![]() |
Cienījamie, pirms aizsākat jaunu tēmu par kādu seriālu vai filmu, pārbaudiet, vai tāds pavediens jau nav izveidots. To var izdarīt vai nu šeit vai arī izmantojot meklēšanu.
![]() |
CryRat |
![]()
|
![]() Danshaku ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 273 Joined: 12-February 04 ![]() |
laba ? jā
man patika ? ne īpaši varat teikt ka es no anime neko nesaprotu utt. bet man viņa nekādas īpašās emocijas neizraisīja... nu jā jā labs story, patīkama animācīja, labi characteri un viss kas cits bet... nezinu... priekš manis nekas vairāk par vidēju anime... ir tāda lieta ka cilvēki ļoti bieži jaunu vai populāru vai pazīstamu autoru anime novērtē stipri par augstu... ( nesaku ka obligāti šis ir tas gadījums ) btw Princess Mononoke man ļoti patika... -------------------- my megabusters :X
|
![]() ![]() |
not_alone |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 460 Joined: 3-December 04 From: Nenoteikta atrašanās vieta ![]() |
nju,ja topics ir bijis,piedodiet,bet manuprāt,ļoti skaista filma..tur ir saite ar faktu,ka mūsdienās,reālajā pasaulē, notiek tieši tāpat-cilvēki savas muļķības dēļ nodara pāri dzīvniekiem..
jā.gabals,ko noteikti vajag redzēt.kurš ar mani? -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:54 |