![]() |
![]() |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Sveiki veeleejos paintereseeties vai kaads speelee origginaalajaa serverii lineage2 mees speeleejam ar draugu Teonaa mo6 ir kaads kas ar speelee vai kaads ar klanu kur vareetu piesaistiities.
![]() |
![]() ![]() |
Jessica |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 7-July 08 ![]() |
Sveiki veeleejos paintereseeties vai kaads speelee origginaalajaa serverii lineage2 mees speeleejam ar draugu Teonaa mo6 ir kaads kas ar speelee vai kaads ar klanu kur vareetu piesaistiities. ![]() Es spēlēju www.lineage.lv ![]() ![]() -------------------- |
Jaffa |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 162 Joined: 14-May 04 From: Aizkraukle (bedre) ![]() |
Paldies par atklātību, bet es tiešām nevēlos šo topiku pārvērst par apspriešanu kādas ir atšķirības starp oriģinālo un privātajiem serveriem.
Tātad vai kāds ir kas spēlē serverī Teon (Eiropas) |
Jessica |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 3 Joined: 7-July 08 ![]() |
Paldies par atklātību, bet es tiešām nevēlos šo topiku pārvērst par apspriešanu kādas ir atšķirības starp oriģinālo un privātajiem serveriem. Tātad vai kāds ir kas spēlē serverī Teon (Eiropas) Es ļoti labi zinu, kādas ir atšķirības starp officiālo un privātajiem. anyway - neizskatās, ka kāds spēlētu uz off. -------------------- |
monk |
![]()
|
![]() Jinushi ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 46 Joined: 1-December 05 From: Starp loģiku un neloģiku ![]() |
Uz viena no serveriem ir man čars. neatceros tik uz kura. Uz viena no EU serveriem. bet tā kā tagad nav pašam sava kompja tad nespēlēju.
-------------------- Iegūstot mani tu iegūsi visu.
Bet Tava dzīve piederēs man. Vēlies, un Tavas vēlmes piepildīsies. Bet saskaņo tās ar savu dzīvi. Ar katru tavu vēlmi es dilšu tāpat kā Tavas dienas. Vai vēlies mani? Tad ņem!... Tevi uzklausīs. |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 20:11 |