IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Death Note
+Chibi+
post Feb 9 2006, 21:41
Post #1

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

Jāatzīst, ka biju giadījusi no šīs mangas daudz mazāk. Neesmu gan vēl pārāk tālu, ap 25 chapteru, bet jāsaka, ka atrauties ir pagrūti. Jo tur viss ir tik... sapiņķerēts. So.. wierd. Bet nu glavenā fīča ir ļoti interesanta. Puika atrod shinigami nomestu Death Note - notebook, kurā viņš var ieraxtīt jebkura cilvēka vāŗdu, un tas minūtes laikā nomirs. Iespējams specifēt nāves cēloni. Ja netiek specifēts, subjekts mirst no sirdstriekas. Minūtes laikā. Nu, un puika sāk masveidā galinā noziedzniekus, un viņu sāk vajāt kā mass murderer. Utt. utml.

sidenote: žēl mangakas, zīmēt to shinigami vai katrā lapā noteikti bija pagrūti. fascinējošs tēls.

--------------------
IPB Image
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
3 Pages V  1 2 3 >  
Reply to this topicStart new topic
Replies(1 - 14)
Gutts
post Feb 9 2006, 21:51
Post #2

Samurai

Group: Chuunin
From: fantaziju pasaule

Ja lieliska manga si ir. Divi geniji censas viens otru atrast nezinot ne vardu ne izskatu un nogalinat. Viens ar death note kura vajag ierakstit vardu domajot pa personu nogalinamo, otrs slepenas organizacijas vaditajs par kuru nav nekadi dati atrodami pasaule. Masveida prata speles un citu cilveku izmantosana savos nolokos viniem to pat neapzinajoties.

1. dala bija lieliska 2. dala man liekas jau sliktaka bet tomer ir verta katra jauna captera. Kriminalo mangu necienitajiem sita varetu but viena no tam kas varetu patikt, vismaz man ta ir.
+Quote Post
X_Kamui
post Feb 9 2006, 21:59
Post #3

CLAMP Fan

From: Дома...

^^ Viena no 3 manam favorite mangaam... man baigi patika...
nezinu ko piebilst jau patektam augstaak....^^ bet nu tiešam laba manga!!!!

Mani ta aizraava gandriiz no paša saakuma.... rolleyes.gif

--------------------
IPB Image
"Peace is but a Shadow of Death desperate to forget it`s Painful Past..."
+Quote Post
+Chibi+
post Feb 25 2006, 20:21
Post #4

(yaoi) rota 69

Group: Kaigan Valde
From: sky

mmm....... man nepatīk, kad nav L. Nevis tāpēc, ka man būtu L fetish or smth, vienkārši bez viņa nav tik liela spreidze sižetā, Kira var tik vienkārši rīkoties, bet kad L ir tieši blakus, ķēdes attālumā - lūk tad ir interesanti skatīties, kā viņi cenšas viens otru pārtrumpot.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
Maija
post Feb 28 2006, 19:59
Post #5

Jinushi
**

From: Riga

To mangu var kaut kur internetā dabūt???
+Quote Post
sipps
post Feb 28 2006, 20:10
Post #6

Unregistered

protams tāpēc jau tika izveidot ftp serveis uz kura likt visādus komiksus un citas aizraujošas lietiņas

ftp://anime.spynet.lv/Ftp/Anime_manga/
+Quote Post
CirvjaKaac
post Mar 2 2006, 17:36
Post #7

Danshaku

From: Kačoku zāle

Scheise! Tiku līdz 58 chapteram. Tā taču nedrīkst darīt! Death Note bez "L" tas ir tāpat kā "Batman" bez paša Sikspārņonkuļa, un tagad "L" vietā šie iebāž k-kādu balinātu muļķi a la "L". Šī manga ir sevi izsmēlusi... Žēl! mellow.gif

--------------------
Mainu mopēda pumpi un 6 flomasterus pret dzīvu sesku
+Quote Post
sipps
post Mar 2 2006, 17:38
Post #8

Unregistered

QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 2 2006, 16:36)
Scheise! Tiku līdz 58 chapteram. Tā taču nedrīkst darīt! Death Note bez "L" tas ir tāpat kā "Batman" bez paša Sikspārņonkuļa, un tagad "L" vietā šie iebāž k-kādu balinātu muļķi a la "L". Šī manga ir sevi izsmēlusi... Žēl!  mellow.gif
*

bet tu turpini lasit prieksa vel daudzi parstigumi. un bus labi
+Quote Post
CirvjaKaac
post Mar 2 2006, 17:42
Post #9

Danshaku

QUOTE(sipps @ Mar 2 2006, 16:38)
Scheise! Tiku līdz 58 chapteram. Tā taču nedrīkst darīt! Death Note bez "L" tas ir tāpat kā "Batman" bez paša Sikspārņonkuļa, un tagad "L" vietā šie iebāž k-kādu balinātu muļķi a la "L". Šī manga ir sevi izsmēlusi... Žēl!  mellow.gif
*

*

"L"tur būs? No kapa izrāpās? Vai šis highlander's izrādījās?

--------------------
+Quote Post
sipps
post Mar 2 2006, 17:49
Post #10

Unregistered

QUOTE(sipps @ Mar 2 2006, 16:38)
*

*

nevaru teikt citādi tas būs spoilers pacietību mans nepacietīgais lasītāj,pacietība ir tas kas tev būtu nepieciešams,ka arī vēlme viņu izlaist viss maz tik tālu cik ir iztulkota
+Quote Post
Tigra2
post Mar 2 2006, 18:09
Post #11

kawaii tora

manas atsauksmes par death note ir ļoti pozitīvas, nesen izlasīju 95 chapteru un jāsaka viss ir 10 reizes sapiņķerētāks par 25 chaptera sapiņķerētības pakāpi. bet jebkurā gadījumā nevar atrauties. Tik žēl ka L novāca, bij reti interesants chars.

--------------------
IPB Image
*+*[b]Mans Deviantarts *+*
+Quote Post
CirvjaKaac
post Mar 2 2006, 18:58
Post #12

Danshaku

Man niere stāsta (un gribās ticēt), ka "L" ir živ, and er wird return i den ļauno Kira ubitj! Dumaju, das REM un L kooperated und faked their smertj! Was think Jūs?

--------------------
+Quote Post
Sērfijs
post Mar 2 2006, 19:09
Post #13

Shishaku

Group: ALK

QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 2 2006, 17:58)
Man niere stāsta (un gribās ticēt), ka "L" ir živ, and er wird return i den ļauno Kira ubitj!   Dumaju, das REM un L kooperated und faked their smertj! Was think Jūs?
*

Šis varētu būt diezgan debīls sižetisks pavērsiens, kaut gan iespēja, ka tāds būs manuprāt pastāv.

--------------------
I am an expert on anime and I become very angry when people give uneducated opinion on anime. Anime is very serious exact science and not a stupid way to kill time, it is very important to know about this subject. If you are not knowledgeable about anime then you are a moron.
+Quote Post
anti
post Mar 2 2006, 21:07
Post #14

Draņķītis

Group: Jounin
From: Latvija, Rīga

QUOTE(CirvjaKaac @ Mar 2 2006, 18:58)
Man niere stāsta (un gribās ticēt), ka "L" ir živ, and er wird return i den ļauno Kira ubitj!  Dumaju, das REM un L kooperated und faked their smertj! Was think Jūs?
*

nu Rems (drīzāk gan Rema :) nu nekādīgi nevarēja nofeikot savu nāvi, Watari taču tik tiešām viņa novāca. un pēc viņas nāves palika viņas Death Note pāri. protams, arī tā var būt neīsta, piemēram, L viņai to bija iedevis, bet nu - maz, MAZ ticams.

un piekrītu tam, ka tas nudien būtu debīls sižeta pavērsiens. ziepju opera sanāktu.
protams, man arī ir žēl, ka L vairs nav, bet nu.. labāk ka nav, nekā ja viņa atgriešanās sabojā visu mangas stilu :)

--------------------
ALWAYS, I WANNA BE WITH YOU
AND MAKE BELIEVE WITH YOU
AND LIVE IN HARMONY, HARMONY, OH LOVE
+Quote Post
Lija
post Mar 3 2006, 00:45
Post #15

(yaoi) rota 69

From: look behind you... maybe i`m there?

neviens NEREDZEEJA kaa nomira Rema... tur bija tikai smilshu chupinja... un Ratio pienjeema ka Rema ir mirusi!! tacju to neviens neredzeeja.. so var buut arii ka vinja ir dziiva!! wink.gif
+Quote Post

3 Pages V  1 2 3 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15 June 2025 - 13:48