![]() |
![]() |
Maruta |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 22-August 06 ![]() |
Ko?
varētu kādreiz satikties un parunāt par to cik otaku mēs esam....?! |
![]() ![]() |
Maruta |
![]()
|
![]() Heimin ![]() Group: Chuunin Posts: 26 Joined: 22-August 06 ![]() |
hehe.
nu jā. laiciņš šobrīd nav vislabākais... laikam ar ko tādu būs jāpagaida līdz...(vismaz man;;;;gomen) pavasara brīvdienām....kaut kur no 30.03 - 05.04...kaut kā tā. tad jau būs drusku siltāks. varētu pastaigāt apkārt. ja labs laiks, pasēdēt rožu laukumā lai parunātu un varbūt šo to apmainītos. aiziet uz...nu, tad jau redzētu kad tas nāks tuvāk. piemēram, ja būs silts laiks, varētu pabūt parkā un tur daudz labu soliņu. varētu visko otakisku (?) apspriest. ja būs kāds pasākums, varēs aiziet uz to...ja nebūs daudz cilvēku tad pie kāda noteikta mājās... šobrīd grūti pateikt. laiks slikts (bet man patīk ziema) jā, kāds anime seanss...jāpainteresējas, vai nav iespējams kādreiz noīrēt kādu zāli kaut kur. tur visu iekārtotu. varbūt dabūtu projektoru un tad jau... es noskaidrošo. manuprāt man tētim darbā bija viena liela brīva zāle kurā varēja tikt. ja vien tā vēl palikusi...viņiem tur bija baigais remonts...(stulbais Kurzemes vārda!@#@$) es noskaidrošu kādas varētu būt iespējas, un tad jau atliks tikai ierasties;;;; |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26 July 2025 - 02:11 |