![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Aristea |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 15-December 08 ![]() |
Toradora!
![]() Nosaukums : Toradora!/とらドラ! Izlaišanas gads,datums : 2 oktobris, 2008 gads - ... Sērijas : Izlaistas 11, pilns skaits nav zināms (vel) Kategorija : Romantiska komēdija Kinostudija : J.C.Staff OP : Pre-Parade (プレパレード)" - Rie Kugimiya, Eri Kitamura, un Yui Horie ED : "Vanilla Salt (バニラソルト)" - Yui Horie Apraksts, diemežēl angļu valodā(slinkums tulkot). Despite Ryūji Takasu's gentle personality, his eyes make him look like an intimidating delinquent so he is utterly hopeless about his chances of getting a girlfriend anytime soon, and does not have many close friends either. After being greeted by his hungover mother in the morning, Ryūji goes to school and is happy to find that he gets to be in the same class as his best friend Yūsaku Kitamura and crush Minori Kushieda. However, it is then that he unexpectedly knocks into "the school's most dangerous animal of the highest risk level" Taiga Aisaka who just happens to also be in his class, and is a good friend of Minori. |
![]() ![]() |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
vareeji nepaslinkot, un aprakstu iztulkot latviski imho.
overall, skataams school romance gabals. nekas uber, bet dropojis no skataamaa saraksta veel neesu ![]() |
Aristea |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 2 Joined: 15-December 08 ![]() |
Ehehehe....jaaaaa.... slinkums vienmēr uzvar pār mani.... nu ne vienmēr, bet parsvarā.... >.<
Un ja saka godīgi tad nav bijusi kaut viena episode kurā es nesmējos :'D |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Uhh... ja atmiņa neviļ, AniDB saka, ka būs 25 epas.
Piebildīšu, ka no visa, ko patlaban rāda, man vislabāk patīk tieši Toradora! Īpaši lielā sajūsmā esmu par animāciju un seiyuu - Kugimiya Rie & Horie Yui at their best (two of my all times favourites). Starp citu, animācija varbūt izskatās prasta un vienkārša, taču īstenībā tā ir izcila un ar neticamu dinamiku - nereti vajag palēninājumu, lai pilnībā piefiksētu, kā izmainās personāžu sejas izteksmes. P.S. Church, not enough awesomeness for your old-school taste? This post has been edited by Niks: Dec 15 2008, 23:49 |
Church |
![]()
|
![]() sewer rat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Jounin Posts: 1775 Joined: 17-February 04 From: latvia / riga ![]() |
Vienkaarshi ir par daudz redzeets. Jeb gribi teikt, ka shovs paarsit Ghibli / Bones st./ Makoto Shinkaja darbus / shingetsutan tsukihime / FMP / Monster / HnI / HnG / Ghost in Shell / Kinos Travels / Planetes / Juuni Kokki / un daudzus citus no mana top 50?
- zo labs / bet not uber. |
Kikyou |
![]()
|
![]() Kami-sama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 3089 Joined: 1-April 04 ![]() |
Man patīk! Sākumā domāju nemaz neskatīties, jo Kugimiya Rie jau atkal ir tsunderi ierunājusi (nu jau sāk palikt tāpat kā Noto Mamiko ar viņas klusajām/kautrīgajām meitenēm - sanāk un piestāv, bet, ja tas atkārtojās animi pēc animes, sāk jau drusku tāaaa palikt), bet nenožēloju. Silda sirdi, garlaicīgi nepaliek, reizēm pat ierēkt var (reti kuras animes joki mani smīdina). Lūk tā.
|
dExIT |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 90 Joined: 24-December 07 From: Rīga, Pļavnieki ![]() |
FMP jau nu tiešām nepārsit, bet man nepatika, ka nedaudz iestāllojās plota attīstība, bet tagad jau atkal aizgāja uzpriekšu 12 sērijā
![]() -------------------- QUOTE Seeing is believing, that the world is a wonderful place :) |
Hikaru |
![]()
|
![]() Tennou ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1427 Joined: 25-October 04 From: Latvia ![]() |
Sākums bija ļoti interesants. Pēc tam ir OK. Nu ja 12. sērijā aizies kaut kas tālāk uz priekšu, tad būs ļoti labi.
![]() |
Niks |
![]()
|
Lira member ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1032 Joined: 13-July 05 ![]() |
Huh? Man tieši 9. un 10. epizode patīk visvairāk. 9. varētu mana mīļākā epa no visu anime visām epām, kas ir tikušas parādītas rudens sezonā.
This post has been edited by Niks: Dec 21 2008, 21:38 |
Keydan |
![]()
|
![]() Key-dano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1766 Joined: 16-April 06 ![]() |
![]() 9/10 no more comment... |
Alexa De Šarlote |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 454 Joined: 17-April 07 ![]() |
Jauka. Nezinu, kas, bet piesaista.
-------------------- |
kaiva |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 85 Joined: 29-May 06 ![]() |
Viens no sezonas favorītiem. Pavelk un neliek žāvāties+ kā necerēts bonuss, pat mazliet pasmieties. Ka tik nelažotu līdz beigām un ļautu man saglabāt labas atmiņas.
-------------------- ![]() |
mellošoks |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 9 Joined: 29-December 08 From: Ri[g]a ![]() |
es iesāku vienu ep, bet kaut ka snojuka netam
itkā bija norm, lai gan tā stostīšanās vai kā neesmu pieradusi skatīties komēdijas -------------------- ![]() |
Niks |
![]()
|
Was very good.
9.7/10 Also Kugimiya Rie FTW^9999!!! |
Dead Star |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 394 Joined: 23-October 05 From: the other side of the Gate ![]() |
Vēl viens gabals, kas izrādījās labāks kā gaidīju. Sākumā domāju būs kārtējais, kas ir tikai vienkārši skatāms,lai nosist laiku,bet izrādījās,ka ar laiku paliek pat interesanti. Vēl jānoskatās pēdējā epa, bet nu uz doto brīdi pieņemsism,ka vērtējums varētu būt 8/10
Un animācija tiešām tīri smuka =w= |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 22:22 |