Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Izmaiņas User`u galerijās
Anime forum > Anime > Art > User'u galerijas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
jurc
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū. smile.gif

Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem.


p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem.
Cowkiller
taa itkaa kaads mods skatiitos tajos topicos... dry.gif
Kikyou
Nez kā citiem, bet man liekās, ka tur trūkst LeoR un Kai. Bet ko gan es saprotu, es tak neesmu mods. :>
sipps
tieši šo problemu ja ari neviens negrasijas labo. Proti kurš izlems kas ir labs zimētājs un kurš ne. un modi nu nemaz nav tie objektīvākie vērtētaji. pat man ir jaatzīst ka LeoR zimejumi BIJA labi, jo visi zimejumi ir izdēsti.
Keydan
Pilnigi piekritu Kikyou.
Un kadeļ tada kastu sistema? happy.gif
jurc
Nu ja, es jau ar biju domājis likt Leor pie labākajiem, bet nepatīkams pārsteigums bija kad ieraudzīju, ka viņš visus savus zīmējumus izdzēsa. Muļķīga izdarība. Tad kāda jēga likt topiku nez zīmējumiem? Viesiem gramdēties atmiņās un atcerēties cik labi viņš zīmēja? =)))


Un vēl kas - dēļ tādiem ka Leor, Shumins un tamlīdzīgiem zvēriem - tiek uzlikts viens ierobežojums - tiko ieliktos postus varēs labot 6h (laiks vēl var mainīties) no ielikšanas brīža. Vecos postus labot vairs nav iespējams. >:)
Aven
*Ehhh..por Shumin smile.gif *
Ideja forša , uzreiz var specus apskatīt happy.gif
Cilveeks
parastiem mirstiigajiem tajaa sadaljaa netikt... tongue.gif
Erik4xp
Riktīgi forši. Tāds baigais pamudinājums sākt biežāk zīmēt ph34r.gif ...

Cowkiller
biezhaak nedar vajag labaak! tongue.gif
Cilveeks
QUOTE(Cowkiller @ Nov 15 2006, 22:10) *

biezhaak nedar vajag labaak! tongue.gif


der arii biezhaak, tik nevajag visus savus darbus peec kaartas postot... biggrin.gif
Arfija
kapeec gan nevar izlabot vecocs postus?un ko gan dariit man?esmu ielikusi paaraak liela formaata skeneetos ziimeejumus un peec vairaak kaa sehsaam stundaam pat apnjeemos labot tos bet es nevaru!Tad tikai luudzu peec tam neliecciet briidinaajumus par to ka paaraak lieli formaati un vajag labot.!pashi vainiigi!Un tagad jau juus modi vareesiet labot.Pashi sev vairaak darba izveidojiet.Protams atvainojos par savu bezdomiigo muldeeshanu jo nekaads teikshanas jau man nav ja bet nu aregato!
jurc
QUOTE(Arfija @ Nov 25 2006, 22:54) *

peec vairaak kaa sehsaam stundaam pat apnjeemos labot tos

Un kapēc tu nevari uzreiz likt iekšā normāla izmēra zīmējumus? Vai tas ir tik sarežģīti? Ja izmanto otaku.lv uploadu, tad pie pielikšanas norādi kādā izmērā gribi ielikt.
Arfija
bet tad man bija jaiet projam un ta patas isteniba man palika kkaadi triis ziimeejumi kurus nepaspeju ielikt un lai ietu atrak nolemu pec tam velak izlabot!
^_(kawaii)_^
Es nedomaju, ka to labakos jaizvelas moderatoriem. Jauztaisa balsoshana, un 10 vetas. Katrs uzrakstis 10 kandidatus uz Best of the Best. Menesha beigas modishi ieliks uzvaretajus Labako nodalja. Pec tam, katru menesi bus balsoshana par vienu jaunu makslnieku, kura zimejumiem vieta Labako sadalja. Ta, katru menesi bus arvian vairak un vairak makslinieku.


PS : ja kaut ko nesapratat, jautajiet, centishos paskaidrot. (neesmu ljoti spaciga latv. val )))))
jurc
te labi ja pusgadā kādi 2 labi mākslinieki uzrodas, nebūs tak te par ko balsot katru mēnesi.
Kazuki
gomen, bet atljaushos nepiekrist. peedeejo 24 stundu laikaa vien ir uzradushaas kkaadas 3 jaunas galerijas. bet ja katru meenesi kaadu iebalsotu ieksh sensei galerijas, tad jau peec gada tur buutu taads pats bardaks kaa tagad user'u galerijaas. es domaaju, kaka nebuutu slikti, ja par topija paarcelshanu uz sensei sadalju vienotos vai nu modi vai arii sensei sadaljas maakslinieki.
jurc
QUOTE(Kazuki @ Jan 2 2007, 16:04) *

nebuutu slikti, ja par topija paarcelshanu uz sensei sadalju vienotos vai nu modi vai arii sensei sadaljas maakslinieki.

Nu tā arī pagaidām notiek - modi vienojas par to, kuri topiki tiks pārcelti uz sensejiem. Atbalstu arī ideju par to ka senseji nosaka to, kurus topikus pārcelt, vismaz modiem mazāk darba būtu =)


Un salīdzini tos šodien izveidotos 3 topikus ar sensei of art. Pilnīgs craps smile.gif
Kikyou
Khmm... Ieteikums no manas puses, pārcelt Sushi un Zeloco galeriju uz Sensejiem. Varbūt kļūdos, bet man šķiet, ka abas galerijas tur iederās.
Pēdējais vārds, protams, ir modiem.
Sigfa
sushi nav ne tuvu tam liimenim ko vareetu saukt par labu, zeloco gan vareetu ielikt.
Cowkiller
ja modi ieskatiitos arii manaa mapee, tad esmu diezgan paarliecinaats ka vinjiem patiktu
mani ziimeejumi, bet tas taa, garaam ejot...
edg
QUOTE(Cowkiller @ Jan 14 2007, 10:19) *

ja modi ieskatiitos arii manaa mapee, tad esmu diezgan paarliecinaats ka vinjiem patiktu
mani ziimeejumi, bet tas taa, garaam ejot...

Ceru, ka tas bija joks. Ja nee, taisniiba ir visiem tiem, kas mani briidinaajushi, ka juusu savstarpeejais ziimeeshanas/slavinaashanas grupeejums ir dazhus iespaidojis liidz taadai pakaapei, ka vinji notic, ka ziimeejumi rullee. Driizaak pasaki, kuram no Sensei of Art ziimeetaajiem tu turies liidz, lai vareetu paardomaat, varbuut sho ziimeetaaju no taas sadaljas dzeest!
Namejs
es domaaju ka maija ir sensej cieniiga
jurc
QUOTE(Namejs @ Jan 16 2007, 22:38) *

es domaaju ka maija ir sensej cieniiga

Sorr, viņai ir tikai viens zīmējums, un nav pierādīts, ka tas ir viņas. Ja tur būtu vairāki zīmējumi pēc kuriem varētu spriest par viņas skillu, ta runa būtu cita.
Erik4xp
Mana kritika par iekļūšanu Senseja godā ir:
~ darbi ir izkrāsoti totāli labi uz datora...
~ skices ir tikpat "pareizas" cik japāņu veterāniem, protams tas nenozīmē, ka top tikpat ātri...
~ ir kāda forša īsa manga... mangas kvalitāte superb!!!
~ darbu vēstījums ir labs, labas idejas
~ ~ ~ pats galvenais noteikums, ja šis tiek īstenots, tad pārējie neskaitās. Ieraugot darbu ir skaidrs, ka ir sensejs(baigākais skils, īsts dzīvs mākslinieks), ja rodas šaubas nu tad nekā...
# noteikumi nekādi neattiecas uz esošajiem sensejiem, viņi rulz... bet par daudz senseju arī nav labi... ievērojiet, ka es lietoju "darbi" daudzskaitlī...

P.S. Es vēlos, lai Sensejos neiekļūst kurš katrs!!! Var pat izvedot senseju iecelšanas limitu... Viens sensejs gadā...
EruLaif
Ja taas mulkiibas, ko tu tur esi sarkastiijis tiktu iistenotas, tad Sensei Of Art sadalaa esosho cilveeku skaits buutu apala 0. Un nedomaaju, ka tas cipars kaut kad mainiitos biggrin.gif
Vieniigi sadalas nosaukums liekas taads neveiksmiigs.
edg
Maz tev to izkraasoto darbu, Erik4xp. Peec taa mazuminja, ko tur redzu, nevaru noveerteet. Veestiijumam tajaa sadaljaa nav noziimes. Svariiga ir tikai ziimeetprasme. Tavos ziimeejumos, cik paspeeju ieveerot, galvenie truukumi ir fons, detalizeetiiba un pabeigtiibas sajuuta. Pirmie divi tev droshi vien pasham skaidrs.
Pabeigtiibas sajuuta ziimeejumam ir tad, kad no kontuuraam nelien aaraa sari. Taa ir tad, kad nav fonaa redzamas dzeestaas ieprieksheejaas kontuuras. Diivainu papiiru tu lieto un ziimulis arii laikam viens, taas pashas stingriibas. Taapeec, iespeejams, taa skice tik pavirsha liekas, un tavas skices nav iisti pietiekamas Sensei of Art.
Bet ne jau ar skiceem parasti lepojas. Izkraasotie, pabeigtie ziimeejumi - tas ir tas, kas ir vissvariigaakais. Traseeshana (ir tachu taads vaards, ne?) tev sanaak laba, un kraasojums arii. Uz beigaam tavi ziimeejumi pashi par sevi paliek labaaki. Diemzheel, vinju ir par maz, lai vareetu sakariigi kaut ko spriest. Piestraadaa pie fona, detalizeetiibas, paraadi veel kaadus darbus, un runaasim atkal, un tad jau trumpji buus tavaas rokaas!
Tigra2
Es izdomaaju, ka man dziivee truukst exteme, tāpēc metu izaicinājumu!
Es tagad mēnesi no vietas apgūšu visu ko spēju un katru dienu iepostošu vienu zīmējumu. Sākot no 1 februāra. Un, ja tie būs cool, tad es gribu sevi redzēt pie sensejiem.
Apnika justies vienā līmenī ar... nu saprotat par ko es runāju.... sleep.gif
Un kā eksāmenu, varat man katru nedēļu uzdot kādu lielāku darbiņu paveikt, uz photoshop... vai arii manga veidā...

Nu nezinu, vienkāŗši dzīvē trūka izaicinājuma, un es gribu nopwnot ēriku... XD...

Vispār I will do that un ceru, ka kāds par mani pacheeros...kāds pievienosies, nju, ja es to vareeshu meenesha laikaa, tad varbuut kaads veel sagribees sekot manam paraugam. Ou well.... Ja esmu uzrakstiijusi, tad mans leemusm paliek nemainaams un es nevaru atkaapties :B
Tāpēc neuztveriet par Spamu, man vienkaarshi vaig savu leemumu nopubliskot, lai neatkaaptos.
Ceru, ka kaads, kuram ir vara mani pievienot sekos man liidzi. ^.^ I Can do it!
(Kā arī es nevaru uzrakstiit jurcam labu reklaamu par CO, ja neesam neko uuberiigu paveikushi, un tas buus pirmais solis)



Edit1: lai neveidotu spamu, atbildeeshu editojot: Es Zinu.... (varbuut taapeec arii man tas ir vaidziigs )
(I will try as hard as I can :3)
Sigfa
tigra, tev veel LJOTI daudz truukst no prasmeem, lai tiktu pie sensejiem. Es gan tevi necenshos demoralizeet, bet es tev saku, ka ar vienu meeneesi tev diez vai sanaaks, taakaa neapvainojies, kad tev pateiks, ka tev veel paaris gadinjus jaapaziimee, lai tiktu pie sensejiem (ja vien kaads neizdomaas vienpraatiigi tevi iecelt pie sensejiem)
zenofex
Anyway, ja sanāks, mans visdziļākais respect. Es vienmēr ļoti dziļi noliecu galvu to priekšā, kas kaut ko sasniedz. Ar vai bez sākotnējas skaļas kladzināšanas par to.
Arī ja netiksi mūsu foruma mākslas virsotnē, bet centīsies, arī tad visnotaļ atbalstīšu tevi morāli.
Ja neko nedarīsi, es klusēšu, un tu vari iztēloties, ko es par tevi domāšu.
edg
Atceroties Tigra2 anime projektu, neshkjiet, ka daudz vairaak par kladzinaashanu tur buus. Bet, protams, ja veselu meenesi katru dienu uzziimee pa ziimeejumam, skilli paliek daudz labaaki. Iespeejams, lai arii ar skepsi, ka vareesi tik Sensei of Art sadaljaa. Taapeec neuzstaadi to sev par primaaro meerkji. Ja veelies meenesi ziedot daudz laika, lai kljuutu labaaka, ziimeetaaja - jaa. Ja veelies peec meenesha tikt Sensei of Art sadaljaa - nee. Izveelies pareizo meerkji!

Taa kaa tu sakladzinaaji to shajaa topikaa nevis savaa, mees veerosim, vai tu speej tureet soliijumus, novest projektus liidz galam, vai tikai bauro. Veiksmi!
Sushi
Tigra.. nu tavs lēmums ir diezgan savāds.
Labi, ir cilvēki, kas grib paspīdēt ar savu zīmētprasmi, mākslu.
Bet, cilvēki mīļie, kāda starpība vai tu esi te kaut kādā ''sensei of art'' vai parastās ''useru galerijās''.. Otaku.lv tāpat nav nekāds mākslinieku forums, kur kādam patiešām ļoti interesē jūsu (mūsu) mākslas darbi. Šajā forumā tiešām tikai daži ir tādi, ko es varētu nosaukt par māksliniekiem. Un tie ir tikai daži no ''sensei of art''. Iespējams, ka tagad visi, kas nav tikuši cēlajos ''sensei of art'' baigi centīsies tikt pamanīti, mācīsies zīmēt labāk.
Protams, var jau būt, ka kādam tas dod kaut kādu, tā teikt, labumu.
Dead Star man pati ir teikusi, ka ir tikai kādi 2-3 cilvēki, kas darbu paskatās ar interesi, novērtē.
Ok, man tāpat neizdosies nobeigt to domu.. varbūt pat lieki vervelēju.
Kentaishi
Nepiekrītu Sushi, jo manuprāt ļoti pārskatāmi ir kad Sensei of Art ir atdalīts no pārējiem zīmētājiem. Un sensejos ir ļõti interesanti aplūkot zīmējumus, kā arī es vienmēr uzmanīgi izpētu visu pārējo useru mākslas darbus. Šī jaunā ideja noteikti atmaksāsies, esmu gandrīz droša.
Catgirl
QUOTE
Labi, ir cilvēki, kas grib paspīdēt ar savu zīmētprasmi, mākslu.
Bet, cilvēki mīļie, kāda starpība vai tu esi te kaut kādā ''sensei of art'' vai parastās ''useru galerijās''.. Otaku.lv tāpat nav nekāds mākslinieku forums, kur kādam patiešām ļoti interesē jūsu (mūsu) mākslas darbi. Šajā forumā tiešām tikai daži ir tādi, ko es varētu nosaukt par māksliniekiem. Un tie ir tikai daži no ''sensei of art''. Iespējams, ka tagad visi, kas nav tikuši cēlajos ''sensei of art'' baigi centīsies tikt pamanīti, mācīsies zīmēt labāk.
Protams, var jau būt, ka kādam tas dod kaut kādu, tā teikt, labumu.
Dead Star man pati ir teikusi, ka ir tikai kādi 2-3 cilvēki, kas darbu paskatās ar interesi, novērtē.


ari nepiekriitu, jo....
useru un sensei of art galerijas padara sho forumu koshaaku un....jautraaku....utt(neliekas? biggrin.gif ) laugh.gif un bez tam tas ko ziimee sensei of art un useru galerijaas arii ir manga&anime... taa kaaa..who really cares? tongue.gif
QUOTE
Es nedomaju, ka to labakos jaizvelas moderatoriem. Jauztaisa balsoshana, un 10 vetas. Katrs uzrakstis 10 kandidatus uz Best of the Best. Menesha beigas modishi ieliks uzvaretajus Labako nodalja. Pec tam, katru menesi bus balsoshana par vienu jaunu makslnieku, kura zimejumiem vieta Labako sadalja. Ta, katru menesi bus arvian vairak un vairak makslinieku.


piekriitu! happy.gif

P.S.beidzot kaada sakariiga doma no modernizaatoriem laugh.gif
Saint_one
""Es nedomaju, ka to labakos jaizvelas moderatoriem. Jauztaisa balsoshana, un 10 vetas. Katrs uzrakstis 10 kandidatus uz Best of the Best. Menesha beigas modishi ieliks uzvaretajus Labako nodalja. Pec tam, katru menesi bus balsoshana par vienu jaunu makslnieku, kura zimejumiem vieta Labako sadalja. Ta, katru menesi bus arvian vairak un vairak makslinieku.""
****************************************************************
Šitam nu es galīgi nepiekrītu jo tad izvēlēsies nevis labus māksliniekus bet gan labākos no useriem, piem: 10 mākslinieki. 9 draņķīgi un viens tāds vidējšs.
Notiek tā balsošana, visi protams no tiem 10 izvēlās to vidējā līmeņa darbu zīmētēju, bet nejau tāpēc ka viņš būtu kaut kas labs bet vienīgi tāpēc ka viņš ir labāks par tiem pārējiem 9 !
PS. ceru ka sapratāt! ja ne nu tad es nez kā lai vel paskaidro!
kelhims
tikko tik pamaniju ka ir sitads topiks. nu ko lai saka... Te ir diezgan daudz tādu kas iedomājas ka ir labāki nekā tiešām ir. un par Tigras mēneša plānu varu pateikt - es piem zīmēju visu dzīvi, neesmu gan nekur speciāli mācijies, bet tomēr. es piemēram sevi neuzskatu piemērotu tam vārdam ''Sensei of Art'' jo tam jābūt reāli tādam kas pats ir ģeniāls un loģiski var ko dot arī citiem... gandrīz vienīgais manuprāt, kas tur tiešām ir nopelnījis būt ir aeOn... ja runājam par to. nu un es uzskatu ka Moderatoriem braukt virsū nevajadzētu viņi dara ko var un iespēju robežās... lecīgums jau te ir diezgan bieži sastopama parādība.

Esiet pateicīgi par to kā ir un savas pretenzijas var izteikt arī ieteikumos nevis uzbraucienos...

moš nedaudz par vēlu šito rakstu, bet kā jau teicu tikko tikai pamanīju topiku biggrin.gif
zeloco
QUOTE(Tigra2 @ Jan 29 2007, 21:29) *

Es izdomaaju, ka man dziivee truukst exteme, tāpēc metu izaicinājumu!


Es tevi atbalstu, bet man jaapiekriit arii edg, ka "tikt sensejos" ir nedaudz nepareizs meerkjis. Tas var noziimeet tikai to, ka tava maaksla ir vai kljuust komerciaala. tu to vairs nedari prieksh sevis, bet citiem. Man ir taa pati probleema - patiikamaak ir, kad tevi atbalsta, bet es tagad no taa aarsteejos (ziimeeju "luupainaas" beibes ;D) nu.. vai vismaz censhos no taa tikt valjaa..

QUOTE(Sushi @ Jan 30 2007, 12:23) *

Tigra.. nu tavs lēmums ir diezgan savāds.


Piekriitu tam, ka shis nav nekaads maakslinieku forums, bet shis forums ir izaudzis taados apjomos, ka tas jau saak sadaliities vairaakaas grupaas (rupji njemot - tajos, kas ir anime fanaati; tajos, kas par anime k-ko zina un tajos, kam patiik hentai/yuri/yaoi/citas japaanju izdomaataas perversijas ;D). Doma ir taada, ka viena no shiim grupaam ir tie, kas vairaak fano par japaanju-tipa maakslu nekaa pashaam animaacijaam/komiksiem.
Galu galaa, ja viss shis ir tik nenoziimiigi kaadeelj tad tas nav subforumaa "offtopic"? shis topiks vien pieraada, ka par to ir interese.

QUOTE(kelhims @ Apr 4 2007, 20:25) *

tikko tik pamaniju ka ir sitads topiks. nu ko lai saka... Te ir diezgan daudz tādu kas iedomājas ka ir labāki nekā tiešām ir. un par Tigras mēneša plānu varu pateikt - es piem zīmēju visu dzīvi, neesmu gan nekur speciāli mācijies, bet tomēr. es piemēram sevi neuzskatu piemērotu tam vārdam ''Sensei of Art'' jo tam jābūt reāli tādam kas pats ir ģeniāls un loģiski var ko dot arī citiem... gandrīz vienīgais manuprāt, kas tur tiešām ir nopelnījis būt ir aeOn... ja runājam par to. nu un es uzskatu ka Moderatoriem braukt virsū nevajadzētu viņi dara ko var un iespēju robežās... lecīgums jau te ir diezgan bieži sastopama parādība.

Esiet pateicīgi par to kā ir un savas pretenzijas var izteikt arī ieteikumos nevis uzbraucienos...

moš nedaudz par vēlu šito rakstu, bet kā jau teicu tikko tikai pamanīju topiku biggrin.gif


Useru galerijas/Sensei of art ir nosaciiti nosaukumi - kaa jau Sushi izteicaas - shis nav maakslinieku forums, taadeelj te tu pikaso-tipa maakslu vari negaidiit ;D
Es laikam k-ko palaidu garaam... kursh te brauc augumaa modiem? Tigra2? Viss, ko vinja dariija bija izteica savus plaanus un noraadiija modiem, ka vinja shaadu lietu dara (citaadi visi domaas, ka Tigra2 nojuugusies - saakusi postot katru dienu ;D), lai tie pieveerstu tam nedaudz vairaak uzmaniibas "just in case". Tad jau driizaak jaapajautaa pashiem modiem - vai vinji to uzskata par uzbraucienu? *paskataas augshup*
kelhims
es jau nesaku ka baigais mākslinieku topiks vienkārši nedaudz ierēcu parto cik daži to uztvēra nopietni... nu lab mani reti kurš saprot... laikam tā ir manis paša vaina
uuun vinekārši saskatiju nelielu agresiju starp rindām dažiem par to ka vini nav sensejos utt. laikam jabeidz te kautko komentēt ha es te ielienu reizi diena kauko uzrakstu un pēc neilga aizmirsu ko un tapec man sāk veidoties naidnieku pulciņš biggrin.gif
mundios
Vajadzētu ievietot balsošanu un tas kļūtu par sen-sei rolleyes.gif
Mishelin
Nu kas tad tagad isti nosaka kas atradiisies sensejos??? smile.gif
zeloco
labs jautaajums, es ar gribeetu zinaat..
Tomoko
Man pašai vispār neliekas pieņemama ideja par Senseju subforumu. Ok, varbūt citiem tad ir baigā motivācija sākt baigi kruti zīmēt, bet šādi tie, kas cenšas tiek nolikti vienā līmenī ar tiem, kas necenšas/zīmē kā galīgākie sīkaļas (Nē, nedomāju speciāli kādu apvainot, es tikai to vispārinu).
Manuprāt daudzi, kas nav sensejos zīmē labi, bet šādi viņi tiek diskriminēti.
Es šaubos, ka šādi domāju es vienīgā, kā arī es arī vēlētos zināt kādi ir kritēriji, lai būtu sensejs un kurš to izlemj, lai useri būtu tādi. Un es neapmierināšos ar atbildi "Personas 'x' darbi ir sensejos, jo 'x' kruti zīmē." Ir taču kaut kas vairāk par to!
Sigfa
Redzi, Tomoko, tas ko Tu domaa shajaa gadiijumaa nav svariigi, jo modu mazhoritaate, apspriezhoties ar dazhaam autoritaateem maakslas jautaajumos, ir izleemusi kam ir lemts buut Sensejos.
zenofex
Ļoti vienkārši, Sigfa un pārējie. Sensejos tika tie, kuru zīmētprasme bija laba uz pārējo šeit tusējošo zīmētprasmes fona un sakrita ar modu kopējo personīgo gaumi. Cik zinu, nekādi profestionālie mākslinieki šī jautājuma risināšanā piesaistīti netika, un arī nākotnē droši vien netiks. Balsošanu par senseja kļūšanu gan varētu ieviest, parunāšu ar citiem modiem.

Vēl - tas, ko Tu domā, Tomoko, ir svarīgi, lai ko arī neteiktu citi, tāpēc, ja ir kas sakāms, neturi mēli aiz zobiem.
Alexa De Šarlote
Uh senseju padarīšana ir nopietna lieta, nu jā saprotams ka nav svarīgi kā tu zimē un cik labi, galvenais lai tas patiktu citiem un tur tā lieta....
Asuka
tomoko, tu neesi vienīgā kas tā domā. nu ņemsim par piemēru Tigru2. (atvainojos par nika neatļautu izmantošanu) Tigra zīmē labāk, par lielāko vairumu artistu kuru topiki ir user'u galerijās un bet viņas topiks nav sensejos tāpēc, ka redz moderi tā izdomāja.
un sigfa visu cilvēku viedokļi ir svarīgi, ja tev to neviens nav iemācījis. smile.gif
Sigfa
QUOTE(Asuka @ May 20 2007, 13:07) *

Tigra zīmē labāk, par lielāko vairumu artistu kuru topiki ir user'u galerijās [..]
un sigfa visu cilvēku viedokļi ir svarīgi, ja tev to neviens nav iemācījis. smile.gif


HAHAHAHA! kautko shitik smiekliigu sen nebiju lasiijis *noslauka asarinju* . Naivums un bezgaumiiba ir viena lieta, bet taa deklaraacija no *es esmu vecaaks un gudraaks par tevi* pozas ir vnk hilarious biggrin.gif
GM
QUOTE
un sigfa visu cilvēku viedokļi ir svarīgi, ja tev to neviens nav iemācījis.


Naivums nav netikums - tikai pieredzes trūkums.
jurc
Pārlasot iepriekšējos postus radās tāda ideja.

Tiek ieviesta Useru galerijām vērtēšanas sistēma. Katru topiku var novērtēt 5 zvaigžņu sistēmā. Vērtēt drīkst tikai forumieši no Sensei of Art. Katrs novērtē topikus, kurus uzskata ka tos jāpārceļ uz Sensei of Art. Minimālais balsu skaits ir 10 (jo pagaidām tik lietotāju ir aktīvi, pārējie pāris mēnešus nav rādījušies forumā). Un kopējam vērtējumam, lai tiktu iekš Sensei of Art, jābūt ne mazākam par 4+(?) zvaigznēm.
Protams vērtējumu varēs pārvērtēt, jo lietotāju skilli nestāv uz vietas, ja sākumā netiec, ta ar laiku pieslīpējot zīmēšanas tehniku senseji pārbalsos un būs visas iespējas tikt Sensei of Art.

+/- zvaigznīšu sistēma izskatīsies šitā:
IPB Image



Uzreiz saku kāpēc nedomāju ka vajadzētu visiem vērtēt - tad rastos tāda situācija "Eu, paklau, ieej otaku.lv forumā, piereģistrējies un nobalso par maniem zīmējumiem". Domāju ka ideju uztvērāt....


Ko domājat? Vajag/nevajag? Varbūt kādi ieteikumi?
Cowkiller
hmm ideja laba bet manupraat jaapiedomaa pie draugu buushanas...
senseji sagatavojaties jums driiz vien buus hardcore pieliishana: euuuu nju tu man esi taads draugs nu plllliiiiizz plox nobalso par mani esmu maza miilja hentai meiteniite :*****
un vai senseji skatiisies visos topikos? piem mani veel nav ieveerojushi.
nu diivosim redzeesim! biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.