![]() |
![]() |
Tsukino |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 296 Joined: 24-April 05 From: Hinata-sou ![]() |
taaks, ppl, nu atkal Jaanja Rozes graamatniicaas varam redzeet ''How to Draw Manga'' graamatas! citas shoreiz, ir How to draw Boys tad, How to draw creatures, How to Draw girls un laikam peedeejais bij, How to draw mech, dunno. shittaas ir mazaas graamatinjas pa 0.99, ir arii lielaa, kuraa visas apkopotas, pa 3.99 [daargaak nekaa pa mazaas peerkot, ne?] un veel viena Liela, TOTAALIEM iesaaceejiem!
Un tagad - uz izkjershanu! ![]() -------------------- ![]() Insanity: a perfect rational adjustment to an insane world. |
![]() ![]() |
kahi |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 756 Joined: 16-November 05 From: cradle of filth ![]() |
es redzēju, laikam šo pašu miilziigo grāmatu zvaigznē abc kr. valdemāra ielā (lieli rozā burti MANGA), tikai, ja nemaldos, tā maxāja desmit ls. precīzi (varbūt tomēr maldos). tā arī stāvēju kādas desmit minūtes no vietas un šķirstīju. dažiem paraugiem tur pakrapīgs skats, jo izskatījās kā ar biezu zīmuli zīmēts - nebija smuki, tomēr no šitā var mācīties. kkādas pamatlietas tur ir.
-------------------- esmu atpakaļ. spiciem nagiem un vārdiem. |
Bitter_me |
![]()
|
![]() Samurai ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 137 Joined: 28-April 05 ![]() |
es redzēju, laikam šo pašu miilziigo grāmatu zvaigznē abc kr. valdemāra ielā (lieli rozā burti MANGA), tikai, ja nemaldos, tā maxāja desmit ls. precīzi (varbūt tomēr maldos). tā arī stāvēju kādas desmit minūtes no vietas un šķirstīju. dažiem paraugiem tur pakrapīgs skats, jo izskatījās kā ar biezu zīmuli zīmēts - nebija smuki, tomēr no šitā var mācīties. kkādas pamatlietas tur ir. Es pilniibaa piekriitu, savaa fanaatismaa es to graamatu iegaadaajos, jo lieli burti viegli piesaista uzmaniibu, kad aizstiepu maajaas biju biku viilusies, jo tur praktiski patiesaam ir tikai kkaadi siikumi. Buutiibaa, tur nav paraadiits, kaa iemaaciities ziimeet, bet uzreiz jau ir gatavi teeli.. Tas varbuut ir noderiigi kkaadaam idejaam, bet noteikti ne - ''Ziimee kaa profesionaalis". Driizaak jau noziimee no profesionaalja. Iesaku padomaat vai ir veerts maksaat to naudu... ![]() -------------------- |
Kazuki |
![]()
|
![]() Hakushaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 633 Joined: 15-September 05 ![]() |
Es pilniibaa piekriitu, savaa fanaatismaa es to graamatu iegaadaajos, jo lieli burti viegli piesaista uzmaniibu, kad aizstiepu maajaas biju biku viilusies, jo tur praktiski patiesaam ir tikai kkaadi siikumi. Buutiibaa, tur nav paraadiits, kaa iemaaciities ziimeet, bet uzreiz jau ir gatavi teeli.. Tas varbuut ir noderiigi kkaadaam idejaam, bet noteikti ne - ''Ziimee kaa profesionaalis". Driizaak jau noziimee no profesionaalja. Iesaku padomaat vai ir veerts maksaat to naudu... ![]() traki tev izgaaja... shitaa "iegraabties". nu es tev varu ieteikt turpmaakai zinaashanai pashkjirstiit graamatai arii pa vidu kaadas paaris lapas un paarliecinaaties kaartiigi, ko tu peerc. ja godiigi, pirmo reizi sastopos ar cilveeku, kas peerk graamatu skatoties tikai uz vaaka. ![]() un jaa... jau vairraakkaart forumaa ir izskaneejusi doma, ka "noziimeet no profesionaalja" prieksh iesaaceejiem nav nemaz tik peljama lieta ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:57 |