IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> W.I.T.C.H., Jauns žurnāls - latviešu valodā
Moonlight
post Oct 5 2004, 13:24
Post #1

Heimin
*

Group: Chuunin

Zemākminētais nav domāts kā reklāma (esmu izdevēja algots darbinieks), bet uzziņām interesentiem.

Tagad arī Latviešu valodā ir pieejams Manga stilistikā veidots komikss no DISNEY.

Sīkāka informācija ir pieejama:

www.egmont.lv un http://www.egmont.lv/lat/special/witch/story/

Žurnāls ir orientēts uz meitenēm - 11 - 14 gadi, bez komiksa ir arī "Editorial" daļa, kas ir veidota standarta (visiem pierastā) stilistikā.

Labprāt pastāstīšu ko vēl, ja kādam būs interese.

Mairis aka Moonlight

User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
4 Pages V  1 2 3 > »   
Reply to this topicStart new topic
Replies(1 - 14)
Roze
post Oct 5 2004, 13:30
Post #2

Hakushaku

Group: Kage

Ahh un kad kaut kas būs zēniem? Shoujo, Yaoi? =]
+Quote Post
Moonlight
post Oct 5 2004, 13:37
Post #3

Heimin
*

QUOTE(Roze @ Oct 5 2004, 13:30)
Ahh un kad kaut kas būs zēniem? Shoujo, Yaoi? =]
*

Nu redzi ir tā, ka vecuma grupās 8 - 12 un 12 - 16 meitenes ir sociāli aktīvākas un vairāk izmanto drukātās lietas, mazāk internetu, etc. Piemēram - vairāk arī lasa grāmatas.

Mēs jau varam izdot arī Shoujo un Yaoi, ja Latvijā tiem atradīsies pircēji. Tas, diemžēl, ir bizness. Ja žurnāls tike izdots ar mīnusiem vai ar 0 pelņas līmeni - nevienu tas neinteresē. Forumā daudzkārt pieminētie vācieši izdod daudz visa kā Manga stilistikā - arī Tevis pieminētos žanrus, bet viņiem ir pavisam cita situācja - gan iedzīvotāju skaits, gan pirktspēja, gan pirkšanas paradumi un vēl 1000 nianšu.

W.I.T.C.H. - kā formāts ir "lielā veiksme" Krievijā, Polijā, Čehijā u.c. austrumeiropā. Mēs jau paļaujamies uz to pašu. To rādīs laiks.
+Quote Post
Roze
post Oct 5 2004, 13:48
Post #4

Hakushaku

Group: Kage

Protams, tā bija tikai piezīme..

Jābrīnās, ka vispār drukātām lietām pie mums ir noiets, jo vairāk vai mazāk visu (avīzes, žurnālus, grāmatas) var dabūt / izlasīt tīklā un ņēmot vērā letiņu (p)ieradumu visu dabūt lētāk (tas gan saistīts ar jau minēto pirktspēju) jeb vispār pa freju..

Vienkārši ceru, ka šāda tipa izdevumam būs piekrišana un tad uz tā bāzes varbūt var veikt vēl kādus eksperimentus ar līdzīgiem materiāliem.
Jo vairāk vai mazāk Japāna un japāņi utt jau tiek uzskatīta par "modes lietu", lai arī cik varbūt tas nodrāzti nebūtu (proti darīt tikai tādēļ, ka citi)..
+Quote Post
kaarleens
post Oct 5 2004, 14:17
Post #5

Hentai

Group: Jounin
From: Jelgava

nezinu ar grāmatām Latvijā ir vispār ļoti švaki es piemēram intresējošo literatūru fantasy pērku krieviski jo latviski izņemot poteru un vēl paaris grāmatas nekas nav pieejams tāpēc es stipri šaubos ka latvijā izdos kādu normālu mangu kuru būtu vērc pirkt un lasīt tā jau ir ka tiem ka ir pirkstpēja diez vai lasīs komiksus un diez vai saviem bērniem pirks kau ko berserk vai blame stilā nu vienīgais ja kādu romance mangu ta gan varētu aiziet nu ko lai veicas prieks vispār ka latvijā būs kaut kādi ar savādāki komiksi izņemot donaldu daku un mikimausi .

--------------------
PERVERTS HELPING PERVERTS
image
+Quote Post
MitSuki
post Oct 5 2004, 15:33
Post #6

Shishaku

Ja un latvija ir baigi gruti ari mangas likt pardosana, es esmu pat gatavs maksat dubultigi tikai lai mangas paraditos veikalos(un lai nebutu latviski tulkots) smile.gif
+Quote Post
Moonlight
post Oct 5 2004, 16:40
Post #7

Heimin
*

JaYzZ: Tādiem kā Tu ir jābūt vismaz saviem 250 - 500 gab. un tad var vest iekšā un tirgot kaut Japāņu valodā un herioglifos (tas ilustrācijai, bez zemteksta).

Neviens līdz šim šo lauciņu īpaši nav pētījis - skatīsimies kā veiksies ar meitenēm un tad, kas zin - varbūt izdomāsim ko interesantu.

QUOTE(JaYzZ @ Oct 5 2004, 15:33)
Ja un latvija ir baigi gruti ari mangas likt pardosana, es esmu pat gatavs maksat dubultigi tikai lai mangas paraditos veikalos(un lai nebutu latviski tulkots) smile.gif
*

+Quote Post
zenofex
post Oct 5 2004, 17:02
Post #8

Nausicaa fanboy

From: Nav

nu vispaar jau diezgan incanti ir kaut vai tas, ka tas ir komikss, kursh nav disnejs/taa klons (vismaz neizskataas)

Jaacer ka veiksies.

--------------------
- "Amen, hallelujah and peanut butter!"
© Dutch, Black Lagoon
+Quote Post
Ella
post Oct 5 2004, 17:29
Post #9

Koushaku

From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Juss negrasaaties izdot kautko kas varbuut buutu ar kautko liidziigu tikai vecaakai auditorijai? Teiksim 16-kaadiem 26 ???
Buutu baigi for6i jo nekaadas sakariigas lasaamvielas iisteniibaa ko pasuutiit mums nav kur nu veel anime stilaa. Tas Cosmopolitain un avenes un viss paareejais fufelis jau sen ir apniku6i.

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
ShinChan
post Oct 5 2004, 17:38
Post #10

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Roze @ Oct 5 2004, 12:30)
Ahh un kad kaut kas būs zēniem? Šoujo, Yaoi? =]
*

Kādiem zēniem tad būs orientēta yaoi manga? rolleyes.gif Latvijas tikumības cīnītāji dedzinās sārtus ar tādām mangām...

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
Ella
post Oct 5 2004, 20:56
Post #11

Koushaku

From: Wherever my heart takes me ... *^^*

Es izjasiiju par to W.I.T.C.H. Laikam buus jaabonee. Piemetinaa6u ka komikss mani ne visai interesee, bet gan tas kas tur ir + magija ziilee6ana utt. Lai Cieniijamais ShinChan nesaaktu domaat ka esu beerna praataa. =]

--------------------
If there's so mutch i must be, can i still just be me? The way I am... Can I trust in My own heart, or remain just one part, of some big plan...
+Quote Post
Yume
post Oct 5 2004, 21:43
Post #12

challenger

QUOTE(ShinChan @ Oct 5 2004, 16:38)
Kādiem zēniem tad būs orientēta yaoi manga? rolleyes.gif
*

Man-man.. es sevi sākšu uzskatīt par tīrasinīgu zēnu, ja tikai Latvijā parādīsies yaoi vai shounen ai.
Un starp citu, runājot par tēmu pircēji, es domēju ka atradīsies visai ne maz tādu. Pie tam, tagad Latvijā anime popularitāte strauji aug, un es domāju mangām būs piekrišana arī mazās auditorijas starpā.

Un vēl, man ir piedāvājusm, kā būtu, ja Latvijā vienkārši varētu pasūtīt mangas no citam valstīm, žurnālus taču var. Dodiet mums iespēju pašiem izvēlēties ko mēs gribam lasīt.
Manuprāt, tas nesanāks nemaz tik ļoti dārgāk par parasto cenu, ja mangas piemēram tiks ievestas no tuvākām Eiropas valstīm.

--------------------
IPB Image
+Quote Post
ShinChan
post Oct 6 2004, 13:20
Post #13

ultrafilozofs

From: durdom

QUOTE(Yume @ Oct 5 2004, 20:43)
QUOTE(ShinChan @ Oct 5 2004, 16:38)
Kādiem zēniem tad būs orientēta yaoi manga? rolleyes.gif
*

Man-man.. es sevi sākšu uzskatīt par tīrasinīgu zēnu, ja tikai Latvijā parādīsies yaoi vai šounen ai.
*

Tev ar i-netā pieejamo vēl ir par maz? Nez, es domāju, ka ja pērk drukātu lasāmo tad pērk ko tiesjām vērtīgu, piemēram Henrija Kisindžera "Diplomātija" vot eta vešč biggrin.gif Var gan palasīt pirms miega, gan izmantot kā auksto ieroci, lai kontuzētu varmāku, jums dāmām īpasji rekomendējams.

--------------------
Es esmu, kas es esmu
+Quote Post
MitSuki
post Oct 6 2004, 15:08
Post #14

Shishaku

JaYzZ: Tādiem kā Tu ir jābūt vismaz saviem 250 - 500 gab. un tad var vest iekšā un tirgot kaut Japāņu valodā un herioglifos (tas ilustrācijai, bez zemteksta).

Es vienkarsi gribeju pateikt, ka to loti dauz pirks latvija( nu ne jau ta ka katru dineu tur pa 300gabaliem xe,bet pirks daudz,tiem kuriem nauda buss) smile.gif
+Quote Post
Kaede
post Oct 26 2004, 15:37
Post #15

Koutaishi

From: maybe in your dreams

Par to žurnālu...jā es viņu esmu redzējusi...pie mums pārdodas. Bildes žurnālā ir reāli skaistas... biggrin.gif

--------------------
Music is life!

Karneola-rakstnieku forums

IPB Image

Vieta tavām grafiskajām novelēm
+Quote Post

4 Pages V  1 2 3 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16 June 2025 - 16:33