Pirmais Latvijas Go Turniirs, mekleejam daliibniekus |
Pirmais Latvijas Go Turniirs, mekleejam daliibniekus |
lastguru |
Dec 28 2005, 23:25
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
Jaunaa 2006. gada saakumaa plaajojam sariikot pirmo Latvijas Go turniiru (tiem, kas nezin: http://en.wikipedia.org/wiki/Go_(board_game) ). Tas nav tikai anime fanu pasaakums, taa kaa ja paziistat kaadu kas intereseejas par speeli Go, luudzu aiciniet liidzi. Preciizaaka informaacija buus veelaak.
Luudzu atsaukties visus, kas gribeetu speeleet, kaa arii noveerteejiet apmeeram savu liimeni, ja varat. Ja ir kaut kaadas idejas pasaakuma organizeeshanaa, luudzu arii sakiet uzreiz! Skatiitaaji, interesenti un iesaaceeji buus arii laipni aicinaati piedaliities, bet pagaidaam svariigaakais ir apzinaat, cik apmeeram mums buus taadu daliibnieku, kas tieshaam speelees. UPD 2, daliibnieku saraksts: 1. Ha-san 2. Anvlak 3. Lastguru 4. Tador 5. Hikaru 6. Ray 7. Tigra2 8. Chibi 9. Lija 10. - (Kai) 11. - (Yanka ronin) 12. Sigfa 13. Janus 14. Aigarius 15. Bugacis 16. Kagome 17. Pinksakura UPD 3: Turniirs buus 22. janvaarii. This post has been edited by lastguru: Jan 22 2006, 01:06 -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
deleted-ray |
Dec 29 2005, 13:30
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 |
Es piesakos A tas viss notiks dzīvajā vai kiseido serverī? Nu nav ne jausmas kāds man līmenis būtu :/
|
Tigra2 |
Dec 29 2005, 13:40
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Es piesakos!
Mans līmenis: Totaly crap (tikai 2x spēlēju) Gribu spēlēt: Just for fun -------------------- |
+Chibi+ |
Dec 29 2005, 15:17
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
Es arī gribu piedalīties!
Līmenis: kā Hikaru no Hikaru no Go ep. 1. T.i. es neprotu turēt kaluiņus un man visu laiku jāčukst pie auss, kur tos likt. Stop, es laikam būšu pat krappīgāka par viņu. Bet es vismaz varētu paskatīties. Or, nu, piedalīties zemākā limenī - Go for dummies, via Go for thickheads. -------------------- |
Lija |
Dec 29 2005, 18:23
|
(yaoi) rota 69 Group: Chuunin Posts: 761 Joined: 22-March 04 From: look behind you... maybe i`m there? |
uu me me me gribu...
liimenis - nav XD bet maaku likt kaulinjus preciizi uz krustpunktiem. XD ar Hikaru un Ray ir speeleets un vinji jau zina manas crapy maakas sajaa jomaa.. |
NOAR |
Dec 29 2005, 18:52
|
Samurai Group: Chuunin Posts: 87 Joined: 22-November 05 From: Latvia |
Piesakos, ja speeleessana buus internetaa.
Liimenis? - speeleeju jau paaris gadus, bet pat punktu skaitiissanas likumus iisti nezinu. Nu kaut kur 30k (vismaz man taa teica). -------------------- (\__/)-( \_/ )--(\_/)
(O.o )-(^_~)--(o o) (> < )-(>..<)<( ' *)>join the bunny army Copy bunnys into your signature to help them on ther way to galaxie domination! |
lastguru |
Dec 29 2005, 18:54
|
The one who knows Group: Jounin Posts: 1174 Joined: 23-May 05 From: Kaigan (Riga, LV) |
pagaidaam domai ir speeleet dziivajaa...
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
The Tao of posting: Don't argue with idiots - they will drag you to their level and beat you with experience. And never underestimate the power of stupid people in large groups... |
deleted-ray |
Dec 29 2005, 20:43
|
Heimin Group: Chuunin Posts: 0 Joined: 14-June 04 |
Internetā tomēr vairāk vai mazāk var nošmaukties Labāk tomēr dzīvajā
|
lastguru |
Dec 29 2005, 21:13
|
btw, vai kaadam ir arii go deelji, kaulinji, pulkstenji (shaha pulkstenji arii der)?
-------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
+Chibi+ |
Dec 30 2005, 01:32
|
(yaoi) rota 69 Group: Kaigan Valde Posts: 2066 Joined: 10-September 04 From: sky |
man ir šaha pulkstenis. viens gab. t.i. varu palūgt vienu gab.
-------------------- |
X_Kamui |
Dec 30 2005, 04:33
|
CLAMP Fan Group: Chuunin Posts: 1352 Joined: 17-November 04 From: Дома... |
QUOTE(lastguru @ Dec 29 2005, 20:13) Hikaru!!!! viņam ir visssss....... tikai par pulksteņiem neko nezinu.... Es ar varbuut piedaļiišos, tikai no maniim speleetais........ vispaar nekaads ^^ -------------------- "Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..." |
Hikaru |
Dec 31 2005, 14:37
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia |
mmm... jā... es arī varētu piedalīties, cik nu es tur protu Go spēlēt...
Līmenis ir... es domāju kaut kur ap 20k varētu būt. Tā kā nav ar ko īpaši speciāli mācīties (nekādu apmācības grāmatu nav, nav no kā mācīties) (pie datora mācīties īpaši laika nav), kā redzat, nekāds augsts līmenis īstenībā man nav. Tikai 20 kyu bez mācīšanās. a nu man ir kaut kāds Go dēlis ar kauliņiem. Pulksteņa gan nav. Būs jāspēlē uz laiku, jā? Tad vajadzēs neaizmirst spaidīt kaut kādu tur pogu. |
lastguru |
Dec 31 2005, 15:51
|
QUOTE(Hikaru @ Dec 31 2005, 13:37) a nu man ir kaut kāds Go dēlis ar kauliņiem. Pulksteņa gan nav. Būs jāspēlē uz laiku, jā? Tad vajadzēs neaizmirst spaidīt kaut kādu tur pogu. kaapec "kaut kaads" man shausmiigi patiik tavi kaulinji . Pulksteni es maajaas atradu, tik vinjam stikls pasists tad proams izskataas neprofesionaali, bet nu ja nebuus citu variantu, atnesiishu to. Hikaru, turniirs ir turniirs, attieciigi visi noteikumi buus kaa jau turniiram pienaakas. -------------------- Choice is an illusion created between those with power and those without. - The Merovingian
Yanka_ronin |
Jan 2 2006, 17:40
|
Shishaku Group: Chuunin Posts: 345 Joined: 9-October 04 From: Liepāja |
Starp citu, vai nav konkreetaaku ideju par turniira laiku? man, piemeeram, savienojumgada saakumaa neko neizsaka, jo nevaru saplaanot savu laiku kaa naakas
|
Sigfa |
Jan 2 2006, 18:01
|
Kami-sama Group: ALK Posts: 2738 Joined: 17-May 04 From: Starp pudelēm un četrām sienām |
es faktiski piesakos, sen neesmu speeleejis, bet tad kad veel biezhaak speeleeju Kiseido mani noveerteeja ar ~20kyu
|
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 02:03 |