![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
Kaede |
![]()
|
![]() Koutaishi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 1221 Joined: 25-October 04 From: maybe in your dreams ![]() |
![]() Genre: Romance, Shoujo Year: 2006 (04.07.2006 till ?) Based on a shoujo manga by Yuuki Obata. The beginning of high school life, also means the beginning of a brand new love life to the girls. For the lively high school freshman, Takahashi Nanami, nicknamed Nana, this is also the case... Incidentally, a popular guy, Yano Motoharu, happens to be in the same class as Nana. 2/3 of the girls in class fall in love with him but Nana seems to hate him?! te var novilkt anime Vispār anime ir nesen iznākusi, un es sāku to skatīties. Man patika pirmā sērija. Tāda jauka un mīļa likās, bet ne pārspīlēti. Patīkami. Skatīšos tālāk. ![]() This post has been edited by Kaede: Jan 10 2007, 17:56 -------------------- |
![]() ![]() |
Shinobi-sama |
![]()
|
![]() Lost in own dreams ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 717 Joined: 22-August 04 From: Jelgava ![]() |
Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums. TU gribi teikt, ka mangai ir turpinaajums? Un runaajot par animaaciju, tad animaacija ir ljoti laba un stilizeeta, jo pie taas straadaaja ljoti laba komanda un arii Art Director ir labu labais. Man personiigi jau apnika taa chiiksteeshana no Nanami puses. Un vinjas riiciiba vairaakkaart likaas nereaali stulba. Dziivee neviens taa neriikotos. Par piemeeru var mineet, vinjas vaavuljoshana par to lielo miilestiibu no Nana puses, lai kaut kaa ataisnotu savu bezmotiveeto mistiskas patiesiibas izdzirdeet gribeeshanu no Yano. Un galu galaa vinja savu miilestiibu bija gatava notirgot par mirushas personas pagaatni, par kuru Yano jau bija saacis aizmirst. Taadi cilveeki kaa Nanami man drausmiigi kaitina. Es nespeeju iedomaaties vinju veertiibu sisteemu, jo vinji nonaak kontradikcijaas pie neparedzamaam lietaam, kur nevajadzeetu buut absoluuti nekaadaam shaubaam, balstoties uz vinja pashu deklareetajiem uzskatiem. -------------------- ![]() |
fuzz |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 83 Joined: 13-June 05 From: gypsy part of town ![]() |
Nu tagad vien ir jāgaida līdz parādīsies tulkots mangas turpinājums. TU gribi teikt, ka mangai ir turpinaajums? cik es nopratu, tad ir -------------------- whatever.....
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15 June 2025 - 13:45 |