Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
Tigra2 |
Jan 29 2007, 21:29
|
kawaii tora Group: Chuunin Posts: 2359 Joined: 19-August 05 |
Es izdomaaju, ka man dziivee truukst exteme, tāpēc metu izaicinājumu!
Es tagad mēnesi no vietas apgūšu visu ko spēju un katru dienu iepostošu vienu zīmējumu. Sākot no 1 februāra. Un, ja tie būs cool, tad es gribu sevi redzēt pie sensejiem. Apnika justies vienā līmenī ar... nu saprotat par ko es runāju.... Un kā eksāmenu, varat man katru nedēļu uzdot kādu lielāku darbiņu paveikt, uz photoshop... vai arii manga veidā... Nu nezinu, vienkāŗši dzīvē trūka izaicinājuma, un es gribu nopwnot ēriku... XD... Vispār I will do that un ceru, ka kāds par mani pacheeros...kāds pievienosies, nju, ja es to vareeshu meenesha laikaa, tad varbuut kaads veel sagribees sekot manam paraugam. Ou well.... Ja esmu uzrakstiijusi, tad mans leemusm paliek nemainaams un es nevaru atkaapties :B Tāpēc neuztveriet par Spamu, man vienkaarshi vaig savu leemumu nopubliskot, lai neatkaaptos. Ceru, ka kaads, kuram ir vara mani pievienot sekos man liidzi. ^.^ I Can do it! (Kā arī es nevaru uzrakstiit jurcam labu reklaamu par CO, ja neesam neko uuberiigu paveikushi, un tas buus pirmais solis) Edit1: lai neveidotu spamu, atbildeeshu editojot: Es Zinu.... (varbuut taapeec arii man tas ir vaidziigs ) (I will try as hard as I can :3) This post has been edited by Tigra2: Jan 29 2007, 21:43 -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 10 November 2024 - 21:09 |