![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Yukiko |
![]() ![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 12-March 08 From: Rigaaaaaaaa lol ![]() |
vēl professional gan neesmu
bet zimēt patīk zimējumus šeit nepostišu jo tie iznāk parāk lieli tāpēc mana galereja uz deviant art ^^ ļoti būšu priecīga izlasīt atsauksmes zimēju amm vēl divi gadi bus vasarā tad 1 gadu un 9 mēnešus hehe ļoti ienistu sevi par to ka nesacīju agrāk T_T būtu daudz labāka tagad -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
Var redzēt, ka neesi gluži iesācēja, aplūkoju lielāko daļu no zīmējumiem, bija labi.
![]() ![]() -------------------- |
Misa |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 311 Joined: 12-November 06 From: ? ![]() |
not bad, not bad...
man patika darbs ar sasuki un sakuru. ^ ^ būtībā ir labi, do more. -------------------- Nori Nori Nori~ |
Yukiko |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 7 Joined: 12-March 08 From: Rigaaaaaaaa lol ![]() |
Kaede paldies ^^ vajag vienmēr kaut ko jaunu mēiģināt
Misa paldies =3 zimēšu vēl zīmēšu )) ko lai citu daru...vienigais hobbij kas man ir...izņemot anime un mangu ^w^ tāpēc un gribu to visu attistīt -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
JnVbt |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 80 Joined: 28-October 07 From: Šaurais gals ... Liepāja! ![]() |
darbiņi patiešām nav slikti, var redzēt kuru animi tu bieži skaties ...
![]() protams šur tur nebūtu slikti piestrādāt bet gan tas viss nāks ar laiku! ^^ pēdējiem darbiem gan labs shading's, man pašam uz to veidu vajadzētu patrenēties *nopūšas* ![]() -------------------- Live your life with joy & no regret! =]
![]() ATSLĀBSTI un baudi to ko dzīve tev sniedz! Smieties ir labāk nekā raudāt. It sevišķi, ja nepalīdz ne viens, ne otrs. Life`s a party! Let`s smoke it, drink it, ejoy it! |
Yukiko |
![]()
|
QUOTE var redzēt kuru animi tu bieži skaties ... *smejās* narutards are narutards XD ko šeit var padarīt? )) QUOTE protams šur tur nebūtu slikti piestrādāt bet gan tas viss nāks ar laiku! ^^ jaa )) man vel vajag ctradāt un strādāt....vajag laiku....tāpēc un ļoti nožēlu par to ka nesacīju agrāk T__T ļoti žēl ka pagatni mainīt nevar T_T QUOTE pēdējiem darbiem gan labs shading's, ^///^ paldies This post has been edited by Yukiko: Mar 31 2008, 18:33 -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
FuschichO |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1522 Joined: 27-October 07 ![]() |
Dienās kaut kas sanāks. Pagaidām mani nedaudz biedē kakli un profili. Man patīk Lee- tāds reālistisks jau nu sanāca- nozīmēji no foto? Tā izskatās. Vispār daudz kas izskatās vai nu aizgūts no kaut kādiem skrēnšotiem vai foto- bet nu tāds nu tas mācību process ir. To es saku tāpēc, ka tajās pozās ir parādītas tādas zināšanas, kādas no pirksta izzīst iesācējs nevar. Ja tu to vari- tad tev ir laba izpratne par cilvēka ķermeni, tomēr dažas detaļas liek domāt pretējo- tieši tas mani noveda pie secinājuma, ka tu mēdz nozīmēt. Tas nav grēks, however, bet tieši otrādi. Sakura patiešām tīri tā neko sanāca- tā pēdējā. +meitene ar vēdekli, asian women2- forbidden love- arī tā tīri neko, bet tie zobeni gan ir tizli
![]() -------------------- |
Yukiko |
![]()
|
[quote]Pagaidām mani nedaudz biedē kakli un profili.[/quote]
jaa vajadzētu piestrādāt....pie anatomijas arī ^^ [quote]nozīmēji no foto?[/quote] ja ^^ pati nekad tādu nebusi uzzīmējusi )) [quote]Vispār daudz kas izskatās vai nu aizgūts no kaut kādiem skrēnšotiem vai foto[/quote] ...vel...ne visu es nozīmēju no skrinšotiem un foto )) tikai dāļa....es mākslinieka komentārijā rakstīju kas ir nozīmēts unkur nav ^^[quote]ka tu mēdz nozīmēt. [/quote]hehe ka jau pateicu nozīmēju tikai daļu tur lasīt vajag...piemēram pedējo uzzīmēju ar mangas lapas palidzību ( nekad šadu pozi bez palīdzības naverejusi uzzīmēt ^^ ) bet priekš pedējo gan pati no galvas zīmēju =3 [quote]Tas nav grēks, however, bet tieši otrādi.[/quote] es domāju ka nozīmēšanā palīdz ^^ visi makslinieki sāk no nozīmēšanas ne? )) zīmēt pazoņas portretu ir ari nozīmēšana tikai no cilvēka ^^ es arī nedomāju ka tas ir grēks [quote] Sakura patiešām tīri tā neko sanāca [/quote] tu par kuru? )) es domāju par to no Tsubasa chronicle ja? šito es arī nozīmēju XD...vēl gadu atpakaļ pedēja? O-o ta zaļa? [quote]meitene ar vēdekli[/quote] nya ^^ pati zimēju...patīkami [quote]asian women2- forbidden love- arī tā tīri neko, bet tie zobeni gan ir tizli[/quote] XD šita ir nozīmēta no foto....kada korejiešu drama [quote]asian women- HOFD- tik laba[/quote] šito protams ari nozīmēju ^^ no filmas kadra [quote]pūce smuka[/quote] nozīmēta no kadas kopijas ko izdeva zīmēsānas stundā skolā [quote]neko-chan, jo smukas krāsiņas[/quote] nya )) nozīmēts no mana kaķēna foto This post has been edited by Yukiko: Mar 31 2008, 18:34 -------------------- ![]() ![]() ...watashi no yume dakara... |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 17:44 |