image
Arta
Hajimemashite~ *suchasmartass*

Par zīmējumu - apsveicami, ka ar pirmo postu ir uz baltas lapas un ieskenēts! ^^ Yay. [Kā nenotika manā gadījumā. xDD]
Ir ok, bilde skatāma, daudz jauku detaļiņu.
Ja jārāda ar pirkstu uz kļūdām, pirmā, vismaz manās, acīs lec ir tāda, ka nav žokļa. Tu ir, but lets face it, tur ir jābūt kaut kam vairāk. ;D

Un nezinu vai tas ir tērps vai kā, bet kājas liekas 2x masīvākas, nepiederošas ķermeņa aukšdaļai. Nē.. vai kkā.. zemu. o.ō Es pat nezinu, varbūt tērps pie vainas.

Lai nu kā, esmu starā par detalizēto tēlu, jo man pašai patīk visu detalizēt utt. Raksti, svītriņas, verķīši. Nais. Lielisks sākums. ^^
DarkDevilCat
man jau liekas ideali ph34r.gif
tik sis ten ta seja kautka diivaini biggrin.gif
un neprasisu, ka ta spalva turas pie muguras x)))
ayway, man patik rolleyes.gif

p.s

bet ta galva jau laikam vsp ir ok xD
ne visi mes esam ideali, ne? smile.gif
Keydan
Oho. Ļoti labi! smile.gif
Nerine
wow.
Skaisti, skaisti, arī ar detaļām neesi skopojies, tas labi. happy.gif
Vajadzētu tev vēl kko ielikt.
KuroRyuuD
Un atkal KRD piedāvā vēlvienu mošķi, pēc ilgiem laikiem, hehe.
Nav īsti vēl pabeigts, bet ceru, ka līdzšinējais radījums patiks ^^
Apakšplānu neņemat vērā ^^

IPB Image
lilion
Mana loģika, ja apakšplāns uzīmēts viņs jāņem vērā. ^^
Uzdošu jautājumu, kuru pati neciešu saņemt : tas ir džeks vai meitene ?
Zobens smuks. Manuprāt, "cilvēcīgā" plauksta pa mazu
Kā domā krāsot ?
KuroRyuuD
Hmm, nu vispār jau sex-less.. Sākumā gribēju sievieti, bet beigās pārdomāju, ka vajadzētu džeku, tad nu sanāca šāds.
Cilvēcīgā plauksta man liekas kā reiz laikā ^^
Par krāsošanu neesmu vēl īsti pārliecināts, ņemot vērā, ka es iepriekšējo zīmējumu pat neesmu izkrāsojis, iespējams ka nekrāsošu, bet tad jau redzēs, šito kautkad vēl papildināšu, jo nav vēl līdz galam uzzīmēts.
KuroRyuuD
Laiks Updeitam!
Beidot pabeidzu likt čali kopā, palicis tik izkrāsot...
IPB Image
Arta
Man patīk tavs stils [kurš tev gandrīz jau ir biggrin.gif] un tas, kā uzzīmēti spārni - visnotaļ kvalitatīvi, visādi sīkumi un objekti ir naisīgi, bet tad es ieraugu cilvēku. -.-'' viņa galīgi tur neiederas sava izskata ziņā un auguma utt. Viss ir tik dramatiski, bet tur pa vidu ir tāda līdz galam nesaprasta kaimiņu Līze, kurai pēkšņi ir sakrauts viss virsū. Ideja ir, bet pasniedzis [male/female? o.o] tu viņu neesi tajā visņammīgākajā veidā. Viņa gāžas uz vienu sānu, vajadzētu nobalansēt. Tas kauls viņu padara daudz trauslāku, tad arī otrā pusē varēji kādu trauslāku detaļu, lai būtu līdzsvars. Viņas pirksti <--- tai rokai varēja būt bišku nereālāki - kaulaināki, garāki. Seja sievīšķīgāka un mati garāki un tādi flow`īgāki, lai attēlam būtu movements. Tad būtu vispār ideāli.
Tātad - visas detaļas, accessories, štruntiņi, krustiņi, āķīši, armourīgie stuffi ir labie, bet characters jauc visu gaisu un balansu [manās acīs]. Bet tu toč esi uz pareizā ceļa~
Cowman
Man ļoti patīk shis darbs smile.gif great success

Bet.. ir tikai 2 lietas kuraak buutu kaut cik veerts piekasiities -1) labaa plauksta mazaaka par otru 2) elkoņiem bija jaaatrodas augstaak (vismaz cik var redzeet kreisais ir stipri par zemu)

Bet.. baigi , baigi forshi ljoti patiik darba tiiiriigums( taa ka nav shviikas uc) ,labi detalizeets .Un atkal mazais bet man kkaa 1.variants bez spaarniem patiik labaak ,jo spaarni ir nedabiski par lielu .
KuroRyuuD
Sveiki atkal. Nu ko, ja godīgi, man pašam šī "kaimiņu Līze" nepatika, sevišķi jau tādēļ, ka tas bij domāts čalis, otrkārt sava pretīkuma dēļ(kauli...). Tas lika šamam īsti neiederēties starp sevi ievijošajiem spārniem, tādēļ viņš tika "Labaled as failure" un pārzīmēts.
Jauno variantu es centos vairāk nobalnsēt un mazliet padarīt šamo vīrišķīgāku, kā arī atstāju dažas lietas pagaidām nekrāsotas, lai vēlāk būtu vieglāk tām varētu iedot gaismas atspīdumu.
Enjoy~~
IPB Image <-----Klikt uz mazbildi.
Arta
Ahaaha. biggrin.gif Izrādās, ka tā pat nebija Līze! o.o
Ja iepriekš būtu bijis uzlabotais variants, tad toč var patikt, ka džeks. :]
Ir jau labāk. ^^
Pie gurniem gan mazliet par šauru liekas. Nū tā kā trūkst ''curves''. Gurni..
Tenma
hm... man savukārt "kaimiņu līze" tur likās daudz vairāk pēc džeka nekā šis kanpi ieskicētais radījums. smalkāk, greznāk smile.gif
Cowman
peec sejas teiksu ka man sieviskjiigais variants patiik labaak
KuroRyuuD
Bleh, point a finger and laugh, for behold, another failure.
IPB Image
Arta
Tu ''uzņem'' kaut ko tādu, ko pats nevari beigās nolikt pie vietas.

As they say - learn to draw proper anatomy, before you draw porn.

Sāc vienkāršāk & pastudē citus ārtwōrkus & tutoriāļus.
KuroRyuuD
Ehehe, taisnība, taisnība. Bet šo es nolēmu neturpināt jo man nepatika tas ko uzzīmēju, viņam kautkas trūkst. Beztam, krāsot uz PC ir baigais peins assā.
Edit, par velu jau bet nu, godīgi sakot tieši to arī šobrīd daru - "pastudē citus ārtwōrkus & tutoriāļus."
Edit^2, nupat pabeidzu vienu konceptu pie kura sāku strādāt vakar. Tas pats puisis kas trijās iepriekšējās bildēs, tikai mazliet savādākā stilā un vēl cilveka formā.
Arta
Pirmais tavs edits, tas labi, es cerēju, ka jau studē, bet jāpiemin bija. :'D

Ja tu gribi taisīt darbus un izmantot tajos kādu savu īpašo character, tad tev viņu vajadzētu kaut kā pilnveidot, t.i., lai mēs, skatītāji, uzreiz atpazīstam ''Ō, šitas tas tur, kā viņu sauca..!''
Viņam vajag kaut kādu atpazīšanās zīmi. Ar ziliem mation un sarkanu kreklu nepietiks. [piemērs]
Num vajag to efektu, ka tu ieraugi un zini, ka tā ir Hatsune Miku vai tas ir Lawliet/Ryuuzaki/L.
Bet nesakomplicēt to tēlu ar visādiem izskata efektiem, defektiem un ''spējām'' utt.

Tas par to ''tas pats puisis'', kurš vienu brīdi man izskatās pēc meitenes un izrādās tas ir viens un tas pats.

Krāsot datōrā ir bišk pain, yes, bet pat ar peli pie tā var pierast, tikai jāsāk ar kko nelielu un tad var pāriet pie visādiem efektiem, sīkumiem utt.
KuroRyuuD
Nu, kas par tiem diviempirmajiem variantiem, pirmais man vienkārši nepatika, diezgan pretīgs sanāca, tādēļ pārzīmēju viņu mazliet savādākā stilā - otrs kautkā par šerpu un tai pat laikā nearko neizceļas. Tagad mēģinu atrast balansu starp abiem, un iespējams esmu to atradis.
Enīvej, vakar pabeigtais darbs ir atkal, itkā, tas pats puisis, taču vairs ne ar spārniem, ne ar ragiem(vispār ir divi...bet nu..) ne ar melnu liesmu kāju vietā, bet gan vienkāršs cilvēciņš, vai arī pus-cilvēciņš. Pielietoju atkal nedaudz citu stilu, neesmu pilnībā nostrādājis līdz galam, taču skicei derēs.
IPB Image
Arta
Man baigais slinkums komentēt, bet nu ir bišk bišk labāk un kaut ko no zīmēšanas tu tiešām saproti. ;]

Edit.

Es tikko uzkāpu vienam chara conceptam un uzreiz iešāvās prātā tā balansēšana un unique`ums. http://kuno-kun.deviantart.com/art/Aradan-...Sheet-110216232 Tur arī ir kinda a lot of stuffs goin on, bet viss ir tik nobalansēti un eyecatchīgi, ka prieks. Tev arī vēlams šāds rezultāts. Un būtu labi, ja tu zamazinātu bildes, kad liec iekšā, bet ne pavisam mazas. Ieraksti kkādus 400/500/600 pie tā ''Horizontal'', kad liec iekšā bildi ar to oranžo bultiņu. Savādāk nevar nokoncentrēties, kur vajadzētu skatīties. o.o
Sushi
Ļoti nopietnas sejas viņiem. Uzzīmē kaut ko jautru!
Kikyou
Un vēl tas salauztais zobens nedaudz atgādina peni. PFFFFFFFFFTķiķiķiķiķiķiķiķiens.
KuroRyuuD
O.o...............
KuroRyuuD
Apdeito.
Vakar pabeidzu vienu mošķīti, likās ka jums jāredz o.O
IPB Image
Cowman
patīk jau patīk , bet pārāk krabstyle
Tamashi
Ziime tu kruta,
bet tev kaut ka cilveki neizskatas pilnigi 3D(piemeram kajas), un pedejais darbs, neskatoties uz to ka tas ir kruts un detalizets, tas ir pliekans. Pameigini iekrasot (melnbalaa) kadas enas, shur tur izkraso kadas detalas utt, lai izskatas dzivigak.
Tigra2
Izskatās smuki un detalizēti. :3
Dažas vietiņas gan liekas nedaudz neskaidras(ķermeņa apakšdaļā), tomēr to varētu atrisināt, ja tu zimējumu nedaudz ieēnotu, vai izskrāsotu. ^^
KuroRyuuD
Pārsvarā jau, es tos neēnoju lai varētu bez lielām sarežģītībām izkrāsot ^^
Šobrīd cenšos apgūt PS`u, precīzāk Pen tool`i, gan kādu dienu ielikšu arī kautko izkrāsotu, pārmaiņas pēc. erm, īstenībā vienu jau esmu krāsojis, taču ārpus DA nelikšu, ja grib apskatīt, bitte sehr, KLICKEN IHR HIER
Paldies~~
Edit:
Nupat pabeidzu, te būs mazs peek file`iņš. Kāds ir, kas trūkst, kas par daudz? ^^ Izmantoju tikai Pen Tool`i... smaga lieta =s jāiemācās tīrāk zīmēt.
Oh un, piebilde, šobrīd tās līnijas ir tādas diezgan pliekanas, domāju rīt pastiprināšu ārējo līniju + dažas fīčas kuras manuprāt vaidzētu izcelt. Kā arī, when is this going to end... kā arī pielikšu dažas tekstūras.
IPB Image
KuroRyuuD
OK, finally pabeidzu šamo, Mesphistopheles SEALED v1.3
Izmantoju tikai Pen Tool`i, baigā maita...... 20 stundas vai pat vairāk.
Kā tad ir, ko?
IPB Image
FuschichO
Nu... wow.

Tomēr ieteiktu tev papētīt nedaudz anatomiju, kas it kā nav slikta, tomēr šis tas nodod pie rokām un... muguras!!! Muskuļainiem cilvēkiem ir redzams arī paduses bedres aizmugurējo sienu veidojošais platais (?) muguras muskulis. I mean- redzams skatā no priekšas wink.gif
Īstenībā nevajag pat būt sevišķi muskuļainam

Man ļoti patīk zobins.
KuroRyuuD
Paldies ^^ Par lāpstiņu ņemšu vērā nākamreiz.
Tad beidzot pienācis laiks iepostot pabeigto versiju, ja godīgi, man atkal neizdvās.. nav tas ko gribēju, bet vaina vairāk Lineartā nekā krāsās u.c.
Kopumā taisīju viņu 50 stundas, izmantoju papīru+auto.zīmuli un kompi+peli - Photoshop CS4; pen tool`i + brush tool`i vairākās variācijās + Fona krāsu efektus.
Beigās sanāca šads čalis.
Mephisto SEALED. Enjoy! ^^
IPB Image
Arts
Mācoties rasēt no Aeona, esi iemācījies krāsot ar viņa lielisko krāsu izjūtu.
Kasamies pie rokām: plaukstas ir labas, ja rokas ir muskuļotas, tām vajag būt drusku masīvākām, labās rokas apakšdelms nesaskan ar plaukstu.
Labā acs ir lielāka par kreiso, bet tas piederas pie lietas.
Pārāk daudz atspīdumu uz bruņu/apģērbu materiāla, tas nav nopulēts ametists.
KuroRyuuD
biggrin.gif I guess he`s my idol ^^
Piekrītu par apakšdelnu, viarāk japastudē anatomija.
Par aci, tikai tagad pamanīju - noted.
savukārt par apģerbu, speciāli to taisīju tādu. Laikam sanāca diezgan bezgaumīgi, taču vismaz ir nedaudz acu konfekte. Nākamreiz centīšos nepārspīlēt ^^
ETM
Reālisms ir galvenais. Man, piemēram, ne tik ļoti krī acīš nelielas proporciju kļūdas, kā fakts, ka apģērbs ir speciāli taisīts nopulēts ar atspīdumiem, taču nekas no lētajā apģņiem ap zobenu neatspīd ne pulētajā apģērbā, ne pašā zobenā.
KuroRyuuD
Gud(o) point(o).
KuroRyuuD
Ok, tātad ķeros klāt pie nākamā, kādu dien` iepriekšējo čali atkal pārtaisīšu, noteikti, bet šobrīd mani viņš apmierina tāds kāds ir.
Nākamais, pirms neesmu sācis to pārzīmēt, varbūt kāds var šo to pakritizēt un šo to ieteikt? ^^
Protams tā ir tikai skice, bez rakstiem un citiem aksesuāriem.
IPB Image
FuschichO
OK, uz atpakaļu atgāzies kakls, vēl tik garš, liek viņam izskatīties pēc mentāli atpalikuša īpatņa. Un torss joprojām neliekas īsti izprasts. Tas nekas, ka viņš ir apģērbts, vienkārši neizskatās ticami.
Kakls normālā stāvoklī ir slīps virzienā uz priekšu.
Un vai tiešām rokām jāatgādina piepūsti baloni? T___T
KuroRyuuD
Galvu un kaklu salabošu, lol, tas izklausās smieklīgi..
Kas īsti vainas torsam un kādā ziņā rokas atgādina balonus? o.O
FuschichO
Nu par torsu tas pats, ko es teicu iepriekš- par tiem muguras muskuļiem.
Un rokas-baloni, jo tu esi uztaisījis tādus dažus stiprus, obviousīgus muskuļus... droši vien pat kārtīgi neizpētot, kādi muskuļi īsti ir rokā un kā tie mainās tad, ja ir supinācija vai pronācija.

Vispār es negribu tev skalot smadzenes. Teikšu tikai, ka rokas ir pati grūtākā ķermeņa daļa. Un tikai tas, kurš māk zīmēt rokas, var teikt, ka māk zīmēt vispār. Man personīgi arī laikam ir pāris problēmas šajā jomā
ETM
gan okām, gan kājām nepareizas proporcijas. Ceļi stipri par zemu, elkoņi nedaudz par augstu. iesaku iegādāties to koka lelli ar locītavām. Loti palīdz saprast proporcijas.
Keydan
Ne nu ta turpināt. Vienkarši legs-to-torso ratio vajag uzlabot.
KuroRyuuD
Kā ir, Win/Fail?
Kas vēl nav tā, ko labot - pikčerz plz tādā gadījmā, jo es vairs nezinu.
IPB Image
Arts
Rokas nav baloni, rokām vajag savu kaulu struktūru.
IPB Image
IPB Image
IPB Image
Locekļi pēc baloniem izskatās, visi.
Muskuļi un kauli izspiežas ārā, abos skeletos esi uzzīmējis basic no basic muskuļiem. Galva izskatās par mazu.
Sāc zīmēt no Loomis.
FuschichO
I couldn't have said better.
Artam altruistiskas tieksmes uznākušas.
Cowman
Tā kā man ir izteiktas vienacaina bezrokaina invalīdpuikas dotības teikshu nepilnības pēc savas acs

1skice ( pretskataa ) - 1ciska lielaaka par otsu , kkas peenaam nav pareizi , pleci par shauru

2skice ( sliipi) - kakls par shauru , atkal ciskas( neatbilst viduklja proporcijaam) , celjgaliem jaabuut vairaak uz aaru izbiidiitiem

bet nenjem mani par pilnu manas acis = 4/10
Haikis
Man patīk! Būs jāpaseko līdz!
KuroRyuuD
Boah, pagājis kāds krietns laiciņš kopš te kautko liku, nu tad, erm, vispirms jāteic, ka esmu sazīmējis dikti daudz, apmēram 50 lapas nu toč, no kurām 40 izmetu tiklīdz uzzīmēju, nezinu vai tas ir labi vai slikti, bet man sāk beigties papīrs, tātad laikam slikti.
No atlikušajiem izvēlējos 3, pārējos laukā, un tagad šos trīs vēlreiz, sakarīgi jāpārzīmē un tad var ķerties pie krāsošanas.

Pirmie trīs ir skices, ne gala rezultāts, ceturtā bilde ir pārzīmēts LA pirmajai bildei, taču arī scraped, jo man nepatīk tas kas sanācis.
Lai nu kā, komentējiet, fleimojiet, kritiku centīšos uzklausīt un labot tas kas neder, ceru ka anatomija puslīdz apmierinoša.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
And finally, kārtējais 20 stundu LA darbs x_X
IPB Image


Yours truly,
IPB Image
Arta
Oh, pirmais tik atsveidzinošs - vieglas, brīvas līnijas. Kā aiziet līdz lainārtam tā kkas pazūd. o.o Kkāds efekts.. moš tev vajadzētu pamēģināt bišk sketčīgāku stuffu.
sunder
Opāā tev gan labi sanāk. biggrin.gif
Vienīgi tas linearts tā ne visai. Manā uztverē, tā skice iszkatās iespaidīgak tad jau. Un vispār tieši pirmā skice uzreiz atsauca atmiņā Aeonseraph'a zimejumus. Viņam bij nedaudz līdzīgā stilā. Es gan vis vairāk brīnos kā jums zīmētājiem ir pacietība 20 stundas pavadit pie viena darba. Es vienu putnu kādas 10 stundas jau esmu zīmējis, precizak krasojis, i to viņš izskatās tizls, un man jau sen gribas kompi pret sienu sviest.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.