Izmaiņas User`u galerijās |
Izmaiņas User`u galerijās |
jurc |
Nov 14 2006, 17:25
|
Tennou Group: Jounin Posts: 1993 Joined: 21-October 04 From: Liepāja |
Tātad, tā kā daudzi gribēja pārmaiņas user`u galerijās, tad par labāko variantu tika izlemts izveidot atsevišķu subforumu Sensei of Art, kur apkopot labākos māksliniekus. Lai nesanāk tā, ka paši mākslinieki nemeklē savus pazudušos topikus, tad lai ieskatās Meistaru topikā, varbūt ir palaimējies tikt labāko vidū.
Kā tur tikt? Ļoti vienkārši - vingrinies daudz zīmēt, un kad sāksi zīmēt tādā pašā līmenī kā Labākie mākslinieki, tad pastāvēs liela iespējamība, ka modi pamanīs tavu topiku, nospriedīs, ka tas ir ļoti labs, un aizsūtīs tevi pie labākajiem. p.s - pagaidām tikai ielikti labākie no labākajiem. -------------------- |
Sushi |
Jan 30 2007, 12:23
|
Tennou Group: Chuunin Posts: 1675 Joined: 11-July 05 From: Somewhere I belong? |
Tigra.. nu tavs lēmums ir diezgan savāds.
Labi, ir cilvēki, kas grib paspīdēt ar savu zīmētprasmi, mākslu. Bet, cilvēki mīļie, kāda starpība vai tu esi te kaut kādā ''sensei of art'' vai parastās ''useru galerijās''.. Otaku.lv tāpat nav nekāds mākslinieku forums, kur kādam patiešām ļoti interesē jūsu (mūsu) mākslas darbi. Šajā forumā tiešām tikai daži ir tādi, ko es varētu nosaukt par māksliniekiem. Un tie ir tikai daži no ''sensei of art''. Iespējams, ka tagad visi, kas nav tikuši cēlajos ''sensei of art'' baigi centīsies tikt pamanīti, mācīsies zīmēt labāk. Protams, var jau būt, ka kādam tas dod kaut kādu, tā teikt, labumu. Dead Star man pati ir teikusi, ka ir tikai kādi 2-3 cilvēki, kas darbu paskatās ar interesi, novērtē. Ok, man tāpat neizdosies nobeigt to domu.. varbūt pat lieki vervelēju. -------------------- |
Lo-Fi Version | Time is now: 1 November 2024 - 01:49 |