![]() |
Foruma sadaļā "Offtopic" posti netiek skaitīti.
![]() ![]() |
![]() |
Tigra2 |
![]()
|
![]() kawaii tora ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 ![]() |
Un tā, šis ir izšķirošais balsojums cīņā par Tigra2(tigrani) cepto iespējams akmenscieto kūku!!!!!!!!!
un arī par par labākā Avatara titulu... 1.Red foxy- ![]() 2.edg- ![]() 3.kikyou- ![]() 4.Naktspuķīte- ![]() 5.-kai- ![]() 6.Lastguru- ![]() 7.Mimi- ![]() 8.Yume- ![]() 9.Missy- ![]() sory ka nesanāca kustīgi, tapēc pirms balsojiet lūdzu apskatiet Misy, Yumes un MIMI avatarus kādi tie izskatās dabā -------------------- |
bubu |
![]()
|
Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 526 Joined: 24-January 05 From: Rīga ![]() |
omg, tikko kā ieraudzīju tā sapratu - edg avatars stāv pāri visiem!
A kāpēc nesanāca kustīgi? Vajadzēja nokopēt linku un to arī tādu te ielikt precīzi tādā pašā formā, nevis papildus uploadot, ne? Būtu 1:1 kopija. |
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
Ja liek linku pa tiesho, tad bilde nomainiisies tad, kad iipashnieks nomainiis avu. Bet, kameer nav nomainiits, she kur ir, manupraat, vieniigais kustiigais:
![]() -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
ShinChan |
![]()
|
![]() ultrafilozofs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1808 Joined: 18-February 04 From: durdom ![]() |
Joprojām atbalsts edg puksītim, vienīgi, pats traktors varēja būt mazāks un baltais fons lielāks. Man mācīja, ka mākslas darbus vajag skatīt no attāluma.
-------------------- Es esmu, kas es esmu
|
edg |
![]()
|
![]() limpene grauž aknas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 2899 Joined: 17-February 04 From: PM ![]() |
QUOTE(ShinChan @ Oct 25 2005, 10:05) Joprojām atbalsts edg puksītim, vienīgi, pats traktors varēja būt mazāks un baltais fons lielāks. Man mācīja, ka mākslas darbus vajag skatīt no attāluma. Traktors nav taada maaksla, kuraa buutu jaaveertee forma un harmonija. Traktors tev uzbruuk ar savu masiivo apjomu un kantaino dabu! -------------------- Mani posti top, jo tev dziivee truukst, ko lasiit! Es glaabju pasauli, piedaavaajot tai lasaamvielu! Kvalitaate, shvalitaate.
Disclaimer: Viss manis teiktais ir apshaubaams manis pasha no gaisa uzpuusts un uz punjkjiem balstiits viedoklis. |
jurc |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja ![]() |
damn... MIMI tomēr nomainīja savu avataru. Un viņas iepriekšējais bija vislabākais kāds vien varēja būt. Skumji tomēr.
MIMI liec atpakaļ savu veco avu!!! Tagad nekas cits neatliek kā nobalsot par Naktspuķītes avu.... -------------------- |
sipps |
![]()
|
Unregistered ![]() |
|
anishuara |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 614 Joined: 11-February 05 From: somewhere deep inside ![]() |
balsoju... protams ka par Mimi avu..... weeeeeeee.....
![]() -------------------- |
Angelina |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 206 Joined: 2-June 05 From: tumši,spokaini bēniņi... ![]() |
QUOTE(edg @ Oct 25 2005, 11:08) manupraat, vieniigais kustiigais njeee,man ar ir kustiigs avs ![]() -------------------- ![]() |
Ayumi |
![]()
|
![]() Kyuuketsuki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1079 Joined: 3-June 05 ![]() |
hehehee! visi nominee red foxy un re mazaak balsis tikushas!(kaa tad taaa, aktiiivisti??) anyway, me atdod savu balsi -kai- avam!
-------------------- Those who say there's nothing like a nice cup of tea for calming the nerves never had *real* tea. It's like a syringe of adrenaline straight to the heart!
|
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
mana balss kai avam, laigan edg avs arii superiigs.
![]() |
_D_N_X_ |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 56 Joined: 11-October 05 ![]() |
man patīk raines avs!!!!
![]() ![]() ![]() |
Kikumi |
![]()
|
![]() Ecchi-san ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1286 Joined: 3-May 04 From: Rīga ![]() |
Balsoju par -Kai- avataru! Laikam tāpēc, ka Kamui ļoti simpātisks tēls...
![]() -------------------- Go and die, please.
|
xikes |
![]()
|
![]() Koushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 949 Joined: 15-February 04 ![]() |
QUOTE(Shumins @ Oct 25 2005, 15:57) Shis man ar tomeer vislabaak patiik.. ![]() -------------------- |
Nuin |
![]()
|
![]() Kakashi-sensei ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 658 Joined: 28-December 04 From: new world ![]() |
![]() Atdevu savu balsi par lastguru avu. Joda tomēr ruļit. -------------------- |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 11:48 |