![]() |
![]() |
Shaisuke |
![]()
|
![]() shinigami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: NERV Posts: 685 Joined: 3-January 05 From: LV ![]() |
Gribu bildes.
Atsauksmes arī nenāktu par ļaunu... Oh well, manuprāt šis Incis bija diezgan krapīgs, jo bija auksti. Nākamais plānots uz Maija sākumu, so būs siltāk un es (palīgā ņemot alt ![]() -------------------- ![]() |
![]() ![]() |
gramozeks |
![]()
|
![]() Shishaku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Chuunin Posts: 352 Joined: 23-May 05 From: Riiga, Latvija. ![]() |
Pasaaciens bija un jautri ar takaa bija. Bija labi pat tad kad man kaajaas ledus gabalos paarveertaas, ta4u tas netrauceeja turpinaaat skatiities MANU Hentai!
![]() Oksss....... "+" 6oreiz man patika tas, ka cilveeki bija gatavi doties 6aaadaa ekstremaalaa braucienaa, kaut arii tos briidinaaja, ka buus ne tik silti cik gribeetos - Jaaa sasooooooooodiiiti auksts! ![]() Protams arii patiikami bija ieraudziit pavisam jaunas un netik jaunas sejas (jo taas jau ir tik populaaras, ka dro6vien vinjus jau paziist visur! ![]() 6oreiz izgaaja bez jebkaada veida agresijas via nepatiikamajiem briizziem! (tas ir manupraat, jo es ta4u nezinu kas notiek aiz manas muguras). "-" NUUUuuuuuu.... Man nepatika, tas, ka neizdevaas ar visiem visu Hentai noskatiities! ![]() Ka jaa visi bija pamaniiju6i tur bija naaviigi auksts (telpaas-lejaa, aug6aa bija divaas istabaas kaut cik saglabaajies siltums, kuru uztureeja sildiitaaji - Otaki viens otram blakusss... ![]() ![]() Veel man nepatika, ka ta arii neuzspeeleejaam speeli Twyst! ![]() Prooootams Juus taa arii neizbaudiijaat "GramoMakaronus Otaku gaumee" ko biju pagatavojis, labi ka vismaz paaris cilveeki noveerteeja manu gara darbu! ![]() Sameeraa bija labs pasaakums!!!! ^^, Kad veel kas liidziigs buus??? O_o ??? |
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16 June 2025 - 14:52 |